AUTOBUS - vozilo koje ide dva puta brže kad trčite za njim, nego kad sjedite u njemu.. Apslutno tačno .....
Evo jedan i od mene.
Sta je najbrze na svijetu?
Biolog:
-Najbrzi je treptaj oka. To se dogodi, a da niko i ne zna da se dogodilo.
Fizicar:
Najbrza je svjetlost. Kad pritisnete prekidac,ona do vas stize brzinom 300000 km/s.
Filozof:
Najbrza je misao. Njom u trenutku mozes otici bilo gdje na svijetu.
Seljak:
Kad sam vas naucinike saslusao shvatio sam da je najbrza stvar na svijetu PROLJEV. Kad te stigne,stigne te prije nego sto si trepnuo okom, upalio svijetlo ili bilo sta pomislio, a vec si se usr'o.
Salje plavusa plavusi poruku na telefonu "ej,aj na kafu!" a druga joj odgovara "a nemam kredita da ti odgovorim..
Evo još jedan hahaha
CIA je tražila nekoga da ga zaposli kao ubojicu. Nakon svih provjera dosjea, intervjua i testiranja ostala su 3 finalista - dva muškarca i žena.
Za konačan test, agent CIA-e doveo prvog finalista do velikih metalnih vrata i dao mu pištolj. "Moramo biti sigurni da ćeš slušati naše upute bez obzira na okolnosti."
U ovoj sobi naći ćeš svoju ženu kako sjedi na stolici.
Moraš je ubiti!!!"
Čovjek je odgovorio: "Ma sigurno se šalite. Ne mogu ubiti svoju ženu." Agent mu na to kaže: "Onda nisi pravi čovjek za ovaj posao."
Drugi muškarac dobio je iste upute. Uzeo je pištolj i ušao u sobu. Ništa se nije čulo nekih pet minuta. Tada izađe čovjek sa suzama u očima: "Pokušao sam, ali ne mogu ubiti svoju ženu".
"Onda nemaš ono što se traži" kaže mu agent. "Uzmi ženu i idi kući."
Napokon dođe red na ženu. Dobila je iste upute, da ubije svog muža. Uzela je pištolj i ušla u sobu. Začuli su se pucnjevi, jedan za drugim.
Čuli su vrištanje, razbijanje, lupanje po zidovima.
Nakon par minuta sve utihne. Polako se otvore vrata i izađe žena.
Brišući znoj sa čela kaže: "Pištolj je bio napunjen ćorcima pa sam ga morala zatuči stolicom."