ecehajic
|
|
« on: September 21, 2011, 22:13:31 » |
|
|
|
« Last Edit: September 30, 2011, 11:26:07 by Amar »
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #1 on: September 21, 2011, 22:17:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #2 on: September 28, 2011, 22:04:27 » |
|
danas viden MAN tga,koji ce sluziti za razvoz uglja po gradovima,dok bi za elektrane trebalo doci nesto vece.koliko je manova kupljeno nezna se...
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #3 on: September 28, 2011, 23:49:01 » |
|
Sjećaš li se onih njihovih Raba? Neke su završile u zeničkom rudniku.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #4 on: September 29, 2011, 10:50:40 » |
|
kako da ne sjecam,najmlada je bila 1992 godina,a poslije su nabavljeni manovi.vozio sam se u rabama...
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #5 on: September 29, 2011, 19:47:56 » |
|
kako da ne sjecam,najmlada je bila 1992 godina,a poslije su nabavljeni manovi.vozio sam se u rabama... Ja mislim da je kupljeno 5 ili 6 Raba pred sami rat.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #6 on: September 30, 2011, 01:20:51 » |
|
Kolega ecehajic, Rudnik uglja Gračanica, je predpostavljam na lokaciji koja pripada naselju Gračanica, ili selu, ne znam u šta se tvoja Gračanica svrstava, ali znam da nije grad, jer je grad Gračanica iz koje ja dolazim, općina itd... Eh sad, kojoj općini tvoja Gračanica pripada ? Bugojnu ili ? Da mogu prepraviti ovaj naziv teme u Rudnik Uglja Gračanica, naziv općine kojoj pripada, jer ovako dovodi do zabune naziv ove teme, jer odma asocira na Gračanicu općinu, jer kako znaš da ovdje na forumu po pravilu idu nazivi pa onda na kraju općina, grad iz koje je prevoznik, firma itd... Tako da i u ovoj temi tako odradimo, jer ovako, mene prvog je dovelo odma do zabune, na trenutak slabosti sam se morao prekontati da li negdje na području općine Gračanica postoji kakav rudnik
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #7 on: September 30, 2011, 08:34:36 » |
|
Evo i Amar je slikao jednog dempera: Samo je on stavio u temu "Demperi".
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #8 on: September 30, 2011, 10:39:44 » |
|
Evo i Amar je slikao jednog dempera: Samo je on stavio u temu "Demperi". samo nisam siguran jel ovo njihov,jer njihovi demperi ne izlaze sa kopa na glavnu cestu....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #9 on: September 30, 2011, 10:47:56 » |
|
Ovo više da je Zne od Euro Asfalta, BH Asfalta ili Primorje firme... Ovaj radi na baušteli koridora 5C... kolega ecehajic, odgovori mi na post koji sam napisao par postova prije ovoga, očito si ga preskočio
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #10 on: September 30, 2011, 11:08:08 » |
|
Ali vidim da su iste boje, i da imaju ovu crvenu liniju, pa sam zato mislio.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #11 on: September 30, 2011, 11:09:22 » |
|
Kolega ecehajic, Rudnik uglja Gračanica, je predpostavljam na lokaciji koja pripada naselju Gračanica, ili selu, ne znam u šta se tvoja Gračanica svrstava, ali znam da nije grad, jer je grad Gračanica iz koje ja dolazim, općina itd... Eh sad, kojoj općini tvoja Gračanica pripada ? Bugojnu ili ? Da mogu prepraviti ovaj naziv teme u Rudnik Uglja Gračanica, naziv općine kojoj pripada, jer ovako dovodi do zabune naziv ove teme, jer odma asocira na Gračanicu općinu, jer kako znaš da ovdje na forumu po pravilu idu nazivi pa onda na kraju općina, grad iz koje je prevoznik, firma itd... Tako da i u ovoj temi tako odradimo, jer ovako, mene prvog je dovelo odma do zabune, na trenutak slabosti sam se morao prekontati da li negdje na području općine Gračanica postoji kakav rudnik nisam ga ni vidio a prepravi u gornji vakuf,jer taj dio gracanice pripada gornjem vakufu....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|