Posto sam prije paar minuta procitao da cu biti sigurno uskoro iskjucen sa ovog Foruma hocu da vam jos paar stvari kazem.
Dobro znam ja da sam ja kriv bio za neke rasprave i znam ja da moje informacije nisu bile nekad najbolje. Ali meni nije ni bilo lahko kad sam opet poceo ovdje postavljati. Trazili su clanovi Mate, tomo i Mart stalno neke greske na mojim postovima i informacijama. Zabranio mi je clan tomo da postavljam slike u HR dio zato sto me nemoze ocima. (Informacije i slike mi nevaljaju ili nisu moje) Ja postavim neku temu odma me zajebavaju za neke stvari. Clan mate me zajebavao za svatku sitnicu (HUKIC TOURS) umjesto da mi je odma rekao da sam natpisao HUCKI TOURS mjesto HUKIC TOURS on je poceo raspravu i mene zbunjivao. Clan Mate zna tacno sta mora da uradi da stvori raspravu i gusvu. Naravno Benjo ispane kriv za sve. Tako i clan Mart koji zna sve najbolje. Ja postavim pogresnu neku sliku, odma trazi sankcije i banovanje mene. Naravno Tomo odma leti i pise molbu. Ja mislim da kad clan tomo i mate imaju problem sa jednom osobom znaju tacno sta trebaju uraditi da se ovako nesto desi ko sad. Garantujem da trenutno mate i tomo sjede i vesele se za ovo. A da vam kazem '' samo sto vi nemate drugog posla i veoma puno dosade nemorate mene/nas maloljetne zajebavati za svatku sitnicu''(Ovo licno ide clanovima mate i MART) Negovorim ja da sam bez greske nego govorim da je ovo pretjerano!!!!!!!!!!! Clan Transformers vrijedjava Dubstera i nista mu nije barem ja jos nisam vidio neki ban ili nesto. A ja samo siguran da cu jos danas biti banovan za uvijek.
Ja sam ipak postovao neke clanove vise i neke manje al eto do vama je. Ja volim ovaj forum najvise od svih foruma. Ja sam bio obecao da cu se popraviti i mislim da mi je to ipak malo uspljeo a 90% od ovog sto sam ja ''grijesio'' nije bilo namjerno nego je to samo izvuceno i bezveze raspravljeno (mate, mart) a ovo sta je bilo u temi Retours je stvarno sa moje strane bilo glupo i bezveze
Ako cu biti iskljucen onda selim svim clanovima i forumu jos dalje uspjeha jer je ovaj forum najbolji i najkulturniji pozzzz
PS: Ako vi mislite (mart, mate i tomo) da ja sjedim za kompjuterom i namjerno grijesim i postavljam uzinad slike u pogresnu temu da se vi nervirate i bla bla bla onda grijesite ja se pojedem siv da sam opet u vrci gresku napravio ( bilo bi super ako admistracija ovo gleda drugicije i pretjerano sa banovanjem)