The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #540 on: November 04, 2013, 18:34:50 » |
|
smirite se malo, lične razmirice na pp.
Tema ima svoj naziv i okvir, pa se držite istog.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #541 on: November 04, 2013, 20:00:43 » |
|
Što se tiče 844 nema puno štete, dvije šajbe, brisači, i krilo od vrata... koliko vidim, malo limarija ulubljena... Ali sa 424 bi moglo biti "interesantno" staklo uredu, samo novo se zalijepi... I poklopac motora se može ispravit, ali karambolka i ovi ćoškovi od plastike će biti HOROR stanje ako nisu original, kao npr kod 401 što je limom zakrpljen ćošak, ali ako ima ovaj središnji dio karmabolke na 404 može se stavit isti je (istog promjera)... ali ovi čoškovi od plastike.....
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #542 on: November 04, 2013, 20:38:13 » |
|
Vjerovatno će srediti ovu karambolku, i ćošak ali estetiku bi mogle pokvariti zakovice.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #543 on: November 04, 2013, 21:01:55 » |
|
Ma dobro će bit ako budu zakovice, samo da limom ne zakrpe...
|
|
|
|
|
|
|
ikar353
Kondukter
|
|
« Reply #544 on: November 04, 2013, 21:13:14 » |
|
ma nek mu nabace pleksigas a ostalo nije bitno,da samo vozilo radi
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #545 on: November 04, 2013, 23:07:59 » |
|
Što se tiče 844 nema puno štete, dvije šajbe, brisači, i krilo od vrata... koliko vidim, malo limarija ulubljena... Ali sa 424 bi moglo biti "interesantno" staklo uredu, samo novo se zalijepi... I poklopac motora se može ispravit, ali karambolka i ovi ćoškovi od plastike će biti HOROR stanje ako nisu original, kao npr kod 401 što je limom zakrpljen ćošak, ali ako ima ovaj središnji dio karmabolke na 404 može se stavit isti je (istog promjera)... ali ovi čoškovi od plastike..... srednji dio karambolke se radi , kituje ispravlja i sl...vjerovatno ce se srediti i bocni dijelovi. Medjutim najskuplji dijelovi su na 844 jer dva dijela šajbe koštaju preko 5000 KM ako ne računamo da ima autobusa u kvaru s koji ce se skinuti šajbe. Znači šteta je višestruko veća na 844 nego na 424, osim toga kod 424 je vec radjen srednji dio karambolke...
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #546 on: November 04, 2013, 23:49:07 » |
|
samo jedan dozivljalj od strane bahati vozaca Grasa naime cini mi se da je bio 17 - 19 Septembar ove god ja i zet isli smo prema Vlakovu ,prilikom izlasku prema Proming pumpi Autobus neznam broj koji skrece lijevo dole prema Crkvi ,mislim da je linija za Osijek neznam nebitno da popravilu propusti vozila koja mu dolaze sa njegove Desne strane nista samo se ukljuci bez da je stao da vidi imali ko s desne strane , dalje dolaskom do raskrsnice prema Vrelu Bosne od pravca Crkve vidimo autobus naravno mi imamo pravo prvenstva ,jer se on ukljucuje na put s pravom prvenstva nista samo Hadzo skrenu Lijevo bez da je gledao ide li iko Toliko od mene
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #548 on: November 05, 2013, 08:04:59 » |
|
samo jedan dozivljalj od strane bahati vozaca Grasa naime cini mi se da je bio 17 - 19 Septembar ove god ja i zet isli smo prema Vlakovu ,prilikom izlasku prema Proming pumpi Autobus neznam broj koji skrece lijevo dole prema Crkvi ,mislim da je linija za Osijek neznam nebitno da popravilu propusti vozila koja mu dolaze sa njegove Desne strane nista samo se ukljuci bez da je stao da vidi imali ko s desne strane , dalje dolaskom do raskrsnice prema Vrelu Bosne od pravca Crkve vidimo autobus naravno mi imamo pravo prvenstva ,jer se on ukljucuje na put s pravom prvenstva nista samo Hadzo skrenu Lijevo bez da je gledao ide li iko Toliko od mene
a što lažeš Boga ti? Pojedincima samo treba jedna greška GRASovog osoblja da pođete nabrajati i one koje su se desile ali i da pođete lagati ko ti.....što ti to treba. Autobus prema Vlakovu ne skrece nigdje ni lijevo ni desno , ide samo pravo......
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #550 on: November 05, 2013, 22:10:43 » |
|
samo mala napomena mi nismo isli autobusom vec malim autom , sory ako je doslo do zabune
|
|
|
|
|
|
|
GRAS
Putnik
|
|
« Reply #551 on: November 20, 2013, 16:45:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #553 on: November 20, 2013, 20:52:23 » |
|
I razbijena šajba na busu koji je saobraćao na liniji 14, nisam vidio koji je ali mislim da je 853, "predivno" zar ne, baš 853? "Krasno..." Bio je i neki udes oko 17:45 kod S krivine, tramvaji su 20 minuta vozili preko Ž.stanice svi.
|
|
« Last Edit: November 20, 2013, 21:10:13 by man 464 »
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #554 on: November 21, 2013, 12:56:36 » |
|
šajba na 853 vec bila napukla tako da joj je malo trebalo....
|
|
|
|
|
|
|
|