|
|
Mile
|
|
« Reply #137 on: December 24, 2010, 00:52:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #139 on: December 24, 2010, 20:51:53 » |
|
hahahha kako dobra furka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #141 on: December 24, 2010, 23:07:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #143 on: January 15, 2011, 23:47:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #144 on: January 19, 2011, 22:29:45 » |
|
Sjede Mujo i Fata u busu, a bus krcat. Mujo: - Je*o te pun bus! Fata: - Nije bolan pola njih, matere mi! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Oglas: Povoljno čekam autobus umjesto vas!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dolazi Mujo na autobusku stanicu, razgleda uokolo i ugleda biletarnicu : -Dajte mi jednu povratnu kartu! Pita ga ovaj tip: -Dokle? Mujo: - Pa dovde, jebo ga ti! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ulazi Perica u autobus i zatekne samo jedno slobodno mjesto i zauzme ga. Na sljedećoj stanici ulazi baka sa štapom i lupka njime o pod autobusa. Stane baka pored Perice i šuti. Pita je Perica: - Bako, zašto ne stavite gumicu na dno štapa da ne lupkate? Baka će na to: - Da ti je tata imao gumicu, sad bih ja imala gdje sjesti!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kako se zove pita od autobusa? - Busovača!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zaustavlja se autobus u Travniku na proširenju, vozač ustaje i govori: -Imate pauzu od pola sata. Možete negdje popiti kafu, nešto jesti ili završiti fakultet!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
« Last Edit: January 19, 2011, 23:07:56 by tomo »
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #145 on: January 19, 2011, 22:52:09 » |
|
Zaustavlja se autobus u Travniku na proširenju, vozač ustaje i govori: -Imate pauzu od pola sata. Možete negdje popiti kafu, nešto jesti ili završiti fakultet!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A zato je jedan moj jaran odavde upisao ekonomiju u Travniku
|
|
« Last Edit: January 19, 2011, 23:08:21 by tomo »
|
|
|
|
|
Alfa
Pješak
|
|
« Reply #146 on: January 23, 2011, 12:45:23 » |
|
odlična ti je ova od AC DC kolega evo od mene nešto Dubioza Kolektiv-Walter http://www.youtube.com/watch?v=cRsSdqfS7_4&translated=1btw, zamolila bih Amara ako može stavit u postavke da se može stavit u obliku ytb prozorčića, a ne ovako da je link.Hvala i pozzzzzzzz
|
|
|
|
|
|
|
apmo
Pješak
|
|
« Reply #147 on: January 23, 2011, 14:40:21 » |
|
Najbolje pjesma, živjela Jugoslavija, bilo nas je 20 miljona, a onda Milošević, Tuđman i Alija sve uništili.. Da ih sretnem na drugom svjetu hračnut ću im u lice mater im....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MOkzA2BsnLA&feature=related[/youtube]
|
|
« Last Edit: April 14, 2011, 09:40:14 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
apmo
Pješak
|
|
« Reply #148 on: January 23, 2011, 14:41:21 » |
|
Zapravo ova je još bolja Bijeli Dugme [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CveV6eWMMqQ[/youtube]
|
|
« Last Edit: April 14, 2011, 09:40:27 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #149 on: January 23, 2011, 15:50:32 » |
|
manimo se nacionalnosti, naziva i politike. postoje forumi za to, a ovaj forum def. nije jedan od takvih. zato uživaj u muzici
|
|
|
|
|
|
|
|