Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #30 on: July 25, 2010, 17:28:24 » |
|
bez foto aparata nema dobrih slika
|
|
|
|
|
|
|
Aleks_BGD
Pješak
|
|
« Reply #31 on: July 25, 2010, 17:31:55 » |
|
bez foto aparata nema dobrih slika Pa ima tu istine,ali nije sve u dobro aparatu,recimo pravljenje slika u pokretu..Ko je to uvezbao,napravice dobru fotku i sa najgorim aparatom.Kazem to iz iskustva...Jer iza sebe imam preko 10 000 fotki.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #32 on: July 25, 2010, 17:40:03 » |
|
ma nekazem ja da je sve u aparatu, mozes ti imati neki jaki DSLR ali neznati dobro slikati, ali ipak volim vise foto aparat nego mobitel ...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #33 on: July 25, 2010, 21:24:03 » |
|
Ja posedujem Nikon Coolpix L19 sa optikom od 10mpx,i sa njim sam napravio dosad oko 9500 slika [IMG]http://i793.photobucket.com/albums/yy216/Aleks_BGD/Aca/386c2f03.jpg
A za rezervu imam telefon od 2 megapixela Samsun I640V [IMG]http://i793.photobucket.com/albums/yy216/Aleks_BGD/Aca/c02e54d3.jpg
imam i ja L19, al 8mpx, kako je kod tebe 10?
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #34 on: July 25, 2010, 21:58:05 » |
|
vjerovatno je serija iza tvoje ... isto kod canona ixus is model ... u mene ixus 85 is, pa ima 95 pa nadalje ...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #35 on: July 25, 2010, 22:03:45 » |
|
vjerovatno je serija iza tvoje ... isto kod canona ixus is model ... u mene ixus 85 is, pa ima 95 pa nadalje ...
ma ima L20, al ja sam mislio da je samo L19 sa 8, a da je nadalje od 8 pa gore...
|
|
|
|
|
|
|
suikar
Putnik
|
|
« Reply #36 on: July 30, 2010, 23:44:23 » |
|
PANASONIC DMC-LS60
|
|
|
|
Veliki fan Ikarbusa.
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #37 on: August 18, 2010, 00:47:49 » |
|
Samsung S860, ništa posebno, ima 8.1 mpx što je sasvim dovoljno za pristojne slike. A mobilni, Nokia 5800 XpressMusic. (3,2 megapixels, Carl Zeiss lens) Češće slikam mobilnim, jer mi je on uvek pri ruci iako slike nisu baš najbolje. Nikad ne znaš kad će autobus da naiđe. Naravno, fotke sa aparata ne mogu da se porede, ali retko kad ga nosim jer je kabast.
|
|
|
|
Duo cum faciunt idem, non est idem.
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #38 on: August 18, 2010, 00:52:58 » |
|
Ma koristi torbicu poznatiju kao Pederusha i neće biti problema ...eh..da ja imam fotić
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #39 on: August 18, 2010, 00:55:04 » |
|
Ma koristi torbicu poznatiju kao Pederusha i neće biti problema ...eh..da ja imam fotić Pederuša? Naaah, bezveze izgledam sa njom.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #40 on: August 18, 2010, 00:57:20 » |
|
Ma koristi torbicu poznatiju kao Pederusha i neće biti problema ...eh..da ja imam fotić Pederuša? Naaah, bezveze izgledam sa njom. Juuh, da vidiš moje kakva je onda bi definitivno nosio ..i moja nokia 6500 ima istu kameru kao tvoja, fine fotke daje.
|
|
|
|
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #41 on: August 18, 2010, 01:00:08 » |
|
Ma koristi torbicu poznatiju kao Pederusha i neće biti problema ...eh..da ja imam fotić Pederuša? Naaah, bezveze izgledam sa njom. Juuh, da vidiš moje kakva je onda bi definitivno nosio ..i moja nokia 6500 ima istu kameru kao tvoja, fine fotke daje. Ok su fotke i sa ovom, samo što, naprimer, kad je autobus u pokretu i ne stisnem na vreme onda rastegli malo sliku.
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #42 on: August 18, 2010, 01:02:04 » |
|
Ma koristi torbicu poznatiju kao Pederusha i neće biti problema ...eh..da ja imam fotić Pederuša? Naaah, bezveze izgledam sa njom. Juuh, da vidiš moje kakva je onda bi definitivno nosio ..i moja nokia 6500 ima istu kameru kao tvoja, fine fotke daje. Ok su fotke i sa ovom, samo što, naprimer, kad je autobus u pokretu i ne stisnem na vreme onda rastegli malo sliku. I kod mene je tako, u pokretu je malo teže i trebalo mi je vremena da se naviknem i stisnem u pravom trenutku...zato i ne slikam na magistrali već uglavnom na stanici dok se bus kreće malom brzinom ili biva parkiran i nešto usput.
|
|
« Last Edit: August 18, 2010, 01:06:57 by Mustafa YJM »
|
|
|
|
|
alexandargh
Pješak
|
|
« Reply #43 on: August 18, 2010, 01:13:47 » |
|
Ma koristi torbicu poznatiju kao Pederusha i neće biti problema ...eh..da ja imam fotić Pederuša? Naaah, bezveze izgledam sa njom. Juuh, da vidiš moje kakva je onda bi definitivno nosio ..i moja nokia 6500 ima istu kameru kao tvoja, fine fotke daje. Ok su fotke i sa ovom, samo što, naprimer, kad je autobus u pokretu i ne stisnem na vreme onda rastegli malo sliku. I kod mene je tako, u pokretu je malo teže i trebalo mi je vremena da se naviknem i stisnem u pravom trenutku...zato i ne slikam na magistrali već uglavnom na stanici dok se bus kreće malom brzinom ili biva parkiran i nešto usput. Ja uglavnom hvatam u pokretu, pa je onda treba munjevito vaditi mobilni iz džepa, pa okinuti u pravo vreme bez prevelikog privlačenja pažnje posade autobusa. Uh, al' sam komplikovan.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #44 on: August 18, 2010, 13:30:25 » |
|
ja sam solidno hvatao ove u pokretu sa mobitelom, sad sa aparatom je još lakše. A neki dan ide bus, a ja nemam aparat i da ga uslikam mobitelom - pola ga samo uhvatim, već odvikao slikat sa mobitelom xD
|
|
|
|
|
|
|
|