Setra 417 HDH
|
|
« on: February 05, 2011, 23:12:38 » |
|
Evo da se i ja predstavim.. Zovem se Ado, imam 17 godina. Ucenik sam treceg razreda srednje Medicinske skole...Na forumu sam vec duze vrijeme, ali mislim da je red da se i ja predstavim. Autobuse sam zavolio na taj nacin sto su mi i otac i brat vozaci, ali rade u razlicitim firmama. O autobusima znam mnogo, prvenstveno radi toga, sto sudjelujem cesto u popravkama, razgovorima itd i imam oca koji mi je vec 40 godina za volanom autobusa, koji je obisao gotovo svu europu, i dio azije.. Do ovog foruma sam dosao sasvim slucajno, pregledom slika na google, a duze vrijeme sam djelovao na autobusi.org, ali slabljenjem bh dijela foruma, preselio sam se ovamo, jer me iskreno zanimaju vise firme iz BiH, i situacija u firmama iz BiH...Osim autobusa, uzivam u automobilima, motorima, i kamionima..Vjerovatno da nikad necu postati vozac autobusa, ali nikad ne reci "nikad", jer se taj posao danas sve manje cijeni, a nekad je biti vozac autobusa bilo zadovoljstvo..U koliko imate nekih pitanja, primjedbi i nejasnoca, izvolite pitati, uvijek sam spreman pomoci onoliko koliko mogu...Pozdrav!
|
|
« Last Edit: February 11, 2011, 22:35:39 by The_Dubster »
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #1 on: February 06, 2011, 16:17:06 » |
|
Mislim da tebi nije potrebno ništa posebno izražavati dobrodošlicu jer ti si već ovdje sa nama relativno dugo! Nego, osjećaj se kao kod kuće! I mi smo uvijek ovdje za tebe!
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #2 on: February 06, 2011, 16:54:27 » |
|
Vjeruj mi da se i osjecam, dosad nisam niti jednu neugodnost dozivio na forumu...sto mi da daje krila da i dalje djeujem na forumu kao i prvog dana, a mislim da nisam ni ja nikoga uvrijedio...Moram prizanti da na forumu vlada jedna prijateljska atmosfera..Nadam se da ce i u buduce nastaviti kao sto je do sada to bilo
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #3 on: February 06, 2011, 17:19:59 » |
|
Naravno da će se nastaviti, svi se zajednički trudimo da održimo forum na visokom nivou i branit ćemo se od svih napada sa strane
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #5 on: February 06, 2011, 20:38:55 » |
|
haha, men' se cini da se halva trebala davno kuhati
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #6 on: February 06, 2011, 22:58:06 » |
|
Halva je uvijek dobro došla, ja sam za, nema potrebe da čekamo i trećeg Adnana
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #7 on: February 06, 2011, 23:52:53 » |
|
Što je halva?
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #8 on: February 06, 2011, 23:58:38 » |
|
Tradicionalni bosanski kolac, kazu da se kuhao, kad bi se sastale tri osobe istog imena hehe ako ikad dodjes u Sarajevo preporucujem ti da ga probas..
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #9 on: February 07, 2011, 00:08:37 » |
|
Ne ako dođem, nego kad dođem Pitanje je samo dana... pa koliko vas ima valjda ću jednog vodiča uspiti pribaviti
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #10 on: February 07, 2011, 00:20:01 » |
|
ma bice vodica, barem to ne predstavlja problem, ima nas dosta, samo se trebamo u grupno dogovoriti gdje i kada..
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #11 on: February 07, 2011, 00:30:28 » |
|
ma bice vodica, barem to ne predstavlja problem, ima nas dosta, samo se trebamo u grupno dogovoriti gdje i kada..
Sve će se na vrijeme znati pa ćemo se dogovoriti i ugovoriti ... Imam u organizaciji jedno studentsko putovanje, između ostaloga i Sarajevo je jedna od predvidivih destinacija... ali ne bih sad o tome još je rano, ali u individualnom aranžmanu definitivno kada to moj ministar financija bude dozvoljavao...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #12 on: February 07, 2011, 13:30:52 » |
|
Ado popravi avatar (slicicu u profilu), ja sam nesto radio pa se to pobrkalo pa je potrebno to ponovo odraditi, a jesil ti nastanjen u Sarajevu ili ?
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #13 on: February 08, 2011, 01:09:25 » |
|
Ma sve je uredu, lako cemo mi za slicicu hehe
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #14 on: February 13, 2011, 09:59:44 » |
|
Dobrodošlica i od mene, a smije li se znati u kojim firmama ti rade otac i brat, kakve autobuse voze... pozdrav!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|