bhbus.ba
November 28, 2024, 04:42:41 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 55   Go Down
  Print  
Author Topic: Bugojno Tours, Bugojno  (Read 215985 times)
ecehajic
Mehaničar

« Reply #105 on: April 30, 2011, 14:00:41 »

ja znam razloge,al necu da ih iznosim,isto tako su imali i kamione......

mirza
Vodič puta

« Reply #106 on: April 30, 2011, 19:12:02 »

ja znam razloge,al necu da ih iznosim,isto tako su imali i kamione......

Znam i ja ali ....
« Last Edit: April 30, 2011, 19:49:55 by The_Dubster » Logged

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
allen_A
Kondukter
**

« Reply #107 on: April 30, 2011, 19:18:41 »

drage kolege,,mi nismo istražitelji nikakvi, Wink možda ni nebi bilo lijepo iznositi u javnost jer ipak je to privatna firma i privatna stvar gazde...poželimo im puno sreće u budućem radu i ko zna možda opet bude kao i prije 10-ak godina, ako ne onako onda bar približno.
ecehajic
Mehaničar

« Reply #108 on: April 30, 2011, 19:43:06 »

ja se nadam ovom sto je allen rekao.valjda krene i njima na bolje.....

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #109 on: April 30, 2011, 23:36:37 »

drage kolege,,mi nismo istražitelji nikakvi, Wink možda ni nebi bilo lijepo iznositi u javnost jer ipak je to privatna firma i privatna stvar gazde...poželimo im puno sreće u budućem radu i ko zna možda opet bude kao i prije 10-ak godina, ako ne onako onda bar približno.
Upravo tako, takve detaljnije informacije nemaju mjesta i potrebe ovdje, tako da ćemo ih "zaobići" ... Wink

ja se nadam ovom sto je allen rekao.valjda krene i njima na bolje.....
Također, iskreno se nadam i volio bih da ova firma vremenom doživi pozitivna dešavanja i pokrete, te da vremenom dođu u tu poziciju da su veoma prihvatljiva, cjenjena i poštovana firma, koja će uspješno realizovati usluge u svojoj branši sa profesionalnim, kulturnim i školovanim osobljem u veoma dobro održavanim udobnim autobusima, poznatih proizvođača i mladih godišta Smiley Tako iskreno želim za sve moguće firme... Jer lično uživam kada se sretnem sa dobro uspješnim prevoznikom koji svoj posao obavlja na najbolji mogući način...

flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #110 on: May 16, 2011, 11:47:30 »

Ne mogu se oporaviti kad njihov man truhne na autopraoni na ulazu  u bugojno
Nedavno ga kupili od putnik bugojna a ne voze liniju i skinute mu tablice

The Doctor
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #111 on: May 16, 2011, 13:39:17 »

Pa to je zbog ne regularnog posla njima ...

jozip
Putnik
*

« Reply #112 on: May 20, 2011, 20:51:48 »

evo setre vec odavnooo parkirana predd ovom garazom

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #113 on: May 21, 2011, 07:06:38 »

Skinute mu i tablice
Sad

The Doctor
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #114 on: May 21, 2011, 07:18:56 »

To je vjerovatno inspekcija prilikom kontrolisanja i uvida u mnoge ne pravilnosti u radu ove firme skinula, legitimisala, zapečatila moguće imovinu pokretnu, ne pokretnu od ove prevozničke firme. Šteta, falit će mi uveliko, jer sam se bio baš na njih naviko, čitavo ljeto sam ja njihove buseve slikao u Gračanici, na liniji Bugojno - Bijeljina, svakodnevno... Šteta što neću imati više šanse, barem sam do sada odradio to i fino ih poslikao...

ecehajic
Mehaničar

« Reply #115 on: May 21, 2011, 08:05:01 »

ma nece oni tek tako pustiti da im ode linija,jedina koja je ostala.ona ce sigurno ponovo krnenuti.a setri je otisao diferencijal 4 brzine,pa stoji tu gore.

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #116 on: May 21, 2011, 08:27:10 »

Malo si smješan po pitanju ovoga tvog zadnjeg posta i tvrdnje. To da neće tek tako pustiti, pa naravno da niko nikada za svoje dobro će se boriti do kraja sa svim mogućim moćima i cakama. Međutim, po ovome pitanju mislim da je stvar već rješena, jer niko ih ne pita, inspekcija i ministarstvo ili sud kako donesu odluku i narede, tako će biti.

A opet po tome pitanju da neće tek tako pustiti tu liniju, slažem se, ali hajde sad mi reci to što si rekao, da neće tek tako prepustiti sve da tone, u tome smislu, ajde mi reci, a šta to oni rade po tome pitanju da ne tone, da se ne desi to, da sačuvaju liniju itd... ? Jer već duži period oni ne voze ovu liniju, tako da ja tu i ne vidim nešto puno nekih trzaja spasa, jer nigdje nisam ni vidio niti sam pročitao da nešto oni pokušaju, ne mora to biti oko ove linije, nego u suštini da pokušaju se iščupati, šta ? kako ? na koji način ? kojim planom ? itd...

ecehajic
Mehaničar

« Reply #117 on: May 21, 2011, 08:31:41 »

nemoj mi vjerovati,jer nisam 100% siguran,al mislim da sam ih vidio kako rade ovamo drugi posao da bi buseve vratili u pravo stanje,bar da mogu odvoziti pa poslije kako bude.a bugojno bus nema samo buseve,imaju oni i radnje,nezz sad trgovacke il ma nije ni bitno kakve su uglavnom pokusavaju....

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #118 on: May 21, 2011, 08:47:40 »

To su po meni sasvim "mršavi" i neuspješni pokušaji koji mislim da imaju šansu od samo 10% da urode plodom i da bude rezultata. Jer ja kako znam neke info o ovoj firmi, znam da su te radnje ili šta već posjedovali i stim radili i prije nego što će se ovo desiti sa prevozničkim djelom firme... Pa kako onda da pomoću toga izvuku prevoz iz beda, kad nisu mogli kad je radio i prevoz i radnje, dvije zarade, 1(prevoz)+1(radnje)=2 , a ovako sada imaš ovu situaciju, 1(radnje) = 1. Pogotovo ako su to radnje u trgovačkoj branši, tu je trenutno jako teško dignuti neki veći finansijski profit u kratkome periodu, jer je velika konkurencija, loša finansijska situacija društva, te svako gleda na najjeftinije mjesto da ide kupovati, što su u tome slučaju veliki trgovački lanci, tako da skeptičan sam po tome pitanju oporavka ove firme... Ali vrijeme će pokazati...

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #119 on: May 27, 2011, 16:05:06 »

njihov kamion vidjam non stop u pokretu, hoce li buseve pokrenuti ostaje da vidimo i sacekamo sto se nas tice volimo da je svak uspjesan pa tako i oni puno srece zelimo svi

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 55   Go Up
  Print  

Jump to: