bhbus.ba
November 23, 2024, 09:38:04 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 24   Go Down
  Print  
Author Topic: BIH TOURS, Novi Travnik  (Read 93904 times)
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #180 on: December 25, 2012, 20:27:41 »

Transliner stvarno lijepo izgleda, i zelim vam puno srece sa njim. Ali moram naglasiti da se transliner kao auto nije pokazao. Nadam se da ce vas biti izuzetak.

druže zavisi kako koji. Tuzlaci su sa svojima godinama "držali" linije za Njemačku i nije bilo većih problema. Osim toga ova tip Translinera i Cityliner 116 imaju veoma malo razlika
Jole
Pješak
*

« Reply #181 on: December 25, 2012, 20:58:03 »

Ne znam gdje se to Transliner nije pokazao? Ne treba generalizirati, Croatia bus je sa svojih 15 prešla milijune bez većih problema.
BIH TOURS
Putnik
*

« Reply #182 on: December 25, 2012, 21:27:51 »

Slažem se sa Joletom i Transformersom trans turist i danas radi sa njima a da ne govorimo o croatia busu gdje su im držali liniju za Sarajevo, da su se pokazali loši ne bi ih slali tako dugo. Sad normalno ima izuzetaka.
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #183 on: December 25, 2012, 21:38:14 »

Ovdje neki misle da su kod svih prevoznika uslovi eksploatacije i održavanja isti,pa je očito postalo pravilo da ako ne valja kod mene,neće valjati nigdje. Roll Eyes

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #184 on: December 25, 2012, 22:05:58 »

Od kolege/ice Man lion's coach
Osjecam se direktno prozvan, ne zbog toga sto je to tacno, nego zbog toga sto jedini mozda imam drugacije misljenje od drugih. Kao prvo pretpostavljas na kog ja mislim i koga favoriziram (svak se cese tamo gdje ga svrbi). Sto se tice eksploatacije, ona je izvrsna, godinama se uspjesno posluje, nijedan racun firme nije blokiran,  firma vec godinama posluje u plusu, firmu vode uspjesni ljudi, skolovani, ljudi koji su zavrsili fakultete po Berlinu, takodjer u tom istom gradu zavrsili master studij, za razliku od nekih gdje je pola drzave i 5 politickih partija skocilo da ih spase. Ako sam rekao sa se nisu dobro pokazali to ne znaci, da sam rekao da se bas taj nije dobro pokazao.

@Kolega BIH Tours, upravo 2 vozaca TT-a koji su inace moji sugradjani, i koji godinama vec rade i TT, tamo su "Bog i Batina" ijedan i drugi, duze manove troosovince i gule samo Dortmund, Upravo iz njihovog iskustva ovo i govorim.
Imam priliku cesto razgovarati sa jednim gazdom jedne firme, i on mi je rekao ovako: "Nek smo mi zivi i zdravi, ali transliner u moju firmu nikad vise".

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
BIH TOURS
Putnik
*

« Reply #185 on: December 25, 2012, 22:13:57 »

Iskustva su različita, u Taliji imaju samo rijeci hvale za njih, nisu nikad problema imali i sigurno da ih ne bi prodavali još, ali moraju zbog konkurencije. Opet svako vozilo zavisi od održavanja, ne kažem ja da su oni dobri ili loši, vrijeme će pokazati Smiley
aka
Pješak
*

« Reply #186 on: December 26, 2012, 12:31:01 »

mene neodoljivo ova ptica podsjeca na Globturevu na njihovoj semi. Ali je svakako lijepo sjela na semu.
« Last Edit: December 26, 2012, 14:44:21 by The_Dubster » Logged
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #187 on: December 26, 2012, 19:08:12 »

Od kolege/ice Man lion's coach
Osjecam se direktno prozvan, ne zbog toga sto je to tacno, nego zbog toga sto jedini mozda imam drugacije misljenje od drugih. Kao prvo pretpostavljas na kog ja mislim i koga favoriziram (svak se cese tamo gdje ga svrbi). Sto se tice eksploatacije, ona je izvrsna, godinama se uspjesno posluje, nijedan racun firme nije blokiran,  firma vec godinama posluje u plusu, firmu vode uspjesni ljudi, skolovani, ljudi koji su zavrsili fakultete po Berlinu, takodjer u tom istom gradu zavrsili master studij, za razliku od nekih gdje je pola drzave i 5 politickih partija skocilo da ih spase. Ako sam rekao sa se nisu dobro pokazali to ne znaci, da sam rekao da se bas taj nije dobro pokazao.

@Kolega BIH Tours, upravo 2 vozaca TT-a koji su inace moji sugradjani, i koji godinama vec rade i TT, tamo su "Bog i Batina" ijedan i drugi, duze manove troosovince i gule samo Dortmund, Upravo iz njihovog iskustva ovo i govorim.
Imam priliku cesto razgovarati sa jednim gazdom jedne firme, i on mi je rekao ovako: "Nek smo mi zivi i zdravi, ali transliner u moju firmu nikad vise".

ma dobro iskustva su različita i tako to treba i dozivljavati. Ja isto tako znam ljude koji su odbijali MANa zbog Translinera. Npr ja bi MANa Lions Coacha uvijek izbjegao u "širokom luku". Meni lično ružan prednji kraj mu preglomazan a zadnji sužen, neudoban, pun plastike, polozaj volana los tako da je  neudoban i za vozača osim što je katastrofa za putnika... Osim toga za BiH nema busa da valja jer rijetko koji će izdržati ovaj "makadamski" autoput , rupe na cesti i sl a o održavanju i kvalitetu dijelova koji su dostupni na BiH tržištu
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #188 on: December 26, 2012, 20:22:12 »

ljudi sve je ovo ok, ali raspravu o modelima prenesite u odgovarajuću temu. Dušite ovu temu bezze Wink

BIH TOURS
Putnik
*

« Reply #189 on: January 08, 2013, 16:33:23 »

711D Cheesy

BIH TOURS
Putnik
*

« Reply #190 on: January 17, 2013, 19:05:44 »

Ovih dana se navršava 13 godina od postojanja firme, nažalost ne znamo tačan datum  Cheesy
BIH TOURS
Putnik
*

« Reply #191 on: January 22, 2013, 14:44:17 »

Pa šta kažete ?  Grin

noriscace
Putnik
*

« Reply #192 on: January 22, 2013, 15:00:42 »

lijepo izgleda Smiley
Almir
Moderator Podforuma