hmm svaka cast na reportazi, nadam se da vam je bilo zanimljivo u Bosni i da ste imali ugodan boravak..Prelijepe slike stvarno profesionalno uradjeno. Nadam se da ce biti prilike da opet nam dodjes u Bosnu, ali nadam se da ces sljedeci put posjetiti i Hercegovinu
Pozdrav!
eto mene tebi u Hercegovinu,da provjerim kakav si ti domaćin
A što se tiče tome, moram se osvrnuti prvo na tehnički dio - jedan ti link pogrešno postavljen i nekoliko slika nisu dobro rotirane
i čekam one slike na mail
a sad idemo dalje - drago mi je da ti je bilo fino, bar ovaj dio u Sarajevu. Nadam se da sam ti pokazao par finih stvari, naučio nešto, a naravno sve je popraćeno uz dobru klopu, bosansku kahvu i nargilu, koju je tomo prvi put probao, nadam se ne i zadnji
malo nas je kišica omela, ali se nismo dali smesti...
Zao mi je sto je amar morao kući, ali zdravlje je prece, kao i sto ste imali skraceni odmor, pa vas je i Musto promasio, ali vas je Adin sacekao u Podlugovima
nadam se da vam je bilo fino, a vjerujem da jest, po slikama. I za kraj mogu samo reci, da se i ja nadam da cu u skorijoj buducnosti imati priliku doletit malo u tvoj kraj, pa da se opet ovako zabavimo
Puno toga se našlo u kratko vremena tako da sam ovaj post inekako slučajno i preskočio... Što se rotacije slika, objasnio je kolega - nije do mene nego od img.... Slike ćeš dobiti na mail kao što sam ti i obećao i to u originalnoj veličini, ali vrlo skoro
Klopa fenomenalna, kahva odlična, nargila - nešto novo, zanimljivo i stvarno fora... Meni je bilo odlično, i uopće ne žalim ni sekunde provedenog vremena... Dokazao si mi da historiju imaš u malom prstu i onako razmišljajući pored ovog našeg vodića što je sad bio ja bih mogao uvijekvoditi turu u Sarajevo u njihovom aranžmanu i tebe kao domaćina...to bi bio posao... Ja ću se opet vratiti to je sigurno, i imam u planu a i jaaaaaako veliku želju doći opet i to možda još u toku godine (plan djelomično znaš i sam)... A što se tiče dolaska u ovaj kraj, uvijek ste svi dobrodošli, pogotovo ti Dubstere barem na par dana, uz prethodnu najavu naravno...
p.s. ja da sam odmah znao da budem dobio takvu sobu - apartman zapravo, ne bi morao ni kući ići. dvosjed se isto razvlači, a prošvercali bi te , ne bi nitko ni skužio... kao ni za večeru u Bosna 1 hahahahahah!!!!