naravno, općenito Turska je zemlja sa veoma jakom privredom. Zato i ne čudi njihov proboj i na ovom dijelu. Temsa je već postala brand, dok firme tipa Otokar i BMC tek trebaju da se izbore za svoj dio neba u autobusnoj branši.
Kolega nećeš vjerovat ali BMC je bio najprodavanija marka autobusa u 2010. i 2011. godini kod nas u hrvatskoj!za ovu godinu još nemam podatke jer je još rano.Tako što se tiče otokara njemu se izgleda smiješi blistava budućnost,barem dok traje ova kriza,povećanje goriva, cestarina i sl.,jer prijevozici sve više kupuju mini i midi autobuse to im je isplativije.Nije ni čudio što je zastupnik Neoman grupe postalo uvoznik otokara,nanjušili da zastupniku BMC-a ide dobro pa rekli što se mi nebi zasladili tim dijelom tržišta!usput Turska ekonomija rast 7-9% Hrvatska pad 0-1.5% kako je krenulo biće to i niže.A mi s ovih prostora se njma smijemo i govorimo turci ono,turci ovo.....nema vrednijeg naroda od njih,dosta znam o njima hebote oni za nas space shuttle!ali nećemo više o tužnim temama ovaj forum to nezaslužuje