allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #45 on: February 10, 2012, 00:08:39 » |
|
Evo Jetlinera, nažalost počeo je propadati, otpada boja ispod prozora, vjerovatno i ova hladnoća doprinosi tome... Vjerovatno ima utjecaj hladnoca, pogotov ako su neki dijelovi gitovani cim dobije zraka pukotina i smrzne se odmah i puca, a i godine su tu, mada kakvih ima ovaj je opet sasvim ok. bar na slici
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #46 on: February 10, 2012, 10:05:50 » |
|
A evo ga i malo kasnije: Gdje si slikao ovu fotografiju?Poznato mi je mijesto a nikako da ga prepoznam! Na mostu kod mene...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #49 on: February 28, 2012, 20:50:40 » |
|
Imam informaciju da je Izan Trans kupio buseve od Eso Tours iz Velike Kladuše čak i njihovu stanicu!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #50 on: February 28, 2012, 20:53:23 » |
|
Imam informaciju da je Izan Trans kupio buseve od Eso Tours iz Velike Kladuše čak i njihovu stanicu! Za stanicu sam siguran da je kupio, a za buseve nisam, mada je i logično da on preuzme buseve od r. Ese. Ja sam nedavno Esine autobuse viđao na Izanovoj liniji za Čaglicu tako da su oni sigurno sada u Izanovom vlasništvu...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #51 on: February 28, 2012, 22:04:46 » |
|
Jest vec sam se vozio u sad Izanovom novom sanosu i jos uvijek ima semu od Eso Tours i neznam oce li ju promijeniti!Pitati cu sutra vozace!!
|
|
|
|
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #52 on: February 28, 2012, 23:04:50 » |
|
Mozda i nisu autobusi u njegovom vlasnistvu, stanica jeste ali za autobuse nisam siguran jer r. Eso ima dva sina, jako dobri momci posteni i mislim da oni drze autobuse u saradnji sa Izanom jer stric im je.
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #53 on: February 29, 2012, 15:56:05 » |
|
Mozda ima i toga Alene!Ja danas nisam uspio pitati vozaca jer je samo pričao o sinosnjoj utakmici!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #55 on: March 05, 2012, 22:15:54 » |
|
Dobar je, iako tako star, super se drži..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eldin303
Pješak
|
|
« Reply #58 on: March 28, 2012, 19:09:40 » |
|
vozio sam se jednom u ovom tam-u odlican nije bucan motor i ima udobna sjedala
|
|
|
|
Mercedes- Benz
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #59 on: March 28, 2012, 19:13:43 » |
|
vozio sam se jednom u ovom tam-u odlican nije bucan motor i ima udobna sjedala
Nek prića šta god ko hoće, ali TAM je bio dobar autobus, šteta što ih ima sve manje.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
|