bhbus.ba
November 23, 2024, 16:05:15 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Go Down
  Print  
Author Topic: Amar  (Read 39790 times)
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #90 on: October 26, 2011, 20:43:09 »

Ne, ovo su moje lične kacige, i ja ne praktikujem prodavati te stvari. Samo bi ih prodao kad bi došlo ono nedaj bože pa se mora i to prodati... A ove kacige sve putem interneta možeš poručiti, dodaj još na to carine cijenu ako ti udare carinu, 70% pošiljke iz inostranstva ne udare carinu, 30% bude da se plati carine, dešavalo se i meni, ali nije neka velika lova, tako da nije problem nikakav. Ako nemaš paypal račun i ebay-ov račun ili gdje već kontaš uzeti preko neta ako budeš konto uzimati, mogu ti ja izaći u susret i preko sebe poručiti ako ti nemaš to naštimano sve, prijavljeno itd...

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #91 on: October 26, 2011, 23:01:29 »

Kaciga ti je odlična, joj kad bi ju ja imao.. Motor ti je super a skuter je još bolji,ali nije to nešto baš jako (za mene i prejako ali kažem općenito). Preporučio bih ti 200 VXR, jer sam imao jednom priliku stisnit tog zmaja par metara, ja navikao na yamahu svoju da u prvoj fino ide lagano dok ne prešalta a ovaj ja stisnuo gas motor se zaleti. Nego što kažeš dali je moja kaciga kvalitetna i jaka? evo slika:

Slika je sa neta izvor ne znam jer sam je davno skinuo.

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #92 on: October 27, 2011, 10:25:28 »

Kaciga ti je odlična, joj kad bi ju ja imao.. Motor ti je super a skuter je još bolji,ali nije to nešto baš jako (za mene i prejako ali kažem općenito). Preporučio bih ti 200 VXR, jer sam imao jednom priliku stisnit tog zmaja par metara, ja navikao na yamahu svoju da u prvoj fino ide lagano dok ne prešalta a ovaj ja stisnuo gas motor se zaleti. Nego što kažeš dali je moja kaciga kvalitetna i jaka? evo slika:

Slika je sa neta izvor ne znam jer sam je davno skinuo.
Pa skuter je trenutno jači od VXR-a za 9 kubika, a konjai više, jer su sportski dijelovi sada na njemu... Za kacigu nemogu ništa reći, nisam se susrećo s tom markom, dizajn ništa ne govori o kvaliteti iste, tako da na osnovu slike ništa ne mogu reći...

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #93 on: November 04, 2011, 20:30:59 »

Konačno u mom vlasništvu od danas, nakon dugo čekanja, nekih bespotrebnih komplikacija, ali sada je bitno da je tu, i polako krećemo u usavršavanje njegovog korištenja Wink Imaju i neke slike od danas, ali sad sam u žurbi jer idem na neko sjelo, pa tek možda u jutarnje sate da ću postaviti, eventualno u toku sutrašnjeg dana sigurno !

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #94 on: November 04, 2011, 20:34:53 »

Oj, majstore ! Svaka čast na kupovini, i što duže da potraje !

Slike su ti bile fantastične i sa onim aparatom, a tek sa ovim, mogu mislit, jedva čekam da vidim slike.

Neoplan VIP Class
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #95 on: November 04, 2011, 20:45:04 »

Bit će kako sam napisao, prve fotke s ove mašine u sitne jutarnje sate možda, a 100% u toku sutrašnjeg dana Wink Tako da ćeš se morati još malo strpiti da ih vidiš Smiley

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #96 on: November 04, 2011, 20:50:10 »

E nek je napokon stigao! Bas mi je drago zbog tebe i nek dobro sluzi, aBd kao i Canon!

A prve slike će 95% biti Kantićeva 315 HDH i 317 HDH koje su večeras ostale na konaku na parkingu kraj AS Cheesy

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #97 on: November 04, 2011, 20:59:46 »

Ne, neće, jesu Kantićevi busevi, ali sam ja u Gračanici od sinoć, tako da su 400 serije u pitanju... 2x417 i 1x431 dt, i još par prevoznika uslikanih usput... Imo sam nekih obaveza danas tako da nisam stigao nešto posebno puno slikati... Idem sad u izlazak, pozdrav Wink

Almir
Mehaničar

« Reply #98 on: November 04, 2011, 21:17:20 »

Uuuu svaka ti čast majstore na ovome Cheesy.. sad polako postajes pravi fotograf Tongue ..nadam se da ce te dugo dugo sluzit i da ces nam redovno servirat extra slike Cheesy .

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #99 on: November 04, 2011, 21:21:39 »

Svaka čast na aparatu!Extra je! Pravi aparat za pravog fotografa Wink

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #100 on: November 04, 2011, 23:02:40 »

Dobra, dobra mašina, čestitam na kupovini.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Marioo12
Putnik
*

« Reply #101 on: November 04, 2011, 23:10:53 »

Jel me ovo oči odaju ili ovo čudo tehnike ima 18Mp?

I koliko je Zoom?

Svaka čast,pravi je  Grin
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #102 on: November 04, 2011, 23:18:39 »

Znaš koliki je zoom, jarane sa Avazovog tornja slikaš po ulicama normalno buseve, a ima 18 mpx.

Neoplan VIP Class
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #103 on: November 05, 2011, 05:03:21 »

Što se tiče zoom-a, to sve zavisi od objektiva koji trenutno koristiš, a objektiva je mali milion, veliki broj objektiva je po cijeni dosta skuplji od same cijene aparata, postoje različite vrste objektiva za različite vrste funkcionalnosti istih...

Evo prije nekih 1h sam se vratio sa "derneka" i prenjet ću Vam samo jedan mali info, ukupno slikano 413 fotografija za manje od 6 h provedenih na tom sjelu Wink Ja prezadovoljan i uveliko oduševljen kao i svi ostali koji su pogledali i vidjeli rezultat ove mašine... Čisto ludilo !

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #104 on: November 05, 2011, 05:52:31 »

Evo izgled jedne od fotografija načinjenih mojim novim aparatom... Prva slika predstavlja "prerađenu" fotografiju, tačnije crop-ovanu sliku, odrezanu/iskruženu određenih površina sa slike koje su ne potrebne, te ubacivanje signature-a, mog potpisa, dakle potpisa autora slike sa datumom i mjestom nastanka iste, te u gornjem desnom uglu "pečatom" web portala koja ma pravo na korištenje, vlasništvo, prava fotografije, a ispod ove priložene slike, postavljam Vam link koji vodi na ovu fotografiju u orginalnom izdanju i u orginalnoj rezoluciji, stavljam link na fotografiju jer je velika rezolucija i veličina slike tako da se ne može direktno na forumu prikazati, ovo Vam stavljam čisto informativno kako bi vidjeli zaista o čemu se radi kada ovaj foto aparat načinjaje slike, ja sam stvarno fasciniram, još uvijek ne mogu da vjerujem da je ovo stvarnost zaista Smiley

Link na orginalnu fotografiju : http://www.bhbus.net/images/primjercanon600d.jpg

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Go Up
  Print  

Jump to: