The_Dubster
|
|
« Reply #60 on: August 30, 2010, 21:39:27 » |
|
evo dvije slike iz izvoda vožnje Vareš-Zenica i Vareš-Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #61 on: September 04, 2010, 02:20:59 » |
|
Znači opet taj... A neoplan je kvalitetan, ali ovi njihovi su ružni da te dragi Bog sačuva od tih rugoba... a dobro, ja i jesam na svašta alergičan (primjerice kad sam išao za Split Panturistom, predivan bus, ali stalno me kopala lijeva zadnja ratkapa... )
|
|
« Last Edit: September 04, 2010, 02:22:55 by tomo »
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #62 on: September 04, 2010, 07:56:10 » |
|
volis detalje
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #63 on: September 04, 2010, 21:40:21 » |
|
Imam osjećaj da me ovaj city vozio na maturalac 2006 u Tursku
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #64 on: September 05, 2010, 01:58:06 » |
|
Imam osjećaj da me ovaj city vozio na maturalac 2006 u Tursku Taj City je mene 2010 skoro u nesvijest bacio kako je dimio
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #65 on: September 05, 2010, 02:53:20 » |
|
volis detalje još kako... ali ono što me najviše pati jest sjedalo a nije u svakom busu jednak raspored... i onda kad dođem rezervirat kartu, ali nikad, baš nikad ne dobijem ono što tražim jer raspored u kompjuteru nije jednak onom u busu (osim ako već ne poznam bus - npr. kad idem Poletom za Split i vozi Man Lion's Top Coach VK-776-BI za Makarsku obavezno tražim sjedala 27 i 28, a to su odmah iza drugih vrata s desne strane i to do prozora da mogu noge dignit u zrak i zavalit se, a sad kad idem natrag s Panturistom moram tražiti 21/22, opet ovisi koji će bus doći, ali to bi trebalo biti, barem se nadam kao u OS-140-BM zadnja sjedala prije drugih vrata s desne strane, naravno... )
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #66 on: September 05, 2010, 03:43:47 » |
|
volis detalje još kako... ali ono što me najviše pati jest sjedalo a nije u svakom busu jednak raspored... i onda kad dođem rezervirat kartu, ali nikad, baš nikad ne dobijem ono što tražim jer raspored u kompjuteru nije jednak onom u busu (osim ako već ne poznam bus - npr. kad idem Poletom za Split i vozi Man Lion's Top Coach VK-776-BI za Makarsku obavezno tražim sjedala 27 i 28, a to su odmah iza drugih vrata s desne strane i to do prozora da mogu noge dignit u zrak i zavalit se, a sad kad idem natrag s Panturistom moram tražiti 21/22, opet ovisi koji će bus doći, ali to bi trebalo biti, barem se nadam kao u OS-140-BM zadnja sjedala prije drugih vrata s desne strane, naravno... ) Il jednostavno baciš neku spiku o busu i ako je neki prijateljski šofer će te pustit da sjediš naprijed. Meni pali redovito
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #67 on: September 05, 2010, 14:18:13 » |
|
a bas se to u vas u HR gleda po karti gdje se sjedne, u nas to pise, ali to niko negleda ...
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #68 on: September 05, 2010, 15:24:37 » |
|
a bas se to u vas u HR gleda po karti gdje se sjedne, u nas to pise, ali to niko negleda ...
Pa i ne gleda se baš ako nije gužva... u sezoni je svaki dan gužva... a i uvijek se netko nađe lajav tko će prigovarati... eno ti slika u Poletu...
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #69 on: September 05, 2010, 16:43:55 » |
|
Pa i ne gleda se baš ako nije gužva... u sezoni je svaki dan gužva... a i uvijek se netko nađe lajav tko će prigovarati... eno ti slika u Poletu... Ja uvijek kad idem APP do Zadra sjedim naprijed ali svejedno platim kartu kako valja i trebuje da nebi bilo nismo znali
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #70 on: September 06, 2010, 19:34:15 » |
|
Jesi možda vidio koja tabla je na njoj, pošto je rano da se vrati iz Švedske ako je u petak otišla?
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #71 on: September 06, 2010, 19:37:01 » |
|
pise Vanredna linija, a iza te table viri Stockholm ...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #72 on: September 06, 2010, 19:40:55 » |
|
pise Vanredna linija, a iza te table viri Stockholm ...
AHa...Skanije su i kupljene samo zbog Švedske i poneke vandredne.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #73 on: September 06, 2010, 19:41:42 » |
|
meni se svidjaju, lijepo im je uradjena ova sema ...
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #74 on: September 06, 2010, 19:46:29 » |
|
meni se svidjaju, lijepo im je uradjena ova sema ...
Ma pametan potez, vide ljudi da je bus veliki pa da ne bude ogromna bijela površina i lijepo su je popunili...I meni se sviđaju, izgledaju baš za dalekog puta, iako je haman malan razmak između sjedišta, ali nisam siguran :S
|
|
|
|
|
|
|
|