transformers
|
|
« Reply #135 on: December 31, 2011, 17:21:21 » |
|
stanoviti kreten odnosno neko od rukovodioca u GRASu je stavio 826 na 15b. TO vozilo se jedva vuče i po ravnome, međutim nema ostalih kvarova znači pouzdan je za ravnicu. Rezultat sedmice rada na 15b je ..."rikno motor"...
I tako se linija 31 može slikat sa pouzdanim vozilom.......... Jedno pitanje: Imali iko ko bi svojim ovlastima mogao 840 dat na neku brdsku liniju a tamo neki ravničarski na lin 20 NEMA
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #136 on: December 31, 2011, 17:30:21 » |
|
Bio je dobar za 31, a izdržavao je i 20 dana ogromne gužve na zamjeni trolejbusa. nadam se da će brzo biti popravljen. Što se tiče 31 tu ove sedmice radi 801 i zasad radi bez većih problema.
Zanima me dali je 823 sad osposobljen da može na brdo bez problema , ili opet neko rizikuje sa linijama poput 18 i sl.?
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #137 on: December 31, 2011, 17:42:08 » |
|
Bio je dobar za 31, a izdržavao je i 20 dana ogromne gužve na zamjeni trolejbusa. nadam se da će brzo biti popravljen. Što se tiče 31 tu ove sedmice radi 801 i zasad radi bez većih problema.
Zanima me dali je 823 sad osposobljen da može na brdo bez problema , ili opet neko rizikuje sa linijama poput 18 i sl.?
Meni se čini da je juče bio na Pofalićima ili danas više se i ne sjećam.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #138 on: December 31, 2011, 18:29:55 » |
|
Meni se čini da je juče bio na Pofalićima ili danas više se i ne sjećam. i danas je na Pofalicima ma ne znam kako je uradjen vjerovatno "s brda s dola"....a mora u brdo jer nema ništa drugo
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #139 on: December 31, 2011, 19:21:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #140 on: January 01, 2012, 19:42:04 » |
|
4416 ima novu reklamu triglav osiguranje koja je blago rečeno ofrlje zalijepljena na prenjoj sjenci nema naljepnice pa to ružno izgleda.........
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #141 on: January 03, 2012, 20:19:21 » |
|
Ministar finansija-mešetar Kozadra je samovoljno preusmjerio plate i tople obroke jučer na drugo mjesto pola sata nakon što je Vlada preraspodjelila pare. Baš pristojna novogodišnja čestitka.Nema šta. podaci o kriminalnim radnjama KOzadre datiraju još iz vremena dok je bio predsjednik MZ ŠIP kada je od raje pokupio pare za gasovod a izgradnja gasovoda bila donacija. Inače KOzadra je bliski prijatelj Ibrahima Kerle nekadašnjeg konduktera a danas izvršnog direktora CTSa. DAkle Kozadri je u interesu da u GRaSu bude što je moguće lošija situacija, i dok god je on ministar on će djelovati na tom "fonu"..
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #142 on: January 03, 2012, 20:52:10 » |
|
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #143 on: January 03, 2012, 20:55:46 » |
|
i jedna pozitivna stvar, ali nažalost i negativna, koja je loša reklama i za GRAS ali i cijeli grad.
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #144 on: January 03, 2012, 21:10:28 » |
|
Zavisi ko prenosi loše vijesti i sa kojim ciljem. Zapravo,tamo piše "ko je odlučio da dođe u grad na doček",znači morao je imati kartu do 3 sata ujutro. Ali niko nije naglasio turistima od kada je besplatan prevoz aktuelan.To je jedan od propusta. I pored tolikih naljepnica po vozilima još ljudi ne znaju gdje trebaju kupiti kartu,a još manje znaju pitati vozno osoblje. Inače,u Zagrebu se ne plaća prevoz,za Brčko ne znam vjerovatno se i tamo u gradsko-prigradskim karta ne plaća? Nebitno.Ko god je krenuo na doček u grad morao je imati kartu,osim od 3 do 5 ujutro ako je tad htio da odbrojava....
|
|
« Last Edit: January 03, 2012, 21:14:46 by MAN Lions coach »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #146 on: January 03, 2012, 21:20:19 » |
|
Koji ba turisti,lafo ih presretali po gradu da uzmu izjave i pisalo im na čelu da su turisti i tako su bili prepoznati u prepunim tramvajima... Zeko pije mlijeko. Više me zanimaju kuponi kakav će efekat napraviti. Preduzete su sve radnje da se isti ne falsifikuju,pa vidjećemo na terenu dešavanja u narednim danima.
|
|
« Last Edit: January 03, 2012, 21:23:09 by MAN Lions coach »
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #147 on: January 03, 2012, 21:41:02 » |
|
al ne možete zanijekati činjenicu da svakako revizorima fali kulture i kad rade svoj posao
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #148 on: January 03, 2012, 21:42:32 » |
|
al ne možete zanijekati činjenicu da svakako revizorima fali kulture i kad rade svoj posao Tačno!
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #149 on: January 03, 2012, 21:47:54 » |
|
al ne možete zanijekati činjenicu da svakako revizorima fali kulture i kad rade svoj posao Fali. Ali hajmo neki konkretan primjer idiotskog ponašanja. A ne montirane tekstove potplaćenih danguba.
|
|
|
|
|
|
|
|