buSHunter795
Kondukter
|
|
« on: March 06, 2011, 19:16:41 » |
|
Pozdrav forumaši Evo i mene da se predstavim, dolazim iz Hrvatske, slikam po Hrvatskoj, obožavam autobuse otkad znam za sebe, preferiram autobuse iz 80-tih godina, a ne bunim se ni na nove Položio sam C kategoriju Itak...ima me i na fejsu; autobusi.org, autobusi.net, vozach.com i zeljeznice.net
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #1 on: March 06, 2011, 19:30:43 » |
|
Pozdrav forumaši Evo i mene da se predstavim, dolazim iz Hrvatske, slikam po Hrvatskoj, obožavam autobuse otkad znam za sebe, preferiram autobuse iz 80-tih godina, a ne bunim se ni na nove Položio sam C kategoriju Itak...ima me i na fejsu; autobusi.org, autobusi.net, vozach.com i zeljeznice.net Vidim da si u temi "Susreti forumaša" napisao da si došao na kratko, e pa nadam se da ćeš se prevariti i ostati s nama jaaako dugo i da ćeš biti jako kvalitetno pojačanje za naš forum
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #2 on: March 06, 2011, 19:48:31 » |
|
Dobro nam ti došao i službeno!
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #3 on: March 06, 2011, 20:12:59 » |
|
Dobrodošao kamiondžija
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #4 on: March 06, 2011, 20:15:08 » |
|
Dobro dosao druze ...
|
|
|
|
|
|
|
buSHunter795
Kondukter
|
|
« Reply #5 on: March 06, 2011, 20:21:53 » |
|
Vidim da si u temi "Susreti forumaša" napisao da si došao na kratko, e pa nadam se da ćeš se prevariti i ostati s nama jaaako dugo i da ćeš biti jako kvalitetno pojačanje za naš forum To došao na kratko mislim samo danas, jer nemogu nikako naći pristup internetu, a ja sam veliki ovisnik..... Na forumu sam za stalno, ali baš ne mogu biti aktivan stalno :/
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #6 on: March 06, 2011, 20:27:58 » |
|
Dobro dosao druze
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #7 on: March 06, 2011, 20:32:42 » |
|
Vidim da si u temi "Susreti forumaša" napisao da si došao na kratko, e pa nadam se da ćeš se prevariti i ostati s nama jaaako dugo i da ćeš biti jako kvalitetno pojačanje za naš forum To došao na kratko mislim samo danas, jer nemogu nikako naći pristup internetu, a ja sam veliki ovisnik..... Na forumu sam za stalno, ali baš ne mogu biti aktivan stalno :/ Pa naravno da ne mozes biti stalno aktivan na forumu, svi mi pa i ti druze smo aktivni koliko nam ostale licne obaveze dozovljaju ...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #8 on: March 06, 2011, 20:37:41 » |
|
Vidim da si u temi "Susreti forumaša" napisao da si došao na kratko, e pa nadam se da ćeš se prevariti i ostati s nama jaaako dugo i da ćeš biti jako kvalitetno pojačanje za naš forum To došao na kratko mislim samo danas, jer nemogu nikako naći pristup internetu, a ja sam veliki ovisnik..... Na forumu sam za stalno, ali baš ne mogu biti aktivan stalno :/ obaveze pa sve ostalo... ne brini se nista
|
|
|
|
|
|
|
buSHunter795
Kondukter
|
|
« Reply #9 on: March 06, 2011, 20:43:21 » |
|
Nemam obaveze, nego nemam pristup internetu doma
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #10 on: March 06, 2011, 21:02:40 » |
|
Pa nadamo se da ce se i to vremenom rijesiti ... Do tada te ocekujemo na forumu kada mognes pristupiti sa neke lokacije na internet ...
|
|
|
|
|
|
|
|