tomo
|
|
« on: October 03, 2011, 21:43:46 » |
|
S obzirom je bilo određenih upita za ovim oblikom suradnje i posredništva u razmjeni i kupoprodaji rezervnih dijelova i opreme za autobuse, otvaramo ovu temu. Nerijetko postoje autobusi koji nisu u voznom stanju, ili vlasnik ima viška određenih rezervnih dijelova i opreme za autobuse, a želio bi ih "utopiti" za neku lovu, dok druga strana potražuje iste.... A na BiH cestama i šire te u različitim voznim parkovima se može naći doista svega i svačega, što možda rijetko gdje više ima...Ova tema omogućuje Vam posredstvo da pronađete baš ono što trebate u okviru granica svoje države ili regionu... Sretno!!!
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #1 on: October 03, 2011, 22:17:46 » |
|
Evo ja prvi postavljam pitanje u ovu zanimljivu temu.Dali netko ko prati forum zna negdje za neku S215HD rashodovanu(U BOSNI blize granici sa dalmacijom ili ako postoji neka autobusna veza),naime pitam jer se trazi sljedece:zadnji branik od iste bar ćoškovi i da su kolko tolko uredni da nisu polomljeni i razbijani,prednji ljevi far,poklopac od bunkera iza zadnjeg desnog kotaca,rucke na sjedistima napoledjini iznad mrezica,jos neki djelovi interijera koji ce biti poslikani i objavljeni kao i dimenzije ovog poklopca od bunkera... A ko netko zna za nesto od navedenog neka posta ili posalje PP,hvala unaprijed.
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #2 on: October 03, 2011, 22:37:41 » |
|
Također tu je i e-mail adresa tomo@bhbus.net na koju možete dostaviti svoje upite/ponude i pitanja ukoliko niste iz nekog razloga u mogućnosti postaviti na forum, a mi ćemo Vas u što kraćem roku povezati sa drugom kontakt osobom u vezi onog što Vas zanima
|
|
« Last Edit: October 03, 2011, 22:40:05 by tomo »
|
|
|
|
|
BIH TOURS
Putnik
|
|
« Reply #3 on: November 14, 2011, 21:46:19 » |
|
Evo ja prvi postavljam pitanje u ovu zanimljivu temu.Dali netko ko prati forum zna negdje za neku S215HD rashodovanu(U BOSNI blize granici sa dalmacijom ili ako postoji neka autobusna veza),naime pitam jer se trazi sljedece:zadnji branik od iste bar ćoškovi i da su kolko tolko uredni da nisu polomljeni i razbijani,prednji ljevi far,poklopac od bunkera iza zadnjeg desnog kotaca,rucke na sjedistima napoledjini iznad mrezica,jos neki djelovi interijera koji ce biti poslikani i objavljeni kao i dimenzije ovog poklopca od bunkera... A ko netko zna za nesto od navedenog neka posta ili posalje PP,hvala unaprijed. imam ja sjedišta od setre pa ako ti paše I ako nekom trebaju djelovi za sanosa prvi i zadnji trap sjedišta isto, stakla od setre s215 i stakla od sanosa, šajbe od sanosa evo broj telefona 061/102-733
|
|
« Last Edit: February 12, 2015, 18:58:29 by makljen1123 »
|
|
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #4 on: December 24, 2011, 18:17:37 » |
|
pozdravljam zelioo bih reci ako ikome treba postaviti citav sustav za otvaranje vrata u minibusevimaaa ili kmobijevima nek mi seee javii.pozz
|
|
|
|
BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD ***** putujte sa najudobnijim autobusom...... Široki Brijeg-Innsbruck
|
|
|
sssh
Pješak
|
|
« Reply #5 on: December 25, 2011, 16:36:11 » |
|
da li neko zna gdje se moze nabaviti preklapajuci tv za autobus neki 17 inca
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #6 on: December 25, 2011, 17:03:47 » |
|
da li neko zna gdje se moze nabaviti preklapajuci tv za autobus neki 17 inca
putnik je nedavno kako sam vidio stavio u s228dt te lcd pa pitaj kod njih.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #7 on: December 25, 2011, 17:05:17 » |
|
Pa to su kako ja znam oni klasični lcdovi od 17'', te vjerovatno se mogu nabaviti u svakoj malo ozbiljnijoj tech radnji...
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #8 on: December 25, 2011, 17:20:15 » |
|
Pa to su kako ja znam oni klasični lcdovi od 17'', te vjerovatno se mogu nabaviti u svakoj malo ozbiljnijoj tech radnji...
klasicni lcd sa motoricem koji ce da pritiskom na gumb na instrument tabli da otvori lcd za 90 stepeni nazad i poceti da emituje film ili nesto drugo.
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #9 on: January 24, 2012, 11:00:07 » |
|
Potražnja! Traže se sjedala za Travego ili Setru serije 400! Ukoliko imate bilo kakvih informacija kontaktirajte nas kako bismo vas povezali s kupcem radi kupoprodaje.
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #10 on: January 24, 2012, 11:04:04 » |
|
nisam siguran da li cu pomoci,ali ona euro tours zagreb setra sto je razbijena sta je sa njenim sjedalima.
|
|
|
|
|
|
|
MARTIN
Pješak
|
|
« Reply #11 on: March 05, 2012, 22:29:41 » |
|
Ima li netko informaciju gdje bi se mogle nabaviti ratkape od neoplana kopija ovih novih,vidim da ih ima dosta autobusa u bosni pa me zanima gdje se mogu nabaviti. Zanimaju me i manje ratkape kao za isuzu ili slićno. ako netko zna nek javi. Hvala.
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #12 on: March 05, 2012, 22:35:14 » |
|
Ima neki čovjek iz Slavonskog Broda, pravi ratkape za Neoplane, ja mislim iste kao prave, pitaj Nea, on bi trebao znati!
|
|
|
|
|
|
|
setrass
Pješak
|
|
« Reply #13 on: March 11, 2012, 21:08:26 » |
|
Imali negdje u Bih ili Srbiji rashodovana ili polupana S 250 HD specijal da neko zna treba jednom kolegi dijelova za taj bus.
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #14 on: March 20, 2012, 21:59:35 » |
|
Zna li neko od kolega ima li gdje autobus 0404 RHD 15 rashodovan?
|
|
|
|
|
|
|
|