transformers
|
|
« Reply #1155 on: January 06, 2012, 21:41:09 » |
|
Cekaj kako nema , ovaj mAutobus nema WC , medju prvim uslovima da jedan Autobus moze da obavlja Medjunarodne linije je posjedovanje WC
I ova dva eurolinera U u CTSu imaju WC. jesi li siguran ?? Znam da zeleni ima sigurno a za ovog bijelog nisam siguran
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1156 on: January 06, 2012, 21:42:30 » |
|
mislio sam na plavo bijele koji voze za Vareš
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1157 on: January 06, 2012, 22:06:29 » |
|
Ovako sto se tice koriscenja WC u Autobusu je dozvoljeno , samo mala nuzda il vodopad
I dali je istina da ce CTS naviti Ayatsa Bravo II
|
|
« Last Edit: January 06, 2012, 22:35:49 by Mustafa YJM »
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #1158 on: January 06, 2012, 22:36:55 » |
|
Pa zelenog Eurolinera sam vidio da ide za Dortmund....ništa mu ne fali, osim manjka prtljažnog prostora. Pa puno bolji je za putnika od Coach-a. A većina prevoznika ne praktikuje korištenje WC-a i mislim da je tako bolje....putovao sam za njemačku s MAN-om i kad su dopustili korištenje u busu se osjećao neprijatan miris mokraće, pa su rekli da možemo koristit WC ali je bolje da to ne radimo
|
|
« Last Edit: January 06, 2012, 22:38:27 by Mustafa YJM »
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1159 on: January 06, 2012, 22:43:12 » |
|
Mustafa vidi zavisi ko vozi , dali nasi il Svabi
|
|
|
|
|
|
|
adi.novalic
Putnik
|
|
« Reply #1160 on: January 06, 2012, 23:30:27 » |
|
Znači, možemo očekivati novog Citylinera, Starlinera ili čak Skylinera, mada ni Tourlineri nisu isključeni.
Super slike, svaka cast , jesi popratio mozda stanje sa putnicima na te 4 linije ? bilo je pravo puno raje u eurolineru a ostali solidno
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #1161 on: January 07, 2012, 09:57:10 » |
|
Vjerovatno će uzeti još Eurolinera ova U, kao što voze za Vareš, a nevjerujem da će uzimati ni novog Citylinera, a ni Tourlinera, samo MAN Coach-e. A vjerovatno im se svidio Ayats pa su se odlučili na još jednog.
piše Neoplani za međunarodni saobraćaj ne može biti nikako Euroliner U Za međugrad. A od Neoplana vjerovatno će Starlinera uzimati opet ... ali to su moja nagađanja. jesi li ti corav ili se praviš lud Eh ovako, iz menadžmenta CTSa su poručili o kupovini novih vozila tokom ove godine: "...tri nova vozila Neoplan za međunarodne linije te još jedan autobus Ayats. Također,
"5 polovnih prigradskih i 4 minubusa".
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1162 on: January 07, 2012, 12:17:32 » |
|
Vjerovatno će uzeti još Eurolinera ova U, kao što voze za Vareš, a nevjerujem da će uzimati ni novog Citylinera, a ni Tourlinera, samo MAN Coach-e. A vjerovatno im se svidio Ayats pa su se odlučili na još jednog.
piše Neoplani za međunarodni saobraćaj ne može biti nikako Euroliner U Za međugrad. A od Neoplana vjerovatno će Starlinera uzimati opet ... ali to su moja nagađanja. jesi li ti corav ili se praviš lud Eh ovako, iz menadžmenta CTSa su poručili o kupovini novih vozila tokom ove godine: "...tri nova vozila Neoplan za međunarodne linije te još jedan autobus Ayats. Također,
"5 polovnih prigradskih i 4 minubusa". sine ti kad dođeš kući zaje*avaj onoga ko ti je kući...svoje djetinjaste komplekse i neizživljenost liječi na drugom mjestu i drugim ljudima. To što si protežiran od strane moderatorskog osoblja ne daje ti za pravo da ostale "kljucaš" u mozak i pokušavaš napraviti budalama.
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1163 on: January 07, 2012, 12:20:26 » |
|
Ovako sto se tice koriscenja WC u Autobusu je dozvoljeno , samo mala nuzda il vodopad
Damire ba, neda niko koristiti WC bilo da se radi o Švabama ili našima, osim toga ako govorimo o linijama koje idu iz NJemačke prema bivšoj Jugoslaviji skoro kompletno vozno osoblje je iz zemalja bivše Yuge bilo da se radi o njemačkim ili ostalim kompanijama. Mustafa ti je već objasnio zašto nedozvoljavaju korištenje WCa u toku vožnje...
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #1164 on: January 07, 2012, 12:40:03 » |
|
"5 polovnih prigradskih i 4 minubusa". sine ti kad dođeš kući zaje*avaj onoga ko ti je kući...svoje djetinjaste komplekse i neizživljenost liječi na drugom mjestu i drugim ljudima. To što si protežiran od strane moderatorskog osoblja ne daje ti za pravo da ostale "kljucaš" u mozak i pokušavaš napraviti budalama. J**o me svak, ako si ti normalan ....
|
|
« Last Edit: January 07, 2012, 13:39:02 by The_Dubster »
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
coleman
Kondukter
|
|
« Reply #1165 on: January 07, 2012, 12:52:59 » |
|
Damire ba, neda niko koristiti WC bilo da se radi o Švabama ili našima, osim toga ako govorimo o linijama koje idu iz NJemačke prema bivšoj Jugoslaviji skoro kompletno vozno osoblje je iz zemalja bivše Yuge bilo da se radi o njemačkim ili ostalim kompanijama. Mustafa ti je već objasnio zašto nedozvoljavaju korištenje WCa u toku vožnje... Koliko ja zna Kantic dozvoljavaq koristenje WC
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1166 on: January 07, 2012, 13:40:22 » |
|
Opomena transformersu i Adinu zbog off topica na temi! Držite se teme.
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #1167 on: January 07, 2012, 13:59:49 » |
|
Danas za NL 3 busa 1 - Man Lions Coach Touring logo 2 - Man Lions Top Coach
|
|
|
|
|
|
|
Lyon
Putnik
|
|
« Reply #1168 on: January 07, 2012, 15:41:54 » |
|
Damire ba, neda niko koristiti WC bilo da se radi o Švabama ili našima, osim toga ako govorimo o linijama koje idu iz NJemačke prema bivšoj Jugoslaviji skoro kompletno vozno osoblje je iz zemalja bivše Yuge bilo da se radi o njemačkim ili ostalim kompanijama. Mustafa ti je već objasnio zašto nedozvoljavaju korištenje WCa u toku vožnje... Koliko ja zna Kantic dozvoljavaq koristenje WC Ma svi daju koristiti vc na redovnim linijama, dok je kod vanrednih sve zavisi od grupe do grupe hoce l da prave vise pauza il ne!!!
|
|
|
|
|
|
|
archy
Putnik
|
|
« Reply #1169 on: January 07, 2012, 16:08:14 » |
|
Bijeli Euroliner....oznaka U,dok zeleni ima K...ako sam dobro uočio...''u'' vjerovatno predstavlja prigradski,a što bi ovo K bilo?Po meni je ovaj zeleni u rangu s npr.Setrama GT serije,tako reć ''spušten'',u odnosu na SHD verziju Transturistovih koji su više turistički,al opet nejasno mi da ''U'' seriju šalju za Beč,što je neko već konstatovao...
|
|
|
|
|
|
|
|