Almir
|
|
« Reply #120 on: November 03, 2011, 17:56:38 » |
|
Joj ova Voga ludilo živo :S :S .
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #121 on: November 03, 2011, 20:02:07 » |
|
opet su udarili na tvrd orah jer A. DZ je Ahmed Džuvo inačen poznat kao "problematičan tip" i mislim da bi tu klošar izvukao mnogo mnogo deblji kraj.. Bočno staklo su razbili vozilu 419 čak su mislili da je neko i pucao na vozilo a 839 sinoc u Briješću "planuo" gasili ga vatrogasci .....
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #122 on: November 03, 2011, 21:02:31 » |
|
839 sinoc u Briješću "planuo" gasili ga vatrogasci .....
Hoće li se moći popraviti, ili je prošao kao 466?
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #124 on: November 04, 2011, 07:59:40 » |
|
839 sinoc u Briješću "planuo" gasili ga vatrogasci .....
Hoće li se moći popraviti, ili je prošao kao 466? mislim da ce ga praviti nekad ako ga u medjuvremenu ne rashoduju jer vatra nije zahvatila unutrasnjost a inace je to jako los autobus jer posada koja ga duzi je neodgovorna totalno unutra smeca ko u smetljarniku....
|
|
|
|
|
|
|
|
kilometar
VIP Član
Kondukter
|
|
« Reply #126 on: December 26, 2011, 20:06:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #127 on: December 26, 2011, 20:24:12 » |
|
Mala je steta , nije ni 1000 KM , a moglo je biti puno veca
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #128 on: December 26, 2011, 20:29:04 » |
|
Nadam se da nije neka prevelika šteta, i da će se vozilo moći osposobiti.
Slično se desilo prije dvije godine sa 4428, ali su ga osposobili za nekoliko dana.
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #130 on: December 26, 2011, 22:52:20 » |
|
pa GRAS je sad pod lupom, zapravo već možda nekih godinu dana, pa se svaki njegovi kiks doživljava kao WOW, a ovo je po meni sve normalno, jer logika je da se u ovakvoj situaciji ove stvari događaju, kad nema sijalice, ni goriva a kamo li šta više... Al et ko što kažeš uvijek ima nekih hajvana koji sve to poprate poprilično subjektivno...
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #131 on: December 27, 2011, 00:18:19 » |
|
pa GRAS je sad pod lupom, zapravo već možda nekih godinu dana, pa se svaki njegovi kiks doživljava kao WOW, a ovo je po meni sve normalno, jer logika je da se u ovakvoj situaciji ove stvari događaju, kad nema sijalice, ni goriva a kamo li šta više... Al et ko što kažeš uvijek ima nekih hajvana koji sve to poprate poprilično subjektivno...
Kvar je kvar i ja ne vidim ništa pompezno u tome. Ljudima vrisnu kola na sred ceste pa ih niko ne slika za novine. Došlo do preopterećenja sklopke i naložilo se.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #132 on: December 27, 2011, 19:41:26 » |
|
24 sata kasnije trolejbus 4417 je ponovo u funkciji.
P.S. Mislim da je ovo prije za temu kvarovi a ne za Crnu hroniku.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #133 on: January 11, 2012, 20:28:39 » |
|
Jučer je neki autobus na liniji 27 razbijen. Povrijeđena je jedna moja poznanica i kaže: "Hrasnički je autobus. Ne zna se ko je bacio kamen. Ali to je bio neko snažan jer je u pitanju veliko dvoslojno staklo. A kamen je prvo pogodio mene pa drugog čovjeka. Pretpostavlja se da je to bilo namjenjeno vozaču koji nije stao odmah već samo ubrzao i na kraju pobjegao sa mjesta nesreće. Taj prozor je onaj koji se ne može otvoriti. To se desilo u toku vožnje, otprilike kod Merkatora u Ilidži. Ja sam samo dobila te teže povrede glave, što je nebitno jer je cijena života puno veća."
pa sad - jel se zna koji je bus u pitanju i motiv?
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #134 on: January 11, 2012, 20:47:26 » |
|
Jučer je neki autobus na liniji 27 razbijen. Povrijeđena je jedna moja poznanica i kaže: "Hrasnički je autobus. Ne zna se ko je bacio kamen. Ali to je bio neko snažan jer je u pitanju veliko dvoslojno staklo. A kamen je prvo pogodio mene pa drugog čovjeka. Pretpostavlja se da je to bilo namjenjeno vozaču koji nije stao odmah već samo ubrzao i na kraju pobjegao sa mjesta nesreće. Taj prozor je onaj koji se ne može otvoriti. To se desilo u toku vožnje, otprilike kod Merkatora u Ilidži. Ja sam samo dobila te teže povrede glave, što je nebitno jer je cijena života puno veća."
pa sad - jel se zna koji je bus u pitanju i motiv?
Pa da li je poznanica to prijavila u nadležnoj policijskoj stanici ili?
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|