Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #60 on: October 27, 2010, 09:45:46 » |
|
problem je u losem vemenu, stvarno kisa puno pada i neizlazim iz stana ako stvarno nemoram ... jer je i zima a i mokro :S
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #61 on: October 27, 2010, 23:23:14 » |
|
Sutra je city aBd u Sarajevo, pa da malo osvjezite sa slikama, jer su skoro uvijek iste
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #62 on: October 27, 2010, 23:26:17 » |
|
pokusat cu ga uhvatiti, u kojem je vremenskom periodu znas li mozda ? to bi nam olaksalo posao ...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #63 on: October 27, 2010, 23:49:25 » |
|
stize u sarajevo oko 14:45, a polazi iz Sarajeva u 17:00
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #64 on: October 28, 2010, 11:30:12 » |
|
ok, pokusat cu uloviti ...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #65 on: October 28, 2010, 23:11:40 » |
|
Sutra opet su pretrpani vanrednim voznjama, pa ce tako sutra za Sarajevo ici dva citylinera(jedan stari),i vazno je za napomenuti da su u fidanu prezadovoljni vozacima, apsolutno nikakvu zamjerku nemaju, cak sta vise ostali su zateceni kad su vidjeli koliko ti ljudi vode brigu o svojim putnicima, o vodicima,autobusu i sl...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #66 on: October 28, 2010, 23:13:36 » |
|
a to se Fidan žalio na CTS
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #67 on: October 28, 2010, 23:21:14 » |
|
nije se zalio, ali Fidan je mislio da CTS ima najbolju uslugu, a sad su ih ovi pozitivno iznenadili jer mnogo vise paznje posvecuju cjelokupnom aranzmanu...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #68 on: October 28, 2010, 23:26:11 » |
|
super za cuti, nek vide da nije CTS u sta se pretvara da jest, nego da puno boljih i ozbiljnijih firmi ima od CTS-a , eto bregava sa manje vozni jednica ipak pokazuje ko su i sta su , nije bitno sve u kvantitetu, vec u kvalitetu !
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #69 on: October 28, 2010, 23:29:03 » |
|
Ma nikad nemogu velike firme pruziti ono sto mogu male, stvar u tome jest sto se male firme bore na sve nacine za razliku od velikih, meni se cini da u CTS-u se nezna ko pije, a ko placa
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #70 on: October 28, 2010, 23:30:57 » |
|
i ja imam taj osjecaj ...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #71 on: October 28, 2010, 23:35:22 » |
|
Ima dosta nelogicnosti u CTS-u, ali otom-potom jos nesto da kazem, mozda cak i zanimljivo Bregava sto se tice vozackog kadra ima izuzetan kvalitet, a i sto se tice voznog parka svakim danom su sve kvalitetniji, to sve sto imaju stvorili su od nule za ne bas dugo vremena, mogu sad reci i da se uskoro mozemo nadati barem jos jednoj prinovi, nezz konkretno o cemu se radi, a i to cemo vidjeti, u koliko dodje do toga clanovi i posjetioci ovog foruma ce biti obavjesteni
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #72 on: October 28, 2010, 23:39:25 » |
|
super ... a ja bi volio da dosta oni uznapreduju ...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #73 on: October 28, 2010, 23:42:29 » |
|
abd tek bi njihovo vrijeme trebalo da dodje, mnoge stvari im trenutno idu u prilog, mislim da ce vec narednog ljeta biti barem dijelom vidljivo i jasno o cemu se radi...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #74 on: October 29, 2010, 10:30:40 » |
|
super, jedva cekamo
|