bhbus.ba
November 23, 2024, 02:38:31 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25   Go Down
  Print  
Author Topic: Bundavica, Tuzla  (Read 126967 times)
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #60 on: October 21, 2011, 13:14:39 »

Kada smo mi, BHBus.net bili u posjeti u Tuzli i napravili reportažu o Bundavici, gospodin Bundavica nam je rekao da je u planu da kupi novog Sky-a čim pođe u prodaju, te je to već i dogovorio velikim djelom sa Sejari d.o.o. Sarajevo, pa ćemo opet vidjeti šta i kako će to biti, vrijeme će pokazati...

jel ti sad Amare "demantuješ samoga sebe ili ovdje neko nekoga zaje*ava???
Ja govorim samo šta je tada nama gosp. Bundavica rekao, i da je tada velikim dijelom dogovorio, to je bilo u Maju ove godine... Tako da ne demantujem ja ništa svoje, to sam ja samo napisao kako je gosp. Bundavica rekao...

A sad imam drugo mišljenje, i kao neku informaciju, ne iz prve ruke, ali misim da će biti 431 DT... 

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #61 on: October 21, 2011, 18:07:48 »

Šta ću Vam ja što Vam ih je preko glave, to meni dokazuje jedno zasigurno, da su itekako provjerena i itekako vozila koja zadovoljavaju kriterije svojih kupaca i očekivanja... Provejeran top class roba je to ipak Cheesy
Ako gledamo  zastupljenost po tome bi  Man trebao biti  bolje auto od setre..  Ja mislim da ce ipak biti neoplan.. Svak ima pravo na svoje misljenje..

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #62 on: October 21, 2011, 18:19:46 »

Šta ću Vam ja što Vam ih je preko glave, to meni dokazuje jedno zasigurno, da su itekako provjerena i itekako vozila koja zadovoljavaju kriterije svojih kupaca i očekivanja... Provejeran top class roba je to ipak Cheesy
Ako gledamo  zastupljenost po tome bi  Man trebao biti  bolje auto od setre..  Ja mislim da ce ipak biti neoplan.. Svak ima pravo na svoje misljenje..
Nisi me shvatio, mislio sam na to da se sve više i više viđa Setri na našim cestama unatoč njihovim cijenama, što prije nije bio slučaj, samo je Kantić uzimao, a sad i Ćićko itd...

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #63 on: October 21, 2011, 18:25:00 »

Ja mislim da na to vise uticu ekonomske prilike. Bosna postaje sve pozeljnija turisticka destinacija, da imas deset setra sta ce ti ako nemas koga voziti.. A sada se prevoznici bore da imaju sto bolje autobuse, jer to traze turisticke agencije.. Setra je dobro auto ja licno nemam iskustva sa njom, ali novo je novo, izuzev kineza...

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #64 on: October 21, 2011, 18:28:41 »

Ja mislim da na to vise uticu ekonomske prilike. Bosna postaje sve pozeljnija turisticka destinacija, da imas deset setra sta ce ti ako nemas koga voziti.. A sada se prevoznici bore da imaju sto bolje autobuse, jer to traze turisticke agencije.. Setra je dobro auto ja licno nemam iskustva sa njom, ali novo je novo, izuzev kineza...
Pa eto vidiš, što znači da su prepoznali da je setra top vozilo, a ne manovi itd...

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #65 on: October 21, 2011, 18:33:22 »

Pa eto vidiš, što znači da su prepoznali da je setra top vozilo, a ne manovi itd...

Pusti ba auto, gledaj sjedišta. Putniku je to najvažnije....Tourliner/MAN sa sjedištima kakva imaju oni u BE Doboj su dvije klase iznad tih Setri po udobnosti...samo što je takav primjerak izuzetno rijedak.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #66 on: October 21, 2011, 18:38:21 »

Pusti ba auto, gledaj sjedišta. Putniku je to najvažnije....Tourliner/MAN sa sjedištima kakva imaju oni u BE Doboj su dvije klase iznad tih Setri po udobnosti...samo što je takav primjerak izuzetno rijedak.
Jesil siguran, pogotovo gledajući nova setrina vouyoge sjedišta, jesil se uopšte vozio kad u tim setrama sa novim, mada i stara isto mislim da su bolja sjedišta, al eto, obično se priča na osnovu nekih predpostavki koje nisu osjetili lično na koži, nebitno, ja prekidam ovdje ovu diskusiju, jer nije tema ova za to tu... Isčekujemo eto šta će doći u Bundavicin vozni park ...

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #67 on: October 21, 2011, 19:35:48 »

Pretpostavljam da ti nisi probao ova sjedišta o kom govorim....samo po izgledu su bolja od Setrinih ( a sjedišta iz serije 300 neću ni pominjati ) a o udobnosti ne treba raspravljati, bolje od kreveta. Na kraju krajeva, ta sjedišta se ne mogu porediti sa serijskim jer su VIP a takve vrste su vrh udobnosti u bilo kojim markama. Iskreno se nadam da ćeš imati priliku provozati se u ovim vozilima i neće te ostaviti ravnodušnim garant.. Sjediio sam u novom Tourismu koji ima bar slična sjedišta Setrinim i iskreno ništa posebno, mada doduše to i nije neka klasa u odnosu na seriju 400 Top Class. Neću više offtopičariti.

No, svi željno isčekujemo tu prinovu od Bundavice i nadam se da ćemo imati novog kralja prvi na Balkanu. Samo se nadam da neće biti N1122.

NoName
Pješak
*

« Reply #68 on: November 06, 2011, 23:22:07 »

Zna li neko sta se desava sa prinovom kod Bundavice?Huh?
Imaju li neke nove informacije???

Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #69 on: November 07, 2011, 16:40:24 »

Kredit je gotov eh sad je do Neoplan-a da isporuci autobus u ovom mjesecu dolazi

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #70 on: November 07, 2011, 19:05:13 »

Znači ipak se radi o Skylineru..baš mi je drago.

edin-edo
Putnik
*

« Reply #71 on: November 08, 2011, 18:56:55 »

pa setra je setra ali po semiru i ........ je neoplan 1122

Setra <333
Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #72 on: November 13, 2011, 17:48:05 »

Bundavice sutra preuzimaju Neoplana a u srijedu bit trebo biti u Sarajevu

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #73 on: November 13, 2011, 17:50:45 »

to ce biti kod Sejarija?

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #74 on: November 13, 2011, 18:20:01 »

Upravo sam bio u kontaktu sa Bojanom iz Sejarija, dakle ona mi je demantovala informaciju da dolazi novi Skyliner, jer bi to ona itekako znala da takvo nešto dolazi, e sad nije sigurna da li je u pitanju polovni katni bus da je Bundavica kupio, sutra je ponedeljak, radni dan, pa će ona sa svojim šefom Edinom informisati se detaljnije pa me obavijestiti šta kako itd, pa ćemo znati detaljnije... Što se tiče novog Sky-a ima nekih indicija da bi mogao u skorijem vremenskom periodu doći jedan u Republiku Srbiju na premijeru tog vozila, dakle kao izložbeno vozilo na par dana, ali još uvijek nema novih vlasnika novog Sky-a u našem regionu, to je za sada brzinski info, sutra detaljniji i tačniji info kada dobijem podijeliti ću ovdje s Vama Wink

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25   Go Up
  Print  

Jump to: