bhbus.ba
November 21, 2024, 16:48:09 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Kantić - Razno/Diskusije  (Read 472127 times)
NoName
Pješak
*

« Reply #1050 on: December 04, 2011, 18:44:20 »

Nasao sam slike Kanticevih Setri na jednom forumu ovo je vjerovatno bilo kada su tek kupljene....

Uploaded with ImageShack.us

Izvor slika: http://www.busforum-sh.de/t128f42-SETRA-Neuwagen-Auslieferung-3.html
« Last Edit: December 04, 2011, 18:49:34 by NoName » Logged

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #1051 on: December 04, 2011, 20:23:56 »

Nasao sam slike Kanticevih Setri na jednom forumu ovo je vjerovatno bilo kada su tek kupljene....

Uploaded with ImageShack.us

Izvor slika: http://www.busforum-sh.de/t128f42-SETRA-Neuwagen-Auslieferung-3.html
Prvu sliku sam već postavljo, to je uslikao u Ulm moj poznanik francuz Michel Roufgraff, a za drugu ne znam da li je i to njegova slika...

dreiachser
Putnik
*

« Reply #1052 on: December 05, 2011, 23:52:07 »

Mislim da je na ovoj drugi slici Setrica došla na redovni servis...
NoName
Pješak
*

« Reply #1053 on: December 06, 2011, 01:32:55 »

Vjerovatno dok su na njoj BIH registarske oznake...

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #1054 on: December 12, 2011, 14:49:56 »

ode na pranje.

Ovo je uhvaćeno kako vidim u Pribavi, predgrađe moje Gračanice Cheesy

ecehajic
Mehaničar

« Reply #1055 on: December 12, 2011, 20:53:58 »

Jeste.isla je iz smjera Tuzle al eto mi smo je pustili da se okrene i uđe na praonu.

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #1056 on: December 14, 2011, 22:07:05 »

Zamolio bi člana dani-ze da izbjegaje postavljanje ovakvih fotografija Kantić Touristik autobusa na parkingu u Sarajevu, jer su to većinom isti autobusi, 315ke i 317ka... Tih slika već odavno imamo "preko glave", sam ja sam već davno uslikao te autobuse na tome parkingu, tako da ih imamo iz svih uglova, te i sam više ne slikam te autobuse kada su tu parkirani. Hvala na razumijevanju...

dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #1057 on: December 14, 2011, 23:03:55 »

Zamolio bi člana dani-ze da izbjegaje postavljanje ovakvih fotografija Kantić Touristik autobusa na parkingu u Sarajevu, jer su to većinom isti autobusi, 315ke i 317ka... Tih slika već odavno imamo "preko glave", sam ja sam već davno uslikao te autobuse na tome parkingu, tako da ih imamo iz svih uglova, te i sam više ne slikam te autobuse kada su tu parkirani. Hvala na razumijevanju...
Meni su ti autobusi bas nesto dragi, i ja zelim da ih slikam, i zelim da postavljam slike , da se vidi sta radim..... a sad Nadjite mi mjesto Amare  da slikam 417-ke pa cu i to posta vljati :-D

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #1058 on: December 14, 2011, 23:36:10 »

Meni su ti autobusi bas nesto dragi, i ja zelim da ih slikam, i zelim da postavljam slike , da se vidi sta radim..... a sad Nadjite mi mjesto Amare  da slikam 417-ke pa cu i to posta vljati :-D
Kao prvo sam prvobitno lijepo zamolio, kad se mi ostali možemo pridržavati toga, onda ćeš se i ti pridržavati, pa bilo to podpomognuto donošenja sankcija protiv tebe ili kako već, ali tako će da bude...

