The_Dubster
|
|
« Reply #390 on: October 23, 2011, 22:21:17 » |
|
aj nek se i ti slazes jednom sa mnom hahahahahaha A Quatar Foundation ti je kao sto i sam vidis katarska grupacija koja se bavi raznim istraživanjima i obrazovanjem, a kao i svaka katarska firma, imaju jako puno para, pa su to iskoristili Mislim da plaćaju nešto oko 30 miliona eura godišnje za reklamu, mada nisam siguran 100% Al kak ogod mi odosmo u OT xD
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #391 on: October 23, 2011, 22:39:06 » |
|
aj nek se i ti slazes jednom sa mnom hahahahahaha A Quatar Foundation ti je kao sto i sam vidis katarska grupacija koja se bavi raznim istraživanjima i obrazovanjem, a kao i svaka katarska firma, imaju jako puno para, pa su to iskoristili Mislim da plaćaju nešto oko 30 miliona eura godišnje za reklamu, mada nisam siguran 100% Al kak ogod mi odosmo u OT xD pa eto desi se ponekada da sam i miroljubiv hhahahahha S obzirom na područje djelovanja mislim da su s Barcelonom opet postigli neki dogovor da samo simbolična cifra ide Barci...nisam siguran ali pretpostavljam da je tako
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #392 on: October 23, 2011, 23:20:43 » |
|
provjerio sam i ova fondacija će dati cca 180 miliona eura za 6 sezona Barci, pa sam bio u pravu, a onaj natpis UNICEF su prebacili na leđa i mislim da Barca opet uplaćuje UNICEFU 1, nesto miliona zbog toga...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #393 on: October 24, 2011, 11:05:02 » |
|
Idu dva psa ulicom jedan se Češka, a drugi Slovačka
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #394 on: October 25, 2011, 17:13:55 » |
|
Idu dva psa ulicom jedan se Češka, a drugi Slovačka nebih htio da ispadnem priglup ali mi suština baš i nije najjasnija
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #395 on: October 25, 2011, 18:55:55 » |
|
Idu dva psa ulicom jedan se Češka, a drugi Slovačka nebih htio da ispadnem priglup ali mi suština baš i nije najjasnija Crni Humor a na tebi je kako ces protumaciti ovaj vic
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #397 on: October 25, 2011, 20:22:39 » |
|
Idu dvije spine(slavine) jedna kapa a druga beneton
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #398 on: October 25, 2011, 20:28:38 » |
|
da izvinete hahaha Idu dvije guzice putem, jedna prdne a ova druga kaze "uzela si mi rijec iz usta" xD
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #399 on: October 25, 2011, 20:32:05 » |
|
Idu dvije nule putom naidje osmica one kazu vidi kurve sta se stegla u pasu
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #400 on: October 25, 2011, 20:35:58 » |
|
hahaha dobar hahahaha
Išla dva zrna pijeska pustinjom. -Ne okreći se,mislim da nas netko prati:Kaže jedno zrno
joj imam navalu ovih viceva sa "idu dva" xD
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #401 on: October 25, 2011, 20:47:34 » |
|
Ova je bila kad su ono radnici grasa strajkovali Neki lik postavio na vicevi.net Chuck Norris se danas voza GRASOVIM bUsevima
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
tufko
Putnik
|
|
« Reply #402 on: October 25, 2011, 21:07:45 » |
|
ev jedan od mene Idu Perica i njegov otac na nudisticku plazu.I Perica pita Oca sta mu je to dolje: Otac odgovara: To je moja Pticica koja lezi na svojim jajima u gnijezdu. Sljedeceg jutra se Otac budi u Bolnici i pita Pericu: Sta se desilo? Perica odgovara: Ja sam se igrao sa pticicom i ona me poprskala,, a posto ja ne volim da me iko zajebava ja sam joj odmah polomio Vrat,Slomio Jaja i Pocupao Gnijezdo.
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #403 on: October 25, 2011, 21:25:17 » |
|
Dosao Mujo u New York i setucka se gradom, kad sa dvadesetog kata nebodera padne gola plavusa na plocnik. Gleda Mujo te ce:"E,sto ti je standard,pojebes i bacis. HAHAHAH
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #404 on: October 25, 2011, 21:55:54 » |
|
Ova je bila kad su ono radnici grasa strajkovali Neki lik postavio na vicevi.net Chuck Norris se danas voza GRASOVIM bUsevima Samo Chuck Norris moze doci GRASovom linijom u Bugojno
|
|
|
|
|
|
|
|