bhbus.ba
November 28, 2024, 04:32:41 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 55   Go Down
  Print  
Author Topic: Bugojno Tours, Bugojno  (Read 215816 times)
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #120 on: May 28, 2011, 06:41:33 »

Onaj autobus se ne pomjera sa b.p mgm u bugojnu
Tu lezi zajedno sa manom
Nisam upucen u sittuaciju ali mislim da je ono zalosno
Sad
« Last Edit: May 28, 2011, 06:43:31 by flatić » Logged

The Doctor
turist
Pješak
*

« Reply #121 on: May 29, 2011, 11:20:41 »

Zna li iko da li će ponovo početi voziti za Bijeljinu ili će liniju prepustiti nekome drugom?? Njihov termin mi je baš odgovarao
ecehajic
Mehaničar

« Reply #122 on: May 29, 2011, 11:35:39 »

to jos niko ne zna,da li ce liniju nastaviti voziti.moje misljenje je da nikom liniju nece dati,il bi je mogli iznajmiti na neki period.vjeruj ja koliko vidim oni nemaju sa cime da voze tu liniju.a procitao sam da je inspekcija zaplijenila ovu liniju,kao sto im je i tablice poskidala....

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #123 on: May 29, 2011, 11:38:25 »

ne znam kuda njihova linija tacno ide valjda kroz tuzlu ako grijesim ispravite...cuo sam da ce jedan od sinova u tuzli studirati pa tako ce mu biti usput to znaci da ce vjerovatno je pokrenuti a kamion im radi punom parom

Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #124 on: May 29, 2011, 12:06:51 »

Ja mislim da ide iz Bugojna prema Doboju, koje sve tacno gradove prolazi to ne znam, onda u Gracanicu, pa Lukavac onda Tuzla i na kraju prema Bijeljini..steta sto ne voze vise, ali ta linija im je isla super.

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #125 on: May 29, 2011, 12:15:28 »

Mislim da ide Zenica, Žepče, Maglaj, Doboj, Gračanica itd....

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
doBUS
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #126 on: May 29, 2011, 16:18:08 »

Ja mislim da ide iz Bugojna prema Doboju, koje sve tacno gradove prolazi to ne znam, onda u Gracanicu, pa Lukavac onda Tuzla i na kraju prema Bijeljini..steta sto ne voze vise, ali ta linija im je isla super.

Ko vozi sada tu liniju Huh?
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #127 on: May 29, 2011, 16:45:49 »

Niko ne vozi, bas se i ja pitam sto je neko ne pokusa voziti tu liniju, ali izgleda da je to sve inspekcija zaplijenila pa radi toga ne moze.

doBUS
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #128 on: May 29, 2011, 17:53:13 »

Mozda im je i brisana linija iz registra.Sto ih je inspekcija skinula ?
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #129 on: May 29, 2011, 18:37:33 »

ne znam kuda njihova linija tacno ide valjda kroz tuzlu ako grijesim ispravite...cuo sam da ce jedan od sinova u tuzli studirati pa tako ce mu biti usput to znaci da ce vjerovatno je pokrenuti a kamion im radi punom parom
Da, ali na osnovu nekih informacija kojima raspolažemo na forumu o ovome prevozniku, mišljenja sam da se to neće tako lahko desiti ukoliko su informacije tačne da ih je Federalna Inspekcija "zapečatila", te ako je to tako, onda niko pa ni sin neće moći sigurno voziti na toj liniji. A i ta informacija da će u Tuzli studirati i pri tome će mu biti usput voziti, kako misliš da bi to moglo funkcionisati, najviše zbog obaveza prema fakultetu i termina polazaka na toj liniji, ukoliko si kolega slimshady91 mislio na to da bi vozio sin, ili si možda mislio da će voziti prevoznik liniju, firmini vozači, i usput će tako i sin putovati kada treba na relaciji kuća - Tuzla fakultet, ali i to je onda po meni nekakva bezveze informacija i situacija, da će se nakon trenutnoga ne rada te linije, ona ponovo pokrenuti i početi voziti kada sin vlasnika ove firme počne studirati, te tako ispadne da bi ovaj prevoznik najviše zbog toga počeo opet voziti, što je po meni ne logično, i na jedan način mi je smješno, pa ne funkcioniše i dobiva prihod firma od prevoza sina vlasnika, ili nekoga iz porodičnih krugova, nekako mi ove tvoje izjave, informacije, kolega i nemaju toliko smisla...

SlimShady
Vodič puta

« Reply #130 on: May 29, 2011, 21:44:02 »

Kolega Amare ja nisam rekao ni napisao da ce ih njegov sin voziti,kao što su neki skontali tako, a što sam ćuo tako da će momak u tuzli studirati i tako je moguce da ce se i pokrenuti linija ja sam samo prenio informacije dobivene za koje ne tvrdim da su tacne.
A kakva nam je drzava sve je moguce uraditi
A hoce li on tako moci studirati bgmi ne znam nit me zanima

jozip
Putnik
*

« Reply #131 on: May 29, 2011, 21:50:34 »

evo ljudi moje misljenje ja mislim da od te linije nema nista eto primjeri su vam busevii njihovi tako ce bit i sa linijom ugasit ce se to kad tad garant.pozz

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
SlimShady
Vodič puta

« Reply #132 on: May 29, 2011, 21:53:42 »

ma i ja iskreno isto tako mislim ako je vec dotle doslo...tesko se sta moze ali kazem samo sam prenio informaciju.nikom ne zelim zlo i zelim da svak uspije jer mi niko nije mrzak

jozip
Putnik
*

« Reply #133 on: May 29, 2011, 22:00:47 »

potpuno ti razumijem i ja bi volio da to proradiii alii nema sansee pa setra im lezi kod majstora oko 4 mjeseca eto tu se sve vidi nema se sta pricat dalje ali staces zivot ide dalje

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #134 on: May 29, 2011, 22:10:05 »

Ma moguće da je inspekcija zaledila/blokirala, pa po mogućnosti i izbrisala iz registra im tu liniju. Jer po mom mišljenju da i dalje važi ta linija, iznajmili bi nekom drugom prevozniku tu liniju do onoga kada bi oni osposobili svoja vozila.

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 55   Go Up
  Print  

Jump to: