bhbus.ba
November 22, 2024, 09:53:48 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Go Down
  Print  
Author Topic: Jaro tours, Cazin  (Read 61172 times)
asmir centro tours
Pješak
*

« Reply #75 on: May 11, 2013, 22:36:41 »

ja se isto nebi slozio s ovima koji kazu da je ova 0404 losa. Istina ja da jedna od najstarijih 0404 i da ima velik broj predjenih kilometara, al na njoj je sve generalno uradjeno od limarije, bravarije, do motora , mjenjaca itd..
A to da je bas bolja od Almexove, mislim da nisi u pravu Cheesy

mercedes - benz king in each class
neoplan111
Putnik
*

« Reply #76 on: May 11, 2013, 22:38:40 »

i ja se sa tim nebi slozio da je bolja od alexove a ovo sto kazes da je uradeno jes uradeno 100% mjeenjac znam da je generalno raden.
the_ahmed
Kondukter
**

« Reply #77 on: May 11, 2013, 22:45:50 »

Uzmi Asmire npr. ovog Jarinog sprintera. S vana ti je tip-top a unutra... Eh tako ti je i sa Almexovom 404 . Od neudobnih siceva,učestalnog kvara klime,teško paljenje i dr.

asmir centro tours
Pješak
*

« Reply #78 on: May 11, 2013, 22:59:06 »

gledao sam ja obe, vise puta.  Ti kvarovi, to su sitnice, a sicevi su isti u obe, samo drukcije platno.

mercedes - benz king in each class
neoplan111
Putnik
*

« Reply #79 on: May 12, 2013, 09:43:06 »

Bitno je da ona upali a klima se pokvari i u Jare i Almexa jer je to lako kvarljivo ali se popravi a neznam ako su busevi iste klase kako mogu biti razliciti u necemu.
the_ahmed
Kondukter
**

« Reply #80 on: May 12, 2013, 12:27:34 »

Pa mogu u kilometrima Cheesy

neoplan111
Putnik
*

« Reply #81 on: May 12, 2013, 12:41:28 »

hahahahaha pa to je logicno ali mislim po nepotrosnim elemetima kao sto su sicevi i enterijer.lp
the_ahmed
Kondukter
**

« Reply #82 on: May 12, 2013, 12:43:10 »

Bolje razgledaj kolega Bekire Wink

allen_A
Kondukter
**

« Reply #83 on: May 12, 2013, 14:17:25 »

Taj Neoplan 111 ili bekir kako ahmed kaze, jedan dan prica kako spadaju tockovi izderani sicevi sve negativno a onda drugi dan kaze kako je 100% sve odradjeno generalno i da se vodi racuna o vozilu. Nemojte lupati i pojedini lagati, sto se tice limarije taj autobus je zreo za jednu profesionalnu lakirnicu sa dobrim majstorima jer se vidi po blatobranima je napuhan. On jeste farban jos dok je bio u Balkan ekpresa pa onda je opet lakiran kad je doso kod Jare, al to nije to i Almexov je farban kad je doso iz Njemacke i sad se moze vidjeti na zadnjoj strani gdje je hauba desni cosak izmazan nekom masom pa je lose ofarbano. Znaci nije savrsen ni jedan ni drugi. Asmir je  u pravu, vozilo ima godina i kilometara al ozbiljna radiona ga moze po izgledu srediti da izgleda 8 godina mladje.  Sto se tice sajma knjiga i tih voznji, ne morate imati nikoga u sindikatu dok vozite po losim cjenama, ove godine ste nesto bolje zaradili, pa eto bice mi drago ako polako dolazite pameti.
neoplan111
Putnik
*

« Reply #84 on: May 12, 2013, 14:38:03 »

