bhbus.ba
November 21, 2024, 22:52:40 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Kantić - Razno/Diskusije  (Read 472726 times)
coleman
Kondukter
**

« Reply #525 on: January 30, 2011, 15:56:44 »

Gle, ako gledaš kvalitet gledaj volvo i van hool, dizajn neoplan, jeftino održavanje MAN, udobnost Setra,Mercedes. Travego jer inaće blizanak od Setre 400 pa ih nema toliko, što ne znači da je lošiji kako ti gledaš autobuse koleman

Ne bih se slozio da ako gledas kvalitet gledas Volvo ili Van Hool, posebno Volvo, za Van Hool ne znam mozda su ovi novi kvalitetni, ali novi Volvo nije sigurno nesto posebno po kvalitetu... Ne znaci da je Travego losiji od Setre, ali je "jeftinija" verzija Setre, pa tako opet je bolja Setra, mada sto kazes skoro su identicni.
Realno, ali realno ako gledas kvalitet, mislim da je tu Setra/Mercedes br 1, jer gledaj kako polovnjaci drze cijenu, gledaj kojih starih autobusa ima najvise na putevim,... to su cinjenice,a sad sta se kome vise svidja je pitanje ukusa
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #526 on: January 30, 2011, 22:06:42 »

Ima li Kantić registrovan kakav LT ili sprinter na njem. table?

dreiachser
Putnik
*

« Reply #527 on: January 31, 2011, 22:57:12 »

Jučer na liniji Njemačka - BiH, Setra 417 HDH (348-J-511) puna do zadnjeg mjesta, dakle 59 putnika i to se bus u Stuttgartu već napunio, tako da nije ulazio u Ulm, Augsburg, Minhen... Za ove gradove je bila zadužena 416 HDH (M-BM-7102), koliko sam uspio zapaziti s vana takodjer pun...
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #528 on: February 02, 2011, 19:42:45 »

evo jedna informacija

Ekipa Kantic Touristik vozaca je otisla u Ulm po nove buseve, sutra u 16:00 h iz Ulma krecu 1 x 431 dt i 2 x 417 hdh za Bosnu , Jelah, tako da su u Petak u jutarnjim satima u bazi Kantic Touristika ...

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #529 on: February 02, 2011, 19:54:58 »

I vjerujem da ćeš ih prvi slikat Wink

Neoplan VIP Class
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #530 on: February 02, 2011, 20:48:01 »

I bilo je vrijeme da nova djeca dođu svojoj kući iz bolnice, nakon porođaja Grin

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #531 on: February 04, 2011, 20:46:34 »

Setrice su uspješno stigle u bazu, ako Bog da da puno kilometara pređu i milione putnika prevezu:

http://www.youtube.com/watch?v=-NZR23PmeIw&feature=player_embedded

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #532 on: February 04, 2011, 21:12:42 »

odlično, svaka čast i nek je sa srećom! Smiley

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #533 on: February 05, 2011, 04:15:15 »

kao sto sam se i cuo i dogovorio s gospodjom Kantic, javila mi je kada se ide po Setre u Ulm, kada dolaze, i isto tako da ce ceremonija preuzimanja biti zabiljezena u Ulmu i da cu dobiti te slike i da imam pravo da ih postavljam distributujem, naravno slike imaju zabranu na kopiranje bez odobrenja i saglasnosti mene ili vlasnika slika, te kao takve se mogu zakonski gledano i pratiti, ja licno sam takodjer bio pozvan da danas prisustvujem dolasku novih buseva u Kantic bazu u Jelah, medjutim, sprijecili su me malo ozbiljniji zdravstveni problemi, radi kojih nisam smio rizikovati i upustati se izlaziti na vazduh i na taj nacin ni otici do Jelaha, zao mi je sto sam ovaj put tu svecanost dolaska propustio, ali uvjeren sam da ce biti sigurno opet i sledeci put ako ne i sa vise buseva u jednoj turi, nadam se da ce te mi oprostiti, jer znam da su mnogi ocekivali i od mene prve slike novih ljepotica ... Do tada slike iz Ulma ....

ekipa Kantic Touristika koja je imala cast prvi put kuci dovesti ove ljepotice, naravno svima poznate face, iskusni vozaci koji svakodnevno osvajaju sve moguce rute po europi ...

vlasnik Kantic Touristika - lijevo ; predstavnik Setre - desno

Kantic Touristik Team, naravno tradicionalna zdravica sa sampanjcem, naravno u odredjenim i umjerenim kolicinama, jer ipak poslije ovoga ceka fin put do kuce ... Wink

aka
Pješak
*

« Reply #534 on: February 05, 2011, 10:58:29 »

Cestitke firmi Kantic,neka je sa srecom!!!!!
Kantic je u samom vrhu po kvaliteti voznog parka na podruciju ex-Juge.Dobar primjer kako mogu male obiteljske firme poslovati.
kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #535 on: February 05, 2011, 13:45:49 »

Fenomenalno Amare!Hvala firmi Kantic na ustupljenim fotografijama!
I veliki pozdrav ekipi na fotki........bardovi putnickog prijevoza u BiH.!
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #536 on: February 05, 2011, 15:37:48 »

Cestitke firmi Kantic,neka je sa srecom!!!!!
Kantic je u samom vrhu po kvaliteti voznog parka na podruciju ex-Juge.Dobar primjer kako mogu male obiteljske firme poslovati.

Buraz, Kantic je mozda nekada davno bio mala firma....danas je to Gigant! Gosp. Mujo je majstor u ovom biznisu.

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #537 on: February 06, 2011, 10:55:01 »

i evo jos nekih slika sa preuzimanja buseva u Ulmu

coleman
Kondukter
**

« Reply #538 on: February 06, 2011, 16:25:36 »

Svaka cast za Kantica, vidim da sve Setre pored sto su Top Class, imaju i ovaj Senzor za rastojanje, koji nije nimalo jeftin, a vjerujem da imaju jos dosta, dosta opreme....
I zaista ne znam kako sad neko moze reci da Kantic nije najbolji prevoznik...
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #539 on: February 06, 2011, 17:05:50 »

Cestitke na autobusima, zaista se vidi da gospodin Kantic ulaze u VP sto se tice starosti mislim da ima najbolji VP u BiH pa bi se moglo reci i u regijonu...Samo neznam, sta je sa onim skylinerom, sto nema nikakvog natpisa na sebi?

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Pages: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: