The_Dubster
|
|
« Reply #45 on: September 20, 2010, 15:10:05 » |
|
ma akaunt kod internet operatera... probio sam limit za 2,5 GB, al kod mene nema plaćanja penala, nego kod mene ti samo umanji konekciju brzinu downloada i slično... Pa zbog toga sad imam problema sa uploadom slika al nadam se da će od večeras već sve bit ok
|
|
|
|
|
|
|
mirsad
Guest
|
|
« Reply #46 on: October 18, 2010, 20:22:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #47 on: October 18, 2010, 20:54:17 » |
|
Hahahahahaha hvala hvala... mada to meni ništa ne znači, bitno je da ima slika i da su korisnici zadovoljni sajtom
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #48 on: October 18, 2010, 21:22:15 » |
|
Cestitke na ovom jubileju, jos samo uz kucu i poso dodati i birtiju
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #49 on: October 18, 2010, 21:26:52 » |
|
Bogme, uz fax se teško nađe vremena za birtiju... nisam odavno otišao tamo xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #52 on: December 11, 2010, 21:00:54 » |
|
evo da se malo i ja "pohvalim" nakon što sam jučer razbio aparat prilikom slikanja Hukićevih buseva, danas novi bad. Naime krenuo kući i vidim iza leđa mi dolazi Meca Litvatrans i ja aparat, onako krnjav upalim i hop uslikam i krenem na stanicu kad čujem pištaljku i zove me lik iz osiguranja američke ambasade koja se nalazi kod AS. Daj ličnu, ha hu, što će ti slika, da vidim sliku i pokažem mu ja sliku i vidi se malo čoška ambasade, ono minimalno. Ko ne zna da je to to ne bi nikad pogodio. al lik zapeo i ne da i morao obrisati sliku. Kaže on meni da se ne smije slikati, a ja njemu da nema nigdje znaka za zabranu na toj strani, a on meni kaže da ima na drugoj strani znak i da važi za cijelo područje, a ja njemu "Izvinite, al ne vidim kroz zidove da vidim znak na drugoj strani " Još me i zapisao, sad neću moć ići u Ameriku Eto nije više Amar jedini zapisan u američkoj ambasadi xD
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #53 on: December 11, 2010, 22:33:39 » |
|
evo da se malo i ja "pohvalim" nakon što sam jučer razbio aparat prilikom slikanja Hukićevih buseva, danas novi bad. Naime krenuo kući i vidim iza leđa mi dolazi Meca Litvatrans i ja aparat, onako krnjav upalim i hop uslikam i krenem na stanicu kad čujem pištaljku i zove me lik iz osiguranja američke ambasade koja se nalazi kod AS. Daj ličnu, ha hu, što će ti slika, da vidim sliku i pokažem mu ja sliku i vidi se malo čoška ambasade, ono minimalno. Ko ne zna da je to to ne bi nikad pogodio. al lik zapeo i ne da i morao obrisati sliku. Kaže on meni da se ne smije slikati, a ja njemu da nema nigdje znaka za zabranu na toj strani, a on meni kaže da ima na drugoj strani znak i da važi za cijelo područje, a ja njemu "Izvinite, al ne vidim kroz zidove da vidim znak na drugoj strani " Još me i zapisao, sad neću moć ići u Ameriku Eto nije više Amar jedini zapisan u američkoj ambasadi xD ma može lagano da ti ga po****i
|
|
« Last Edit: December 11, 2010, 22:39:20 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #54 on: December 11, 2010, 22:38:36 » |
|
nećemo sad tako... može doć na forum da vidi šta si napisai i da mene kazni za tvoje riječi jer ima moje podatke
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #55 on: December 12, 2010, 04:49:51 » |
|
nećemo sad tako... može doć na forum da vidi šta si napisai i da mene kazni za tvoje riječi jer ima moje podatke Jbg, ugrozavas americku nacionalnu sigurnost Vidis da ih J.Assange ima u saci, pa trzaju na sve pa cak i slike buseva
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #56 on: December 12, 2010, 10:37:54 » |
|
a očito... a j**** zemlju kojoj ja predstavljam opasnost hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #57 on: December 14, 2010, 22:54:07 » |
|
evo malo iz arhiva ČTZ Coach Service Karupović CTS Salinea
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #58 on: December 15, 2010, 15:17:01 » |
|
Hahahha eto te ko pravi
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #59 on: February 17, 2011, 23:33:56 » |
|
ostalo mi je nešto oko 20-tak slika postaviti još u razne teme, ali sam premoren (fax, posjeta GRASu, vozarenje) pa ću završiti za danas. Ostale slike budu nekad sutra...
|
|
|
|
|
|
|
|