Michel R. - Francuski vozač koji također bavi se i fotografisanjem autobusa, sa kojim sam se upoznao prije cca. 2 godine putem interneta, jer je vidio moje slike od Kantić Touristika, firmu koju on obožava, veliki fan je, to je za nejga najbolja firma s Balkana. I ima dosta od prije fotografija od Kantićevih Setri dok je i on vozio neku redovnu liniju iz Francuske za Dortmund, sada vozi na nekoj drugoj liniji, tako da slabije ima slika od Kantića, ali zato također dosta ima slika buseva što s Balkana tako i evropskih prevoznika, te sam često snjim u kontaktu putem chata, pravo smo se fino s prijateljili, te se nadam i ja i on da će vrijeme doći kad ćemo se i uživo vidjeti i upoznati i tako... Te mi je danas javio se na Facebook i predložio mi da njegove fotke autobusa ja postavljam u teme na BHBus.net forumu, zato što se on teže snalazi zbog jezika na našem forumu, ali ga opet redovno prati prelistavanjem novih postova u temama gledajući fotografije buseva naših članova, i oduševljen je i svaki puta kaže svaka Vam čast kako dobar portal i forum imate, sa jako jako dosta kvalitetnog sadržaja... On je također i registrovani član kod nas na forumu, ali eto nije nešto posebno aktivan po pitanju postova, jer ga zeza ta stavka oko jezika... Tako da ću ja njegove fotke vremenom postavljati, pa eto da znate, zato sam to ovdje napisao, da ne moram na svakoj fotki u svakoj temi i postu pisati da mi je on predložio da ja postavljam, te ću to uraditi i radi fotki koje su jako kvalitetne, te i radi njega, jer ga uveliko poštujem... A i nama će biti te fotke od koristi, jer su stvarno dobre... to je to