Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #195 on: April 01, 2011, 21:06:42 » |
|
Eh to bi lahko moguće moglo da se desi ...
|
|
|
|
|
|
|
dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #196 on: April 02, 2011, 00:02:50 » |
|
I kod Biss Tours je aranžman zbog nezainteresovanosti otkazao!
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #197 on: April 02, 2011, 08:28:17 » |
|
ja bih prije rekao zbog besparice... pošto interesanata ima al para se nema
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #198 on: April 02, 2011, 11:13:33 » |
|
Pa to je u većini slučajeva, finansije ...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #199 on: April 10, 2011, 00:45:16 » |
|
ne viđamo ga često, pa nek stoji Ne vidim uopšte razloga zašto ova slika po tebi ne zadovoljava kriterije. Sasvim OK ispala fotografija. Prava sa terena ! A jesi li zapazio na kojoj je liniji bio ovoga puta?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #200 on: April 10, 2011, 09:05:31 » |
|
Bregenz-Sarajevo
Ma ovi peroni živcraju pravo...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #201 on: April 28, 2011, 22:11:43 » |
|
MAN je možda dovezao do Sarajeva pa je bilo presjedanje u Higera u povratku za Prijedor, ne znam baš da li je išao do Prijedora mada je sve moguće...Scania je sinoć stigla iz Švedske, vidio sam je oko pola 12 u blizini Doboja.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #202 on: April 29, 2011, 01:19:03 » |
|
Scania pravo moćno izgleda, i da Dubster stvarno si pravi srećnik kada si se zadesio na toj lokaciji u vrijeme kada je ovaj ponos bio parkiran tu kako bi se odmorio od dugoga putovanja ... Stvarno super stvar što si je ulovio i svakako osvježavanje po pitanju teme sa slikama, jer pored redovnih i čestih autobusa koji dolaze od Biss Toursa u Sarajevo, uspio si nas osvježiti ovom rijetkom pticom u glavnome gradu... Thnx druže na slici ove Scanie koja je itekako obradovala moje oči
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #203 on: April 29, 2011, 08:48:45 » |
|
Scania pravo moćno izgleda, i da Dubster stvarno si pravi srećnik kada si se zadesio na toj lokaciji u vrijeme kada je ovaj ponos bio parkiran tu kako bi se odmorio od dugoga putovanja ... Stvarno super stvar što si je ulovio i svakako osvježavanje po pitanju teme sa slikama, jer pored redovnih i čestih autobusa koji dolaze od Biss Toursa u Sarajevo, uspio si nas osvježiti ovom rijetkom pticom u glavnome gradu... Thnx druže na slici ove Scanie koja je itekako obradovala moje oči pa reko sam da većinom sad "radim" na vanrednim, te na redovnim linijama kad je nesto bitno i zanimljivo, tako da su mi u fokusu samo ovi malo "jači" busevi.... ja ipak nisam zadovoljan, jer se počelo smrkavat pa slika nije baš najkvalitetnija, al kao što reče - malo promjene ne škodi
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #204 on: May 03, 2011, 13:59:34 » |
|
Danas HIGER, linija za Zagreb Iz auta slikan iza se nalazio sivi sprinter neznam liniju Ovo je HIGER došao iz Zagreba, i onda on ide za Zenicu a Sprinter za Zagreb, jer Sprinter nikad ne ide za Zenicu.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #205 on: May 03, 2011, 14:02:36 » |
|
U voznom parku imamo dva turkiza 864-E-234 864-E-236 pa sad logično mi se nameće da je tu bio i treći sa reg. 864-E-235, al nemam slika od njega, pa jel neko zna jel on još tu ili je negdje prodan/skrčen, i jel uopće bio treći turkiz u Biss toursu Ja mislim da imaju 3 Turkiza, provjeriću to.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #206 on: May 04, 2011, 12:35:27 » |
|
Eh ovako, ja u svojim slikama imam tri Turkiza, ali jedan je izgleda otišao pod nož, jer ga ne viđam u zadnje vrijeme, i jedan od Turkiza je dobio njegove registracije. Ovaj je izgleda otišao pod nož, a jedan od drugih Turkiza dobio njegove reg.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #207 on: May 04, 2011, 20:26:53 » |
|
kako god okreneš, bil o2 busa, ostala dva busa, tak oda se u voznom parku nista ne mijenja...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #208 on: May 04, 2011, 21:34:29 » |
|
Dugo ga nisam vidio u Sarajevu, pa iako je lošije kvalitete, neka se zabilježi Goražde - Zenica ?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #209 on: May 04, 2011, 21:35:43 » |
|
u pola sedam je otisao, nisam siguran jel linija za Gorazde ili Prijedor...
|
|
|
|
|
|
|
|