VOLVO
Putnik
|
|
« Reply #630 on: April 19, 2012, 14:23:28 » |
|
znaš li tomo o cemu se radi,kakvi busevi i to
|
|
|
|
|
|
|
VOLVO
Putnik
|
|
« Reply #631 on: April 21, 2012, 13:14:34 » |
|
Dubrovnik-Zenica ova definitivno ide na detskop
|
|
|
|
|
|
|
Highlander
Putnik
|
|
« Reply #632 on: April 22, 2012, 22:47:29 » |
|
Od nedavno voze i za Novi Sad, liniju koja ide iz Splita za Beograd su produzili do NS
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #633 on: April 23, 2012, 00:06:07 » |
|
Dubrovnik-Zenica ova definitivno ide na detskop ako želiš, mogu ti i original poslati na mail
|
|
|
|
|
|
|
tomo
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #634 on: April 23, 2012, 00:13:35 » |
|
Od nedavno voze i za Novi Sad, liniju koja ide iz Splita za Beograd su produzili do NS
Šta oni to voze Split - Beograd ,kada i od kada ?
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #635 on: April 23, 2012, 09:50:03 » |
|
Šta oni to voze Split - Beograd ,kada i od kada ? Tomo mislim da se Split veze na liniju Beograd - Nevesinje, dakle uz malo presjedanja mozes doci iz ST u BG, neka slicna shema ti je i na VK - Neum i sl....
|
|
|
|
|
|
|
ist
Putnik
|
|
« Reply #636 on: April 23, 2012, 09:53:17 » |
|
Linija za Beograd veže se na polazak iz Splita u 17.20. Dakle, iz Splita dođe do Mostara, onda ide linija Mostar-Nevesinje, pa Nevesinje-Beograd
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #637 on: April 23, 2012, 11:47:04 » |
|
Linija za Beograd veže se na polazak iz Splita u 17.20. Dakle, iz Splita dođe do Mostara, onda ide linija Mostar-Nevesinje, pa Nevesinje-Beograd
muljaža ko garaža
|
|
|
|
|
|
|
Highlander
Putnik
|
|
« Reply #638 on: April 23, 2012, 12:31:17 » |
|
Mislim da se u Medjugorju kaci i linija iz Dubrovnika
|
|
|
|
|
|
|
ist
Putnik
|
|
« Reply #639 on: April 23, 2012, 13:26:02 » |
|
Nije to neka naročita muljaža, barem ne u slučaju linije Split-Mostar. U Splitu nije moguće kupiti kartu do Beograda
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #640 on: April 23, 2012, 18:24:54 » |
|
Nije to neka naročita muljaža, barem ne u slučaju linije Split-Mostar. U Splitu nije moguće kupiti kartu do Beograda
drug čim mu početna i krajnja tačka nisu povezane direkt linijom to je muljaža. Isti slučaj je kad ideš iz Sarajeva za Neum sa CTSom dobiješ dvije karte jedna Sarajevo Metkovic a druga Metkovic Opuzen a izlaziš u Neumu....sve dok sabraćajna inspekcija država nema koordinaciju prevoznici ce i dalje muljati
|
|
|
|
|
|
|
Landzeit
Pješak
|
|
« Reply #641 on: April 23, 2012, 20:35:16 » |
|
Zar jedan autobus ne moze voziti na više linija? Druga je stvar što se te linije "slučajno" nastavljaju jedna na drugu. Zakonski, je sve uredno. (Ne pričaj gluposti kolega TRANSFORMERS da početna i krajnja linija moraju biti povezane direktno jer na liniji Split-Mostar su povezana ta dva mjesta kao i na Mostar-Nevesinje i Mostar-Beograd).
|
|
|
|
|
|
|
ist
Putnik
|
|
« Reply #642 on: April 23, 2012, 21:02:04 » |
|
drug čim mu početna i krajnja tačka nisu povezane direkt linijom to je muljaža. Isti slučaj je kad ideš iz Sarajeva za Neum sa CTSom dobiješ dvije karte jedna Sarajevo Metkovic a druga Metkovic Opuzen a izlaziš u Neumu....sve dok sabraćajna inspekcija država nema koordinaciju prevoznici ce i dalje muljati Kakva muljaža? Muljaža bi bila da nemaju dozvole za linije. Imaju ih, dala im država ili države, nema tu nikakvih muljaža
|
|
|
|
|
|
|
steyr1985
Putnik
|
|
« Reply #643 on: April 23, 2012, 21:59:07 » |
|
drug čim mu početna i krajnja tačka nisu povezane direkt linijom to je muljaža. Isti slučaj je kad ideš iz Sarajeva za Neum sa CTSom dobiješ dvije karte jedna Sarajevo Metkovic a druga Metkovic Opuzen a izlaziš u Neumu....sve dok sabraćajna inspekcija država nema koordinaciju prevoznici ce i dalje muljati Kakva muljaža? Muljaža bi bila da nemaju dozvole za linije. Imaju ih, dala im država ili države, nema tu nikakvih muljaža E šta bi se dogodilo kada bi svi prijevoznici radili ovakve ( kako ih vi nazivate ) legalne poslove kakva bi to onda bila pomutnja na terenu. Morate znati da na toj pomenutoj liniji Split - Beograd u Splitu,Makarskoj,Ploče,Metković,Čapljina,Međugorje,Mostar ni jedan kolodvor im ne može službeno izdati voznu kartu za Beograd. Međutim oni voze te putnike i izdaju im za jednu relaciju po tri karte. E sada ja vas pitam zašto jedan putnik mora za jednu relaciju dobiti tri karte. I molio bih da mi netko odgovori da li bi to bilo legalno da Centotrans sa polaskom iz Dubrovnika na liniji prema Sarajevu vozi i dolaskom u Sarajevo nastavlja liniju Sarajevo Zagreb, i naravno polaskom iz Dubrovnika stavi tablu DUBROVNIK-SARAJEVO-ZAGREB.
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #644 on: April 23, 2012, 23:06:15 » |
|
muljaža ko garaža Znaci vozac dobija 3 naloga .. Kolega @steyr1985 ovdje se ide kroz 3 drzave mislim na ovu Split-Mostar-Beograd, a ova Dubrovnik - Sarajevo - Zagreb mislim da je to regularna linija.. Cim sa tom tablom ulazi na sve 3 stanice, jer bi sigurno neko prijavio da nije regularno ..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
|