Pored toga, jedno je to što želiš da slikaš itd, ako želiš, voliš, slikaj ti i dalje, ali ih snimaj sebi na računar, kao što to ja radim, ja i danas dan te autobuse kada god se nađem kod Kampusa uslikam za sebe, ali to je lična stvar, ovo ovdje je tako donesena odluka, te te lijepo molim nemoj glumiti nekog pametnjakovića sa takvim stavovima, traži sebi 417ke, ko ih Amaru nađe ? Možda Kike budalike ili Dino Merlin, ne budi smješan, niko te ne tjera da slikaš i da postavljaš materijal na ovaj forum i budeš dio njega, tako da što bi mi za tebe tražili, ja sam znao ići na autobusku Sarajevo u jako ranim jutarnjim satima kada kreće Kantićeva Švedska linija, čini mi se oko 6 h samo kako bi uslikao 400 seriju itd... Tako mojne palamudit, pametovati, daleko daleko duže sam od tebe u ovome fazonu, daleko duže slikam i dugo dugo sam zastupljen u biznisu web stranica, foruma, tako da dobro znam kada članovima određene slike postanu monotone i dosadne, tako da nismo džabe takvu odluku donjeli, jer su te slike s parkinga Kampusa davno dotužile velikoj većini ovdje. A ja ispred svega kada radim ovaj projekat BHBus.net uvijek gledam da većini udovoljim, prilagodim finu prijatnu atmosferu boravka ovdje, tako da te molim lijepo da se u buduće držiš bespotrebnih komentara kao ovaj što si napisao. Dakle ti ako ne želiš poslušati ovo moje, ne moraš mi to javno ovako pisati i u jednu ruku provocirati, kao ko tebi može šta, ti ako hoćeš postavljat postavljat ćeš slike, e boga mi ovdje griješiš, ovdje na ovome portalu se ne igra po tvojoj igri, ne skače loptica u smjeru u kojem ti hoćeš...

Marioo12
Putnik
*

« Reply #1059 on: December 15, 2011, 22:53:11 »

Danas jedan od N 116 bio na liniji za Zagreb.
wigec
Kondukter
**

« Reply #1060 on: December 17, 2011, 04:04:20 »

Joj da mi je jedanog ovdje ulovit  sto ide iz Bugojna za Bregenz al nema sanse i k
Jeste.isla je iz smjera Tuzle al eto mi smo je pustili da se okrene i uđe na praonu.
enci brate jesi li ti ijednom ulovio ijednog Kantica  sto ide iz Bugojna za Bregenz  ?
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #1061 on: December 17, 2011, 08:10:27 »

Joj da mi je jedanog ovdje ulovit  sto ide iz Bugojna za Bregenz al nema sanse i k
enci brate jesi li ti ijednom ulovio ijednog Kantica  sto ide iz Bugojna za Bregenz  ?
Ja nisam siguran da oni i dolaze u Bugojno / kreću iz Bugojna, e sad da li dođu s autom i ovjere nalog za liniju ili to nekim drugim putem odrade, ali mislim u svakome slučaju da u Bugojnu moraju ovjeriti jer je početna stanica, a da autobus dođe po potrebi ukoliko se najavi putnika da ide... Jer se ni ja sam nikda nisam informisao o ovoj liniji, po pitanju polaska iz Bugojna, jer mi nešto nije ni trebala ta informacija, niti sam obraćao na to puno pažnje, jer sam viđao u Jelahu da krene autobus na toj liniji, dakle neki fazon, organizacija ima po pitanju Bugojno - Jelah relacija... E sad, sljedeći moj kontakt, posjeta Kantić Touristiku ukoliko se sjetim i ovog pitanja informisati ću se, ali nemojte zamjeriti ukoliko to zaboravim, jer znate sami kako to ide, kad dođe do toga trenutka dosta stvari se zaboravi u razgovoru pitati itd...

ecehajic
Mehaničar

« Reply #1062 on: December 17, 2011, 11:49:48 »

mislim da idu sa kombijem iz bugojna.bili su im plakati na stanici da krecu iz bugojna.al eto niko ih jos nije vidio.bas sam pitao dagoje on prvi put cuo za to.e sad u vezi linije mislim da je bugojno-bregenz linija od servistransa samo prodana kanticu.

kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #1063 on: December 17, 2011, 12:20:11 »

mislim da idu sa kombijem iz bugojna.bili su im plakati na stanici da krecu iz bugojna.al eto niko ih jos nije vidio.bas sam pitao dagoje on prvi put cuo za to.e sad u vezi linije mislim da je bugojno-bregenz linija od servistransa samo prodana kanticu.
Dobro mislis,dolazi bijeli Mercedes Sprinter u Bugojno.Prepoznati mozes kombi po plavoj tabli(tabla koja pokazuje linije),a autobus rijetko ili nikako dolazi vjerovatno zbog malog broja putnika sa polazne stanice.
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #1064 on: December 17, 2011, 12:45:24 »

Dobro mislis,dolazi bijeli Mercedes Sprinter u Bugojno.Prepoznati mozes kombi po plavoj tabli(tabla koja pokazuje linije),a autobus rijetko ili nikako dolazi vjerovatno zbog malog broja putnika sa polazne stanice.
A možda niste imali priliku ga "uloviti" zato što je polazak u jutarnjim satima, u 8:00 kreće iz Bugojna, i nije svakodnevna linija, pa da imate priliku svaki dan da vidite da vozi, vozi samo Srijeda, Četvrtak i Nedelja...

Pages: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: