Setra 417 HDH
|
|
« Reply #330 on: June 29, 2013, 12:10:00 » |
|
Voze djelatnike BHTelecoma .. 218 vozi iz Mostara, 230 iz Sarajeva. Mislim da su smjesteni u hotelu Tuzla.
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Semir
|
|
« Reply #331 on: June 29, 2013, 16:32:15 » |
|
Nisu u HT nego ovde u motelu Rudar
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #332 on: August 12, 2013, 15:41:16 » |
|
I ove godine voze neke arape, sad bi trebala ici 2 autobusa tura po Bosni 14 dana .. Na more sedmicno posalju po 20-tak autobusa.. 6 autobusa bi trebalo ici na Koševo utakmica BiH - SAD.. Takodjer imaju vec ugovorenih voznji za inostranstvo, par autobusa za Španiju, Italija, Češka, trebali bi voziti navijače u Slovačku, mislim da bi trebali biti angazovani na studentskom pohodu u Pariz..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Enes Sarajlić
Pješak
|
|
« Reply #333 on: August 25, 2013, 11:04:01 » |
|
Stižu 3 nove setre S515 HD
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #334 on: August 25, 2013, 20:08:32 » |
|
Da će doći nešto - šuška se .. Jedna priča je ta da bi trebali opet početi voziti Njemačku i Švedsku, kažu par novih auta bih trebalo doći .. Druge su priče, da bi trebao doći koji polovnjak.. Treći kažu da nema ništa ni od jednog ni od drugog .. Ni prvi ni drugi ni treći nisu iz vrha firme, pa te priče trebamo držati sa rezervom.. Da će doći setre serije 500, šanse su nikakve. Vlasnik velikog broja dionica, je Sejari, koji je inače zastupnik NeoMan grupacije, Isuzu-a .. A lijepo bi bilo da nam kažeš odakle vam takva informacije?
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #335 on: August 28, 2013, 23:56:18 » |
|
Stižu 3 nove setre S515 HD
ovakve najviše volim kad za prvi post spucaju nešto ovakvo
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #336 on: August 29, 2013, 00:06:01 » |
|
Čovjeku je neko od vozača dao krivu informaciju Halalit cemo mu
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #337 on: September 13, 2013, 20:34:06 » |
|
Pruga spremna za Zenicu Mislim da je ovaj Žućo u svoj novi dom u Mostar došao iz Grčke, jer jučer sam vozio iza njega i vidio sam grčki alfabet na zadnjoj šajbi... A ovog se nismo puno nagledali na forumu Žućo je kupljen od Sejarija mislim 2007 godine (ko mu je prethodni vlasnik to se ne zna.. Zanimljivo je to da mu je druga tura bila za Grčku, a prva je bila KUD Blagaj za Njemačku, on i onaj crveni City zajedno došli .. Znam samo da je to zvijer od autobusa i nema blokade brzine .. Ovo je prva slika sprintera, i mozete ga uvrstiti u VP.. Imam jedno opšte pitanje; Da li se reg. tablice moraju vratiti u MUP, po isteku registracije? Inače što se tiče posla imaju ga preko glave, tako mi reče jedan od vozača.. Imam nešto slika na mobitelu, ali nemam USB-a pa tako nisam u mogucnosti prebaciti na komp.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #338 on: September 13, 2013, 21:29:39 » |
|
Pošalji na Blutooth A ja koliko znam, po isteku registracija dužan si vratiti tablice u MUP, a to da Žućo nema blokade se dalo primjetiti na pravcima od Mostara do Jablanice...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #339 on: September 14, 2013, 00:16:31 » |
|
Onda je registrovan i onaj stari Transliner iako nema motor i fali mu dosta dijelova baš kao i 0303 ona je u voznom stanju, ali mjesecima nikud ne ide .. oba autobusa imaju ove nove rege ..
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #340 on: November 06, 2013, 15:32:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
0303
Pješak
|
|
« Reply #341 on: November 10, 2013, 16:14:09 » |
|
jesu li ovo opet poceli voziti za svedsku?
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #342 on: November 10, 2013, 17:30:05 » |
|
Linija još uvijek vozi, i imaju pravo je još voziti.. Trenutno vozi http://www.mediteran.nu/ koji je njihov kooperant.. Samo oni voze nesto rjeđe, odnosno imaju tacni datumi polaska..
|
|
|
|
|
|
|
Steiner
Pješak
|
|
« Reply #343 on: November 30, 2013, 14:19:22 » |
|
|
|
|
|
nema :O
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #344 on: November 30, 2013, 15:43:44 » |
|
Vidio sam ga ja dan nakon udesa. Koliko sam mogao vidjeti u prolazu polomljen je branik, maska i otpao je poklopac ispod stakla vozača. Ostalo je sve OK. Prenoćio je u G.Vakufu i otišao sam za Mostar. Na cesti je za par dana 100%
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
|