neoplancityliner
Pješak
|
|
« Reply #300 on: February 06, 2011, 23:41:55 » |
|
Nema veze, svejedno su dobre slike Bi li mogao kad budeš imao vremena i malo izbližeg poslikati ove stare kao i ove rashodovane? To je u Čazmi? je, iz Čazme je.. pa ne znam.. možemo se dogovorit.. nije problem.. hehe.. tu imas od citylinera, preko Bovi, mercedesa do Tamova pa ako hoces mogu i neku posebnu želju ispunit..
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #301 on: February 06, 2011, 23:49:55 » |
|
To prepuštam tebi, a nama nek bude iznenađenje
|
|
|
|
|
|
|
neoplancityliner
Pješak
|
|
« Reply #302 on: February 06, 2011, 23:54:28 » |
|
To prepuštam tebi, a nama nek bude iznenađenje ajde, neka ti bude... potrudit ću se.. nadam se da ću dobti barem od vas...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #303 on: February 07, 2011, 00:04:10 » |
|
auuuu, pa koje pare ovi imaju samo u zeljezu, prodaju ove krseve, i mogu kupiti jako dobar bus..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #304 on: February 07, 2011, 00:12:20 » |
|
To prepuštam tebi, a nama nek bude iznenađenje ajde, neka ti bude... potrudit ću se.. nadam se da ću dobti barem od vas... nije tomo cicija, možeš i dva dobiti Da je barem Čazma bliže sutra bismo već to realizirali, a onda se ne bi morao ti mučiti sa fotkanjem... ali da ne radimo offtopic dalje
|
|
|
|
|
|
|
apmo
Pješak
|
|
« Reply #305 on: February 07, 2011, 13:11:30 » |
|
ove krampine su otrovale toliko školske djece da je i vreme da ih sve izrežui i zapale
|
|
|
|
|
|
|
neoplancityliner
Pješak
|
|
« Reply #306 on: February 07, 2011, 17:49:46 » |
|
ove krampine su otrovale toliko školske djece da je i vreme da ih sve izrežui i zapale
apmo... u kojem ti svijetu živiš? ajde molim te.. prestani pričat gluposti o Čazmatransu jer mi te stvarno pun kur*c lagano...
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #307 on: February 07, 2011, 18:35:21 » |
|
gbr.305 gbr.188
|
|
|
|
|
|
|
apmo
Pješak
|
|
« Reply #308 on: February 07, 2011, 22:25:30 » |
|
apmo... u kojem ti svijetu živiš? ajde molim te.. prestani pričat gluposti o Čazmatransu jer mi te stvarno pun kur*c lagano... jel to pretnja? ovdje mogu sad odmah izvaditi barem 5 članaka iz novina o trovanjima školske djece od busa čazmatransa, a da se malo potrudim celu stranicu.. nečeš od ovog foruma napraviti cenzuru
|
|
|
|
|
|
|
neoplancityliner
Pješak
|
|
« Reply #309 on: February 07, 2011, 22:33:33 » |
|
to mi nije ni cilj, ali isto tako ne razmisljas o tome da čazma ima 550 autobusa i da je takav vozni park jako teško mjenjat i modernizirat...
|
|
|
|
|
|
|
anel-hr
Pješak
|
|
« Reply #310 on: February 07, 2011, 22:34:23 » |
|
A koliko su štete da ista deca napravila autobusima? Manje nego što je dim naštetio njima.
Pozdrav iz Zagreba Anel-hr
|
|
|
|
Setra u srcu!
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #311 on: February 07, 2011, 22:53:06 » |
|
Molim Vas da rasprave nastavite u temi predviđenoj za to - Čazmatrans Nova - Razno/Diskusija!
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #312 on: February 08, 2011, 10:10:32 » |
|
Nema veze, svejedno su dobre slike Bi li mogao kad budeš imao vremena i malo izbližeg poslikati ove stare kao i ove rashodovane? To je u Čazmi? je, iz Čazme je.. pa ne znam.. možemo se dogovorit.. nije problem.. hehe.. tu imas od citylinera, preko Bovi, mercedesa do Tamova pa ako hoces mogu i neku posebnu želju ispunit.. možete napraviti temu Rashodovana vozila i staviti slike i popis tih vozila, nešto kao što sam ja uradio u GRAS Sarajevo
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #313 on: February 08, 2011, 12:13:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
neoplancityliner
Pješak
|
|
« Reply #314 on: February 09, 2011, 15:17:51 » |
|
Nema veze, svejedno su dobre slike Bi li mogao kad budeš imao vremena i malo izbližeg poslikati ove stare kao i ove rashodovane? To je u Čazmi? je, iz Čazme je.. pa ne znam.. možemo se dogovorit.. nije problem.. hehe.. tu imas od citylinera, preko Bovi, mercedesa do Tamova pa ako hoces mogu i neku posebnu želju ispunit.. možete napraviti temu Rashodovana vozila i staviti slike i popis tih vozila, nešto kao što sam ja uradio u GRAS Sarajevo teško je popis za to napravit jer je kroz čazmatrans proslo već tisuće autobusa i mislim da bi ti bilo nemoguće izvest..
|
|
|
|
|
|
|
|