Ja jesam Bekir a ti si???Predstavi se kad toliko pricas!!!
Ja jesam rekao da ima siceva poderani sto se moglo i vidjeti.To se sve desilo na liniji koju vozi svaki radni dan.Pa je fino otkrijo ko je dro siceve i cupo plastike i mrezice sa zvucnika pa je moro sve platiti i popravljeno je sicevi su sasiveni neprimjetno ´je sad sve eto ahmed se je vozio pa moze i potvrditi.A tocak je spao sto se moglo videjeti na limu vise tocka i na zadnjem dijelu jos dok je stajao na stanici u Cazinu na peronu.Pa je bio kod majstora na popravku i lim je popravljan i svjeze lakiran sto se isto moze sad vidjeti na njoj kad se ocisti prasina.A da vam kazem i za ovu cijenu mi se svaki put pokusamo dogovoriti da cijena bude ista u sviju pa ko skim oce neka se vozi ali uvjek se nade neko(inace pametan) pa spusti 5KM i onda sve zezne ali to nikad nije bio Jaro turs,Iso,Handanagic,Almex,Evropa,Evropabus itd da ne nabrajam.To je jedna firma koja ima samo 2 busa u voznom parku i to oba tama prahistoriska i onda pobija cijenu svima a narod najivan pa nasjedne na to a ne racuna na sigurnost.Ovo nije cilj ovog foruma ali ja samo moro gosp.Allenu reci o cemu se radi.HVALA.
Ante
Kondukter
**

« Reply #85 on: May 12, 2013, 14:53:29 »

Ma ljud desi se da kotač otpane mom je kumu u vožnji otpao kotač pa šta sad loše se je pritegao i gotovo hvala Bogu svašta se dešava glavno da je sve dobro prošlo .  Wink
allen_A
Kondukter
**

« Reply #86 on: May 12, 2013, 14:57:51 »

Od sviju tih sto si spomenuo jedino Evropa tours to ne radi  i posteni su jer cini mi se da voze kad neko ugovori voznje pa im zatreba autobusa a njihovi su slobodni.  Niko drugi i ne vozi te skole od ovih firmi sto si pobrojao osim Evrope tours i Europe bus jer oni voze medjunarodne linije. Slobodno ti meni kazi sta imas i sto  je realno a i ja cu tebi. A to za spustanje cijena, pa nikome ne cinite lose nego sebi ako vozite dzabe.
neoplan111
Putnik
*

« Reply #87 on: May 12, 2013, 15:05:30 »

Nisi se predstavio da te napomenem!!!
A nemas informacije u potpunosti Evropa Bus vozi i prvu i drugu srednju skolu na sajmove.
Evropa turs iznajmljuje autobuse ali se ne kandidira ni za ekskurzije ni za sajmove.
Ti znas koje firme imaju gore i od Ise i od Jare I oD Handanagica posto vidim po Cazinu znas sve sta se dogada.
E upravo te firme imaju i gore autobuse i imaju i gore vozace i oni daju dnevnice i to velike za nastavnike i profesore
E ONI SU TI STO NAS UNISTAVAJU,Oni su ti sto pobijaju cijene.
Ti znas o kome se radi.Kad oni to ne budu radili mi cemo prije obnavljati vozni park a ovako zaradujemo kako moramo jer postenje je najblizi put do siromastva.
allen_A
Kondukter
**

« Reply #88 on: May 12, 2013, 15:17:39 »

Nemam obavezu da se bas tebi predstavljam, nemam informaciju da Evropa bus vozi srednju skolu i u svakom slucaju hvala ti na obavijesti. Ako je to u saradnji sa vama onda oni sebe ponizavaju jer imaju autobus boj 1. na kantonu a i sire. Ti kao da si kopirao moj tekst sa pocetka teme koji je napisan sto se tice dnevnica i placanja. Bio sam skolarac i provodio dane na stanici i znam o svakom ponesto a i znam da ste vi najcesce vozili te skole, ovi ostali se manje vise bave redovnim djackim linijama. Ako vama neko obara cijenu za 5KM kako ste vi onda mogli uvijek voziti? I ovo zadnje sto si napisao ispada da vi ne radite posteno jer da radite posteno propali biste, ako sam razumio  Wink
Ante
Kondukter
**

« Reply #89 on: May 12, 2013, 15:22:21 »

Pa zašto ovu firmu treba ponižavati ?  Sad Ljudi spremaju liniju za ST.Galen i katni bus i polako napreduju pa zašto ih treba ponižavati nisu svi Darjoković , Molnar , Katnić i ostali ljudi napreduju polako i uz Božju pomoć .  Wink
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14   Go Up
  Print  

Jump to: