Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #60 on: December 22, 2010, 23:56:46 » |
|
dva jarana iz Mostara
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #61 on: December 23, 2010, 09:14:20 » |
|
dva jarana iz Mostara uspio sam napravit sliku iz 7. pokuaja... jedva
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #62 on: December 23, 2010, 09:38:48 » |
|
tesko je navece slikati, stvarno se treba dobro potruditi ..
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #63 on: January 01, 2011, 12:18:16 » |
|
Sto se tice tog mana, to je sve sredjeno, ugl problem je bio sa zrakom koliko ja znam..ecehajic jeli starliner na liniji za Zagreb bio?
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #64 on: January 01, 2011, 12:41:42 » |
|
trebalo bi koliko se sjecam.
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #65 on: January 01, 2011, 12:44:13 » |
|
Znam da je na AS Mostar stigao pun..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #66 on: January 01, 2011, 13:17:24 » |
|
a meni uvijek djeluje da je ova da je nazovem "lajsna" na kojoj pise neoplan, siva, iznad farova , kao da je otvorena ... mozda i jest ... ali nisam siguran :S ...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #67 on: January 01, 2011, 13:19:42 » |
|
To je zbog birsača, tu su mu brisači kada ih koristi to se otvori
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #68 on: January 01, 2011, 19:12:50 » |
|
Nedavno sam imao priliku razgovarati sa jednim njihovim vozacem, razgovarali smo o svemu, o situaciji u firmi, garazi, stanici...Rekao mi je da je vrlo uredjena firma, i da ima svoje propise, radnici imaju svoj sindikat, imaju nekoliko šefova, koji su na razlicim poljima u firmi itd...Vozaci prilikom dolaska sa linije moraju oprati autobus(imaju svoje praonicu cetke itd...), tenkovati gorivo(pun bez obzira koliko bilo u rezervoaru) pregledati ulje vodu i to, u slucaju da ima neki kvar ili da vozac osjeca da nesto nije uredu sa autom, on to prijaljiva glavnom majstoru, taj autobus bez obzira na kvar nece nigdje maknuti iz garaze...Garaza i stanica su pod video nadzorom, ni jedan osobno automobil nemoze uci na stanicu ili u garazu...Rekao mi je da zbilja paze na vozace i njihove potrebe, svake godine dobiju po dvoja odijela, a za praznike pocaste vozace, kao novcanom nagradom...Rekao mi je da su moguce i "novine" firmi, ali o tome cemo nekad kasnije, jer ne zelim davati neke informacije koje nisu 100% sigurne...
|
|
« Last Edit: January 01, 2011, 19:15:07 by Setra 417 HDH »
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #69 on: January 01, 2011, 19:23:35 » |
|
jesu pričali šta oko slikanja, jesu li za/protiv?
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #70 on: January 01, 2011, 19:32:04 » |
|
Te teme se nismo dotakli, a inače to sve ovisi od ćeifa vozača...Kao i svugdje, neki su malo vise ljubazni, neki malo manje..
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #71 on: January 06, 2011, 23:59:33 » |
|
Imas dobro oko hehe, jesu li mogla vrata zatvoriti danas?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #72 on: January 07, 2011, 00:06:04 » |
|
Ah, oko sokolovo danas su vrata stojala knap, a da kažem da je bus dobio i nove bh tablice
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #73 on: January 07, 2011, 00:32:39 » |
|
Ma cudo si mi majke mi...Ono sto se nisu mogla zatvoriti, uzrok je bio sto se zaledio zrak, ali tokom voznje ona nadodju na svoje, znaci da u Sarajevu danas nije bilo puno hladno
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #74 on: January 07, 2011, 00:37:50 » |
|
teško će mi šta promaći A da, bio je jako prijatan dan u Sarajevu
|
|
|