Svaka čast Kantiču na ovim prinavama, sad kad su ukinuli vize ima još više posla.
No, mislim da se ovdje naveliko pretjeruje, ne možeš uspoređivati jednu firmu kakav je kantič sa dvadeset autobusa i neke druge firme sa 100-200 autobusa.. Tako da ovo najbolji na balkanu i ostalo je relativno, on je najbolji medžu firmama sa 20 autobusa, ali trebalo bi vidjeti kako bi to funkcioniralo u firmi gdje vlasnik sam ne može kontrolirati svakog radnika posebno!!!
Zato smanjite doživljaj i uživajte u Setrama!!!
Nije bitan kvantitet vec kvalitet!!! Kantic je znao na pocetku ici za Berlin sa 7-8 putnika, ali vozi 417HDH, ne ide Isuzu ili ne daj Boze nesto slicno!!!
Meni je bitno to da ja ako putujem sa Kanitcem znam da ce doci dobar i udoban autobus, a sta mene briga sto drugi hoce da voze 300-400 linija pa nemaju dovoljno vozila, to nije problem putnika!!!
Kantica cijenim sto covjek ne stedi da pruzi udobnost putniku, vidimo da su iskljucivo Top Class sa dosta opreme, znaci i Setra Comfort bi bila i vise nego dobra za neke linije(puno bolja od Lions Coacha), ali covjek ostaje dosledan da vozi iskljucivo Top!!!
Zasto CTS nema neki raspored, pa da za Dortmund, Amsterdam i sl... uzme Citylinere, a za Zagreb, Wien,... Lions Coach? Zato sto ce im ostati vise para u dzepu, a putnike ko j..., ionako drze na dosta linija monopol!