Manas
|
|
« Reply #435 on: May 29, 2012, 22:55:51 » |
|
instaliram sad cemo da vidimo moze li sa 2gb rama prije nisam imao xD
Moze on i sa 1 GB RAM-a ,ali zavisi od jacine graficke i ako mogne nece moci na bas najboljoj rezoluciji
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
I pjan i trijezan za volan sam vezan :)
|
|
« Reply #436 on: May 29, 2012, 23:02:08 » |
|
ovako moze sve pokrenem igru udjem sjedim za volanom stavim na mis da vozim i..... samo stoji cuje se gas kako dodaje i nista nemoze da ide... u cemu je fazon?xD
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #437 on: May 29, 2012, 23:45:46 » |
|
ovako moze sve pokrenem igru udjem sjedim za volanom stavim na mis da vozim i..... samo stoji cuje se gas kako dodaje i nista nemoze da ide... u cemu je fazon?xD
Pa otpusti ručnu
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
|
|
« Reply #438 on: May 30, 2012, 00:31:14 » |
|
e ovako moze sve pokrenem igru udjem sjedim za volanom stavim na mis da vozim i..... samo stoji cuje se gas kako dodaje i nista nemoze da ide... u cemu je fazon?xD
Pa otpusti ručnu ahaha nemoj me zae.... xD fkt to ili? xD
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #439 on: May 30, 2012, 20:32:24 » |
|
e ovako moze sve pokrenem igru udjem sjedim za volanom stavim na mis da vozim i..... samo stoji cuje se gas kako dodaje i nista nemoze da ide... u cemu je fazon?xD
Pa otpusti ručnu ahaha nemoj me zae.... xD fkt to ili? xD upravu je...kada uzmes novi bus rucna je zategnuta,ili ako nije do toga kada vozis na mis,njegovim podizanjem kursora prema gore dajes gas
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
|
|
« Reply #440 on: May 30, 2012, 20:46:30 » |
|
Pa otpusti ručnu ahaha nemoj me zae.... xD fkt to ili? xD upravu je...kada uzmes novi bus rucna je zategnuta,ili ako nije do toga kada vozis na mis,njegovim podizanjem kursora prema gore dajes gas nema šansone da krene xD bruuuum i stoji nista...i to sa mis-om xD
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #441 on: May 30, 2012, 22:22:37 » |
|
Pa otpusti ručnu ahaha nemoj me zae.... xD fkt to ili? xD upravu je...kada uzmes novi bus rucna je zategnuta,ili ako nije do toga kada vozis na mis,njegovim podizanjem kursora prema gore dajes gas nema šansone da krene xD bruuuum i stoji nista...i to sa mis-om xD pa znas spustit rucnu valjda?
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
|
|
« Reply #442 on: May 30, 2012, 23:29:25 » |
|
ma brate sve i jedno sam slovo pritisnuo na tastaturi ali ne ide XD hihi pomagajte XD nisam invalid za igre ali ovdje izgleda da XD
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #443 on: May 31, 2012, 00:03:30 » |
|
ma brate sve i jedno sam slovo pritisnuo na tastaturi ali ne ide XD hihi pomagajte XD nisam invalid za igre ali ovdje izgleda da XD
evo ti tutorial http://www.youtube.com/watch?v=4kYNQ-uKTnw ...kad tek otvoris igru u opcijama mozes namjestiti koje dugme ce ti biti rucna i ostalo,a rucno mozes spustiti tako sto ces kursor stavit na nju i lijevim klikom pomjeriti prema dole...sretno
|
|
|
|
|
|
|
SlimShady
Vodič puta
|
|
« Reply #444 on: May 31, 2012, 01:09:32 » |
|
evo ti tutorial http://www.youtube.com/watch?v=4kYNQ-uKTnw ...kad tek otvoris igru u opcijama mozes namjestiti koje dugme ce ti biti rucna i ostalo,a rucno mozes spustiti tako sto ces kursor stavit na nju i lijevim klikom pomjeriti prema dole...sretno samo da ti javim da sam ga natiro 75 xD hvala
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #445 on: May 31, 2012, 19:37:14 » |
|
evo ti tutorial http://www.youtube.com/watch?v=4kYNQ-uKTnw ...kad tek otvoris igru u opcijama mozes namjestiti koje dugme ce ti biti rucna i ostalo,a rucno mozes spustiti tako sto ces kursor stavit na nju i lijevim klikom pomjeriti prema dole...sretno samo da ti javim da sam ga natiro 75 xD hvala Napokon,al samo 75
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #446 on: June 01, 2012, 22:43:19 » |
|
Zna li netko raditi u programima za 3D Modeliranje (po mogucnosti Blender) ?
|
|
|
|
|
|
|
Sedin @
Pješak
|
|
« Reply #447 on: June 02, 2012, 19:42:29 » |
|
Imal kakva setra za OMSI.....ili imali za neku igru setra 215 npr..a da nije Virtual BUS
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #448 on: June 02, 2012, 20:34:42 » |
|
Imal kakva setra za OMSI.....ili imali za neku igru setra 215 npr..a da nije Virtual BUS
trenutno se za OMSI prave Setra S 215 UL ,Setra S215 SL, Setra S319NF,Setra S315 GT-HD....za ostale igre neznam
|
|
« Last Edit: June 02, 2012, 20:40:25 by Manas »
|
|
|
|
|
Sedin @
Pješak
|
|