The_Dubster
|
|
« Reply #15 on: April 21, 2011, 22:55:59 » |
|
koliko te dosla postarina?
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #17 on: April 21, 2011, 23:41:52 » |
|
skuplja tevsija neg pita al neka, bome je fina igračka
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #18 on: April 22, 2011, 09:22:57 » |
|
Većinom je poštarina 5-6 euro ... Što je po meni sasvim normalna cijena za poštarinu, uzevši u obzir veličinu pošiljke, daljinu od A do B ... itd ...
|
|
|
|
|
|
|
Benjo(ReTours)
Kondukter
|
|
« Reply #19 on: April 22, 2011, 11:10:37 » |
|
ja platim za Paypal carticom i isiče mal jeftinije
|
|
|
|
BHBus.net prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #20 on: April 22, 2011, 14:31:15 » |
|
Pa kad pogledaš iz Njemačke dođe jeftinije nego po BiH. Trebaju mi uskoro stići još dva da obnovim "vozni park". MAN SL 202 i Neoplan Skyliner. Kako mi je Švabo natrpao u kutiju novina mislila sam da ga nije ni poslao.hehe
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #21 on: April 22, 2011, 17:22:32 » |
|
Ma da, i meni često dođe paket sa novinama korištenim kao zaštita, da se nebi oštetio autobus prilikom transporta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #23 on: April 29, 2011, 11:46:52 » |
|
Dobro je pa su ti došli retrovizori.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #24 on: April 30, 2011, 06:30:48 » |
|
Ukoliko se radi pri kupovini na ebay o novim modelima autobusa, onda uvijek dođu u paketu modela i retrovizori za istoimeni model, kod proizvođača Rietze, pored retrovizora dođu i brisači koji se postavljaju na model... Ja do sada svaki model koji sam kupio "Neu" je imao sve navedeno u paketu pošiljke. Ukoliko bi nekada u budućnosti došlo do toga slučaja da prilikom dobivene pošiljke ne dobijem sve što ide uz nov, zapakovan model, napravi reklamaciju i povrat modela, te mi prodavač, ukoliko je u mogućnosti i ima na stanju/lageru taj model sa svim dodatcima koji idu, pošalje ponovo na moju adresu, uz plaćanje troškova poštarine od strane prodavača, ili ukoliko ne bude u mogućnosti da obezbjedi u potpunosti kompletan paket modela, onda je dužan kroz članove ugovora i pravila ebay internet prodaje da mi napravi povrat novca, plaćenoga za taj model. I to veoma uspješno i organizovano radi na ebayu, sve je omogućeno i uz par klikova se za sva pitanja/probleme može naći rješenje i solucija.
A to Azrice što si pošiljku čekala malo duže nego uobičajeno do sada, jeste do naše Carinske službe na aerodromu Sarajevo, s vremena na vrijeme znaju pregledati pojedine probrane pošiljke, otvarajući iste, provjeravajući sadržaj istih, ukoliko u pošiljci ne postoji račun za stvari koje su dio pošiljke, oni pokušaju utvrditi cijenu istih, putem web pretraga, kontaktiranja ovlaštenih zastupnika marki koje su u pošiljci za BiH, ukoliko postoje zastupnici za njih u BiH itd itd, pa zna nekada i do 5-6 dana stojati u redu na aerodromu pošiljka, kako bi bila pregledana i proslijeđena dalje ka Pošti i onda poštansko osoblje dostavilo do krajnjeg korisnika...
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #26 on: May 01, 2011, 01:20:03 » |
|
Stvarno fini modeli u tvome posjedu. Ova zadnja slika je dosta dosta dobro urađena, lijep raspored vozila, pozicije parkiranih vozila, lijepi modeli u svakome slučaju, super stvarno !
Nadam se da tvoja kolekcija neće stati samo na ovome, te da će biti još prinova i da će se broj modela konstanto povećavati. Svaka čast !
|
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #28 on: July 05, 2011, 16:29:24 » |
|
Uuuu bravo, bravo, 303-ka mi se posebno sviđa.
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
|
|