coleman
Kondukter
|
|
« Reply #210 on: September 05, 2010, 15:46:42 » |
|
A kako rade Bregenz i Stockholm? Berlin su isto znali voziti Cityliner H i obje 315HDH, ali u zadnje vrijeme kad god sam ih vidjao ili isao bila je Setra 400, najcesce 416HDH
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #211 on: September 05, 2010, 16:03:10 » |
|
A kako rade Bregenz i Stockholm? Berlin su isto znali voziti Cityliner H i obje 315HDH, ali u zadnje vrijeme kad god sam ih vidjao ili isao bila je Setra 400, najcesce 416HDH
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #212 on: September 05, 2010, 16:04:50 » |
|
sto se tice Bregenza ta linija radi solidno tokom citave godine... a salju neoplana jer je to kraca destinacija, nekad ide i 417 i 317 na tim linijama, a moraju i neoplana slati na neke destinacije,, nece im stojati, i on je oko 2000 godista , nije ni on star, a kantic u buducnosti samo uzima setre ... ... stockholm najslabije radi ... na njoj ide setra 300 ili 400 serije ....
|
|
|
|
|
|
|
Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #213 on: September 05, 2010, 16:19:32 » |
|
svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #214 on: September 05, 2010, 16:22:13 » |
|
svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl.... da i ovo doživim - Denkiju se sviđa Neoplan
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #215 on: September 05, 2010, 16:33:43 » |
|
svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl.... pa kako sam skonto kantic je odusevljen sa setrom, ipak je to covjek koji vozi autobuse preko 30 godina, i zna sta treba gledati itd ... njemu nije bitan neoplanov dizajn u odnosu na setrinu udobnost, komfornost ....
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #216 on: September 05, 2010, 17:14:22 » |
|
svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl.... pa kako sam skonto kantic je odusevljen sa setrom, ipak je to covjek koji vozi autobuse preko 30 godina, i zna sta treba gledati itd ... njemu nije bitan neoplanov dizajn u odnosu na setrinu udobnost, komfornost .... Neoplan stalno rikava. Znam čovjeka koji vozi od APP novog a i City od Samoborčeka i VTV Pavlića nisu bolji. Svi više hvale Setru
|
|
|
|
|
|
|
coleman
Kondukter
|
|
« Reply #217 on: September 05, 2010, 17:39:05 » |
|
svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl.... pa kako sam skonto kantic je odusevljen sa setrom, ipak je to covjek koji vozi autobuse preko 30 godina, i zna sta treba gledati itd ... njemu nije bitan neoplanov dizajn u odnosu na setrinu udobnost, komfornost .... Neoplan stalno rikava. Znam čovjeka koji vozi od APP novog a i City od Samoborčeka i VTV Pavlića nisu bolji. Svi više hvale Setru Od novih autobusa, iako vec 9god aktuelan model, Setra 400 je neprevazidjena. Samo se pitam sta ce drugi proizvodjaci kad izadje serija 500
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #218 on: September 05, 2010, 18:58:43 » |
|
a i ja sam nacuo da se novi neoplani dosta kvare ...
|
|
|
|
|
|
|
Denky Pecanin
Kondukter
|
|
« Reply #219 on: September 05, 2010, 22:44:11 » |
|
svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl.... da i ovo doživim - Denkiju se sviđa Neoplan svaka cast amare....mene samo interesuje zasto Kantic ne obogati svoj vozni park sa jednim Neoplanom satrlinerom najnovijim....kao sto ima Transturst....autobus fkt najlepsi od svih....i atraktivan....Setra jeste bolja al onaj je spektakl.... da i ovo doživim - Denkiju se sviđa Neoplan ma samo sam realan....ipak je Starliner najlepsi autobus....a ja najvise volim 0 303 i 0404SHD....ehhehehehehe....
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #220 on: September 06, 2010, 12:47:53 » |
|
linija je Zurich, jer je otisla 04.09 za Zurich, sad se vraca ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #222 on: September 10, 2010, 23:50:39 » |
|
lijepa slika !!!
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #223 on: September 11, 2010, 08:58:48 » |
|
samo da jos ratkapu ima :S
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #224 on: September 12, 2010, 23:32:53 » |
|
I ja sam je vidio na Karušama....ako se ne varam, za volanom je Armin zvani Robben
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
|