damir050
|
|
« Reply #450 on: February 20, 2012, 21:36:20 » |
|
Od kada solo Vozila saobracaju prema Dobrinji , dal je razlog onaj Kruzni tok , il sta je vec
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #451 on: February 20, 2012, 21:58:54 » |
|
Od kada solo Vozila saobracaju prema Dobrinji , dal je razlog onaj Kruzni tok , il sta je vec
Koja je poenta ovog pitanja?
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #452 on: February 20, 2012, 22:07:05 » |
|
Damire ne provaljuj se. Živim na Dobrinji 23 godine (od rođenja) i mogu reći da prema Dobrinji rade i solo i zglobna vozila oduvijek. Kružni tok nema blage veze sa tim. Preko njega svakodnevno vozi između 15 i 20 zglobnih vozila
|
|
« Last Edit: February 20, 2012, 22:11:12 by Troler »
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #453 on: February 20, 2012, 22:48:33 » |
|
ah Sa Otoke ovi solo , jer sa trga ne vozi solo na Dobrinju , vec da su sta promijenili
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #454 on: February 20, 2012, 22:50:58 » |
|
ah Sa Otoke ovi solo , jer sa trga ne vozi solo na Dobrinju , vec da su sta promijenili
Voze i sa Trga solo prema rasporedu vožnje, ali ne intenzivno ni stalno, ali ti nisi u toku i širiš dezinformacije u konfuznim postovima.I prestani više sa ovakvim zaključcima i uvedi koordinacije u postovima. I solo i zglobovi saobraćaju kroz kružni tok na Dobrinji i nije mi poznato da ima nekih kružnih tokova po Otoci i iz pravca Otoke prema Dobrinji izuzev ovog novonapravljenog.I nema nikakvih smetnji za saobraćaj.
|
|
« Last Edit: February 20, 2012, 23:08:25 by MAN Lions coach »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #456 on: February 20, 2012, 23:14:26 » |
|
Ja sam se "zarekao" da neću odgovoriti ni na jedan post napisan od strane korisnika damir050 jer sam od jednog od moderatora ( The Dubster) optužen da sam davno zaslužio da me eliminiraju sa foruma jer se "svađam, u glavnom sam u pravu ali svoje zaključke i stavove iznosim na glup način"....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #457 on: February 20, 2012, 23:33:14 » |
|
Nisi optužen, samo sam rekao činjenično stanje koje podržava i ostatak administracije. A naravno da je tvoj izbor sa kime želiš da komuniciraš na forumu.
A Azra, znaš li jel bilo šta konkretno od ovih donacija iz Italije dosad?
|
|
|
|
|
|
|
|
zanimljivo
Putnik
|
|
« Reply #459 on: February 21, 2012, 12:00:02 » |
|
evo upravu na Kalmanu ide tema dana i sad je tema GRAS gdje rade busevi i minibusi gdje ne ?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #460 on: February 21, 2012, 12:08:43 » |
|
Evo slušao sam 5 minu i ofirni ba i voditelji, a narod standardno glup...
Ok, problema ima - neljubaznost, pitanje revizora, goriva, buseva, ali njih su uvalili prethodne uprave a ne ova sad sa Kadićem na čelu. Narod je dijelom u pravu, ali su dosta subjektivni i pristrasni :S Niko se ne pita da li imaju para za gorivo? Kakav je odnos Kantona prema vlastitoj firmi?
A voditelji pokušavaju svojim upadicama ispasti duhoviti, ali niđe veze.... Još jedan huškački medij sa ciljem da se GRAS ponizi još više...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #461 on: February 21, 2012, 12:17:07 » |
|
evo sad se vade da nisu oni protiv GRASa, kako je Kanton kriv, da su radnici u nezavidnoj poziciji.... Valjda sad malo na kraju da i sebe opravdaju... Uglavnom emisija nije postigla cilj - jer se nije imao određen stav... pa pobogu ako pričaš, ili je crno ili je bijelo....
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #462 on: February 21, 2012, 16:29:30 » |
|
slušao malo emisiju i nisam čuo ništa novo osim grasovci=četnici
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #464 on: February 21, 2012, 23:06:31 » |
|
Ma Azra sve je to meni jasno ali onakvih "misaonih konstrukcija" za svojih 30 godina nisam čuo....Jedina utjeha mi je da su to u glavnom dokone domaćice i seksualno hendikepirani muževi koji traže "ispusni ventil" na radio emisijama
|
|
|
|
|
|
|
|