Šta ti oš, šta me stalno svakud napadaš? Ja slikam jedno mjesto kod gp brod ti mi napišeš tu je zabranjeno slikanje a i sam si napravio veći dio svojih slika.. Komentiram onom taysonu nešta opet ti na moje komentare. A da se ti suzdržiš svojih komentara?
A za poželjne registracije i linije ne mogu zapamtit nisam vidovit tako da ako već želiš liniju i registraciju skini sliku i zumiraj pa nađi
Tebe sinek nitko ne napada, nego ti samo se zeli na nesto ukazati, a ti ako ne mozes primiti dobronamjernu kritiku, onda ne moras ni biti ovdje. Sto se tice one slike s tvog Facebook profila, ja sam to kroz salu komentirao, a ti odmah sve to ozbiljno shvacas, daj malo se smiri s svojim dozivljajima, i sam znam kakvo je zakonodavstvo RH po pitanju slikanja u granicnom podrucju, i sam se prilagodim situaciji kada se moze, a kada se ne moze slikati u tom podrucju, ti ako si to shvatio kao nekakav napad ili uvredu, onda mi stvarno nije nista jasno.
Sto se tice registracije, i linije, pozeljno je napisati, ako se jasno ne vidi, o kojem je busu rijec (drugo je da firma ima jedan takav, ali zna se da CB ima 5 komada), a i za liniju, normalno je da se ne pise, ako se vidi iscitati s slike na forumu koja je linija, a ako se ne vidi u redu je prema ostalim kolegama forumasima to napisati. Tebe nitko ne zajebava ovdje, niti te prisiljava da budes ovdje, vec ti se nastoji ukazati na neke propuste koje mozes popraviti...