Kassbohrer
|
|
« Reply #330 on: January 28, 2012, 23:11:17 » |
|
Jel Setra bila u pravcu Bihaća (iz EU) ili Velike Kladuše (prema EU)? U mene brat je vidio MAN-a troosovinca na GP Velika Kladuša poslije podne u pravcu EU. Kaže vozač je imao kapicu, pa mora da je bio Rasim Pjanić...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #331 on: January 28, 2012, 23:18:35 » |
|
Setra je išla prema GP Maljevac (Velika Kladuša).... Je je RAsim.. On inače vozi tu liniju uvijek..
|
|
|
|
|
|
|
archy
Putnik
|
|
« Reply #332 on: February 06, 2012, 19:53:38 » |
|
Nisam imao aparat kod sebe danas,al sam uočio konture zelenog City-ija,još je 'zakovan',stoji ispred hotela Sarajevo,sad kad će na cestu???
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #333 on: February 12, 2012, 22:01:35 » |
|
Zna li neko sta je sa Prosicevim Cityjem trosovincem, da li je jos kod njih?
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #334 on: February 13, 2012, 13:58:53 » |
|
Koliko ja znam da nije više kod njih, neće ga popravljati, a trebali bi stići u firmu neki Tourlineri, sad ne znam koliko je ta informacija povjerljiva, mada ja bih više volio da nas iznenadi i popravi City-ja jer jeste oštećenje veliko ali mislim da se itekako može popraviti... Međutim kada čovjek zna da je u tom busu izgubio vozača, to na njega može djelovati pa da ga ne popravlja,...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #336 on: February 13, 2012, 14:04:01 » |
|
Alen je mislio sigurno na troosovinca koji je imao nesreću, a jeste, imali su i dva N1116 troosovinca, oni su kupljeni u paketu i "kešu"...
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #337 on: February 13, 2012, 14:23:31 » |
|
A i ako je misliom na troosovinskog 1116, neko mi rece da on u njemackoj radi neku liniju
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Mr.Evil
Pješak
|
|
« Reply #338 on: February 13, 2012, 17:02:36 » |
|
Zašto kada putuješ sa njima za Stuttgart na karti piše Oberhausen
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #339 on: February 13, 2012, 17:10:47 » |
|
Zašto kada putuješ sa njima za Stuttgart na karti piše Oberhausen
Vjerovatno zato što je to ustvari linija za Oberhausen a Stuttgard je usputna stanica...
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #340 on: February 13, 2012, 17:11:41 » |
|
A i ako je misliom na troosovinskog 1116, neko mi rece da on u njemackoj radi neku liniju
Ne znam šta on ima raditi u Njemačkoj ?? Onda bi valjda nekad i u Bosnu navratio...
|
|
|
|
|
|
|
Mr.Evil
Pješak
|
|
« Reply #341 on: February 13, 2012, 17:29:07 » |
|
Ako je usputna zašto onda ne napišu na karti
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #342 on: February 13, 2012, 17:30:01 » |
|
Neznam što je njih prodavao, a opet sad nabavio 1116 ?
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #343 on: February 13, 2012, 18:47:30 » |
|
Neznam što je njih prodavao, a opet sad nabavio 1116 ?
Pa prodao ih je vjerovatno zbog toga što su više godina bili kod njega i prevalili dosta kilometara... A ovog sada N1116 je uzeo da bi se riješio onog Volva koji im je kvario prosjek starosti voznog parka, u račun je dao Volva i nešto para i dobio super vozilo...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #344 on: February 13, 2012, 19:14:53 » |
|
Ako je usputna zašto onda ne napišu na karti
To je već malo previše za nas kao forum i portal. Za takva pitanja imate kontakt firme, pa nazovete/pošaljete mail i sve saznate
|
|
|
|
|
|
|
|