bhbus.ba
November 28, 2024, 06:54:09 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 55   Go Down
  Print  
Author Topic: Bugojno Tours, Bugojno  (Read 216377 times)
mirza
Vodič puta

« Reply #495 on: November 27, 2012, 00:58:04 »

može li neki kontakt sa njima mejl ili broj tel. da se osigurma da nebude džaba si čeko? hvala unaprijed
Na prvoj stranici imaš brojeve telefona, nazovi i pitaj za informacije koje ti trebaju.

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #496 on: December 01, 2012, 16:13:13 »

ako Bogda bit ce, a i ovaj je dobar pravo vozio sam se u njemu.... ide...

nije dobar i nemoj pričati gluposti. Dovoljno je samo da vidiš kako izgleda, motor melje ko prekrupač, vozilo je staro 30 godina sigurno i poslije toliko godina i Boga pitaj koliko kilometara ne može se reći "dobar je"....
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #497 on: December 01, 2012, 19:25:10 »

Znam ja sto sam rekao dobar je, a jeste, ima dobra sjedista, moze ici na liniju, i manje ih je puta izdao on nego neoplan, tako da.....

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #498 on: December 01, 2012, 19:49:02 »

sine dragi pojma ti nemaš. Autobusi su tu da bi prevozili ljude a ne stoku, znači ne možeš ljude voziti u "svakakvom" autobusu jer time pokazuješ koliko poštuješ putnika i koliko ti putnici znače. Onaj ko sjedne za volan takvog vozila "za svoj vrat" uzima živote nekoliko desetina ljudi i mislim da mu nije svejedno hoće li voziti vozilo staro 5,1o,15 ili 30 godina. Znači ti pojma nemaš o ovim stvarima i zato pokrij se dekom po glavi i šuti...
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #499 on: December 01, 2012, 19:55:01 »

Jesi li se vozio ikako sa njim pitam ja sada tebe? Ima ona "Putnika mozes jednom zajebat, ali vise ne", a njihovi autobusi su uvjek puni, karta jeste jeftina, covjek zna u cemu te vozio, u starijem autobusu i zato je i jeftina, ali da putnicima smeta sigurno nebi putovali sa njim. Autobus izgleda lose to stoji, i motor mu bruji, al to nemora znaciti da su to kola za stoku a ne za ljude....
Nisu ni svi u prilici da kupe Setre 431 DT, da svojim putnicia pruze toliko dobru uslugu, njihova usluga je dobra, autobusi solidni, sta je tu je.....

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #500 on: December 01, 2012, 20:08:48 »

ne pametuj ziv mi i zdrav bio. Autobus ne valja i tacka. To što si naveo vazi u normalnom okruzenju ali ne i ovdje gdje su ljudi primorani voziti se jer nema druge direktne linije ili polaska koji im odgovara. Naravno nisam se vozio s tim krsem i ne namjeravam ali znam vidjeti i primijetiti šta ne valja. Ti to ne znaš, možda jednog dana budeš znao ali trenutno ne znaš. Niko od njih ne trazi da imaju Setru ali ako ces se ozbiljno baviti ovim poslom onda ces morati nabaviti novije vozilo. Naravno u Bosni sve moze pa i ovo. Evo navescu ti primjer KIMa. Oni zarađuju idealno, karta nije ni malo jeftina, autobusi su uvijek puni jer se slobodno može reći da drže monopol na linijama koje voze ali ipak imaju prestar vozni park. Neka vozila imaju i preko 30 godina. To je čisti bezobrazluk  i nepoštovanje prema putnicima. Mogli su nabaviti Eurlinere U ili Setre 315 UL a ta vozila se mogu nabaviti za manju svotu novca i da budu pouzdana i da putnici budu zadovoljni. Međutim filozfija privatnika je da ulozi 1 marku a da dobije 10 i to mu je malo pa će uraditi sve da dobije 15....Hvala Bogu ipak većini naših prevoznik i (tobe ja rabbu) Bog ide na ruku pa nije bilo vecih udesa niti gluho bilo ljudskih zrtava jer kad bi ljudi znali u cemu ih pojedini kreteni vozee nikada nebi usli u taj autobus...
Dani možda ja tebi djelujem arogantno ali kad malo razmisliš vidjećeš da sam u pravu. Naši privatnici odnosno dobar dio njih nema poštovanja prema putnicima i ponaša se ko Pajo Ćutura u filmu "ko to tamo peva" kad kaže "ako hoćeš vozi se ako nećeš idi peške drum je džaba"
jozip
Putnik
*

« Reply #501 on: December 01, 2012, 21:52:31 »

moj dani dzaba njemu sjedista ako dusa nevalja i zastarila sto kazete ima 30 godina to je staro kao "isusovo magare" a linija je pomalo zahtjevna sto je pomalo i rizicno slat  nedo bog da mu digod stane di je prispio sa putnicima na ulici ,ali ja vjerujem da ce on kupiti bolje voziloo jer se malo po malo dize eto nezz koliko ima kako su poceli vozit liniju vec su dva busa kupili tako da se nadam da ce kupiti malo bolje vozilo kako bi bili sigurni i za sebe i za putnike !!!!!

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
mirza
Vodič puta

« Reply #502 on: December 02, 2012, 01:00:28 »

A oba busa stara po 20 godina.

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
ecehajic
Mehaničar

« Reply #503 on: December 02, 2012, 14:51:27 »

Je li još kod njih Skyliner?

dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #504 on: December 02, 2012, 18:38:44 »

Jest ja mislim

tufko
Putnik
*

« Reply #505 on: December 03, 2012, 09:49:55 »

Neki dan sam prolazio pored Bajricevog Biznis Centra i tamo stoji samo Mercedes O404

ecehajic
Mehaničar

« Reply #506 on: December 06, 2012, 21:15:21 »

Ko kaže da je Skyliner još kod njih nek mi da neku provjerenu informaciju,jer ja ga nisam vidio odavno!

dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #507 on: December 06, 2012, 21:23:41 »

Pitat cu ja Amira.......

ecehajic
Mehaničar

« Reply #508 on: December 06, 2012, 21:35:35 »

Eto provjeri nam pa nam javi da znamo da li da ga vodimo još u voznom parku,jer neko izvjesno vrijeme nije na parkingu.

jozip
Putnik
*

« Reply #509 on: December 06, 2012, 21:53:09 »

sta im je sa 303 sto su je farbali i obnavljali?Huh?Huh??'

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
Pages: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 55   Go Up
  Print  

Jump to: