znam da cts nije u pitanju kao ni kantic.al eto mozda to kojom srecom bude spedicija turist bugojno...
Boga mi načekat ćemo se da se ovakav autobus pojavi u Špedicijaturistu :O
Kolega ukazujem Vam na to da se ovakvih komentara ubuduće držite za sebe ili za privatni chat, privatne poruke, jer sam uočio da je još jedan kolega tako isto pisao za drugu firmu, u fazonu kako će se načekati da određeni prevoznik bude imao određene autobuse, tako i po pitanju Špedicije i ovakvog Sky-a... To sam mišljenja a vjerujem i Vi kad bolje razmislite nije potrebno mjesto ovdje, ipak je ovo "ozbiljan" forum o autobusima i autobuskoj tematici, ukoliko Vam je stvarno izražena želja za postovima tipa ovoga, onda mi javite na pm ili sami otvorite temu u podforumu Chat Room temu s naslovom nešto tipa "Želje, proročanstva određenih autobusa u određenoj prevozničkoj firmi", jer ovdje tome stvarno nije mjesto, ovo je sasvim dobronamjerno upućeno, bez i sekunde ljutne, negativnosti ili nečega u tome smislu, da nebi pogrešno shvatili, upućeno iz razloga jer od ovakvog posta slabo da ko ima koristi od naših članova, posjetilaca, gostiju, sem da je u njemu izraženo "zafrkancije" malo...