Evo malo da osvjezim temu
Nekoliko novosti iz OMSI svijeta :
- Marcel Kuhnt (kreator igre) objavio da nista nije ucinjeno na zglobnom busu MAN NG272 od zadnjih scrennshotova i da trenutno rade na izgradnji novog Berlina Spandau,ali da ce zglobni busevi bit sastavni dio novog OMSI-ja
-Mercedes Benz O405N² kojeg je pravila osoba pod imenom Julian (OMSI fanovima sigurno poznato ime) nikada nece bit objavljen zbog osoba koje svakodnevno insistiraju da dobiju download link iako se bus nalazi u temi gdje se nalaze modeli u izradi...Meni je ovo mozda malo i sumnjivo i mislim da ce za odredeni vremenski period bit objavljen...To se isto desilo sa LIAZ-om 5256 kad su isto smarali autora Slavoka koji je rekao da model nikada nece bit objavljen,ali on se smilovao i za kraci vremenski period objavio bus (najdetaljnije uradeni Addon bus)...
-Manje poznati bus Büssing DF autora faaabiiii takode nece biti objavljen jer autor nema dovoljno podataka i materijala o busu kao sto su dimenzije,zvuk,detaljne slike itd...Naravno on ce nastaviti praviti buseve za OMSI al one malo modernije...
-Bus koji se tek nedavno pojavio za OMSI koji je izazvao veliko odusevljenje MAN Lion's City DD ,trebao bi bit objavljen u oktobru ove godine...
-Eto toliko od mene...Ja zeljno iscekujem novi Update koji ce sadrzati mnogo novih elemenata,a mozete pretpostaviti o cemu je rijec