bhbus.ba
November 21, 2024, 22:15:49 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Kantić - Razno/Diskusije  (Read 472655 times)
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
*

« Reply #570 on: February 12, 2011, 14:44:58 »

Iskreno cast mi je sto je moja slika uzeta za kalendar, i to mi je prva slika od Kanticevih Setri serije 400, za ovakve svrhe moje slike uvijek mogu posluziti Smiley
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #571 on: February 12, 2011, 22:50:11 »

pa da, politika marketinga, baš kao što je uradio i npr Veladžić Smiley

A  ova je ideja pravo dobra, možda nešto i mi iskombinujemo pa da imamo kalendar za slijedeću godinu od naih slika, al to zavisi sve od interesa evenutalnih kupaca Smiley

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #572 on: February 14, 2011, 12:51:59 »

Nove Setre još uvijek stoje u krugu Benzinske pumpe. Registrovane su ali još nisu zaposlene.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #573 on: February 14, 2011, 12:52:24 »

bit ce u narednim danima Wink

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #574 on: February 14, 2011, 13:04:40 »

Nove Setre još uvijek stoje u krugu Benzinske pumpe. Registrovane su ali još nisu zaposlene.

pa dajte nam registracije?

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #575 on: February 14, 2011, 15:49:09 »

kako sam primjetio jutarnji polazak iz Sarajeva obavljaju 2 vozila od Kantica od 15.12.2011, ukidanja viza, na jednom peronu bude vozilo s tablom Sarajevo-Calw, a drugo vozilo ima tablu Goražde-Zurich, nekad budu 2 busa, radnim danima budu bus i sprinter onaj iz Jelaha, dok drugi sprinter bude na parkingu pokraj, dodje iz Gorazda, znaci razliciti sprinteri, dok petkom subotom i nedeljom budu busevi  i naravno kad je najavljen veci broj putnika budu oba busa i radnim danima, dokaz su i dubsterove slike kada je slikao predvece na parkingu pokraj AS, 416 i 317 ....

coleman
Kondukter
**

« Reply #576 on: February 14, 2011, 16:31:26 »

kako sam primjetio jutarnji polazak iz Sarajeva obavljaju 2 vozila od Kantica od 15.12.2011, ukidanja viza, na jednom peronu bude vozilo s tablom Sarajevo-Calw, a drugo vozilo ima tablu Goražde-Zurich, nekad budu 2 busa, radnim danima budu bus i sprinter onaj iz Jelaha, dok drugi sprinter bude na parkingu pokraj, dodje iz Gorazda, znaci razliciti sprinteri, dok petkom subotom i nedeljom budu busevi  i naravno kad je najavljen veci broj putnika budu oba busa i radnim danima, dokaz su i dubsterove slike kada je slikao predvece na parkingu pokraj AS, 416 i 317 ....

Sta ide za Berlin i ima li sad vise putnika?
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #577 on: February 14, 2011, 16:49:33 »

uobicajena 415 hdh ... a ima povecan broj, ali ne nesto pretjerano ...

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #578 on: February 14, 2011, 21:32:10 »

I večeras je bila serija 300 i 400 na parkingu, al nisam vidio koje tačno Wink

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #579 on: February 14, 2011, 22:53:13 »

pa dajte nam registracije?

Bio sam ja na dva metra od njih i bilo je još njihovih buseva, pred polazak na put ali ja iz privatnih razloga nisam mogao slikati tako da nisam ni tablice gledao. Samo znam da 417-ke imaju tablice koje počinju na K a kraljičina tablica počinje na A Grin

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
dreiachser
Putnik
*

« Reply #580 on: February 15, 2011, 17:16:10 »

Za slikanje je svakako dobra stvar što dolaze sve češće u Sarajevo, ali za sami bus bi bilo bolje da se što manje vozi po ovim našim cestama... Inače, ovim 348-J-511 sam zadnji put putovao i nako provirio na pauzama koliko je prešao, na satu je bilo 216 i nešto hiljada  Wink
« Last Edit: February 15, 2011, 17:56:28 by amar » Logged
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #581 on: February 15, 2011, 17:58:45 »

u svakom slucaju mislim da si upravu, ali taj bus je dosao u sarajevo i odma se vratio nazad, ali kako nam je rekao dubster da je vidio jucer predvece setru 300 i 400 serije, znaci dosla je druga, valjda znaju sta rade, jer steta je da ovi busevi idu po ovim nasim putevima, pogotovo sad dionica Kakanj-Lašva se radi autoput, a ona zaobilaznica je katastrofa, makadam, i vec su se radi vlaznosti i padavina otvorile i vece rupe na toj zaobilaznici, zato i jesu busevi koji iz tog smjera dodju u Sarajevo u onako prljavom stanju ....

Danas na parking u AS prva je stigla 317 hdh na nasim tablama, i nemam info koje ce drugo vozilo doci u poslijepodnevnim satima ....

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #582 on: February 15, 2011, 18:10:42 »

u svakom slucaju mislim da si upravu, ali taj bus je dosao u sarajevo i odma se vratio nazad, ali kako nam je rekao dubster da je vidio jucer predvece setru 300 i 400 serije, znaci dosla je druga, valjda znaju sta rade, jer steta je da ovi busevi idu po ovim nasim putevima, pogotovo sad dionica Kakanj-Lašva se radi autoput, a ona zaobilaznica je katastrofa, makadam, i vec su se radi vlaznosti i padavina otvorile i vece rupe na toj zaobilaznici, zato i jesu busevi koji iz tog smjera dodju u Sarajevo u onako prljavom stanju ....

Danas na parking u AS prva je stigla 317 hdh na nasim tablama, i nemam info koje ce drugo vozilo doci u poslijepodnevnim satima ....

ako si je slikao reći, da ja svoju sliku postavim u proizvođače Cheesy

dreiachser
Putnik
*

« Reply #583 on: February 15, 2011, 18:15:11 »

I ja sam se prvo sjetio dionice Lašva-Kakanj, a pogotovo zobilaznice Kakanj, grozno... Kako sam te ja shvatio u zadnje vrijeme ujutro znaci idu dva busa iz Sarajeva do Jelaha?
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #584 on: February 15, 2011, 18:25:12 »

Da, ujutro iz Sarajevu dva vozila, dal bus i bus, dal bus i sprinter, sa tablama Sarajevo - Calw, Goražde - Zurich ...

sliko sam Dubster, ali mislim da nema potrebe da je ovdje stavljamo nakon mog postavljanja uopste za ovu godinu, ovo je jer je nemamo u ovoj godini slikanoj na AS Sarajevo parkingu, ali ubuduce necemo stavljati slike od 315 i 317 i citya sa parkinga u Sarajevo na temu slike kantic, jer suvisno je to, nego cemo stavljati slike kada negdje te buseve drugo sretnemo ... mislim da je tako najbolje ...

Pages: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: