| 
			| 

| flatić 
								Kondukter     Offline 

flatić

| 
								|  | « Reply #915 on: May 30, 2012, 14:04:16 » |  | 

Nemoj da bi ga neko unio po ovim tablicama u vp. i nisu samo na njemu ovakve tablice ima njih malo više. kako ćega unijeti kad se i ne vide...a kakve su tablice na njemu? Neke divljak ili   ?Kolega transformers ako nisi procitao temu od pocetka ne mozes shvatiti krsenje zakona u ovoj firmi. Stvarno da Bog sacuva :/ Jedne tablice koriste na 3 busa ( msm imaju 1 original i jos 2 napravljene ) tako da Boze pomozi . |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

The Doctor |  |  | 
	| 
			| 

| Almir 
								Moderator Podforuma 
								Mehaničar

| 
								|  | « Reply #916 on: May 30, 2012, 14:21:44 » |  | 

Izgleda da je ova Špedicija cirkus firma, ne zna se ni ko plaća a ni ko pije. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

|  |  | 
	| 
			| 

| mirza | 
								|  | « Reply #917 on: May 30, 2012, 15:00:34 » |  | 

Izgleda da je ova Špedicija cirkus firma, ne zna se ni ko plaća a ni ko pije.
 Pije Hozić jer je on pokrao sve što se moglo ukrasti,a plaćaju radnici koji su osrali bez posla, bez penzije i plata(ovi radnici koji još uvjek rade) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV |  |  | 
	| 
			| 

| tufko 
								Putnik    Offline 

| 
								|  | « Reply #918 on: May 30, 2012, 15:41:03 » |  | 

Ja sam jednom pitao Muju da li je registrovan i on kaze da jest ali ga je na prvoj voznji za Sarajevo docekala inspekcija u Vitezu i poslala na vandredni tehnicki gdje su mu skinuli tablice zato sto mu je napukla gornja sajba.Ja mslim da su ove tablice napravili da bi ga mogli odvuc da poprave sajbu.Faruk a na kojem si ti busu vidio jos ove tablice ja sam bio sinoc na stanici i bili su svi busevi tamo i nisam upratio da nijedan bus sa ovim tablicama. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

|  |  | 
	| 
			| 

| flatić 
								Kondukter     Offline 

flatić

| 
								|  | « Reply #919 on: May 30, 2012, 15:47:54 » |  | 

Na tim tablicam anekada voza 0305 Mercedes a i onaj kombi kockasti xD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

The Doctor |  |  | 
	| 
			| 

| tufko 
								Putnik    Offline 

| 
								|  | « Reply #920 on: May 30, 2012, 15:59:08 » |  | 

Na tim tablicam anekada voza 0305 Mercedes a i onaj kombi kockasti xD
 jel mislis na ovog "kockastog"on se vozi na svojim regama http://img4.imageshack.us/img4/7099/pb251059.jpg a O305 ja kad sam je god vidio bila je na regama od ovog kockastog i jos na ovim regama se vozao onaj Mercedes 307  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

|  |  | 
	| 
			| 

| flatić 
								Kondukter     Offline 

flatić

| 
								|  | « Reply #921 on: May 30, 2012, 16:54:33 » |  | 

Dino aj sam tu svaki dan ti dodjes jednom sedmicno , a i enes ti moze potvrditi da vozaju 3 busa na jednim tablama xD |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

The Doctor |  |  | 
	| 
			| 

| ecehajic 
								Moderator Podforuma 
								Mehaničar

| 
								|  | « Reply #922 on: May 30, 2012, 20:00:56 » |  | 

Dino tj tufko je dobro rekao za ovog malog kombija on ima orginal tablice kao i jedna 0303 koja je ex.Putnik,ostalo koliko sam vidio nema od ovih slabih vozila. Eh sad da na jedne tablice vozaju to nisam siguran jer imaju 2 vozila na dvoje slične tablice. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

|  |  | 
	| 
			| 

| mirza | 
								|  | « Reply #923 on: May 30, 2012, 23:21:41 » |  | 

Dino tj tufko je dobro rekao za ovog malog kombija on ima orginal tablice kao i jedna 0303 koja je ex.Putnik,ostalo koliko sam vidio nema od ovih slabih vozila. Eh sad da na jedne tablice vozaju to nisam siguran jer imaju 2 vozila na dvoje slične tablice.
 Slične tablice imaju MB 307 i onaj mali kombi MB. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

| 
			| 

| allen_A 
								Kondukter     Offline 

| 
								|  | « Reply #924 on: June 03, 2012, 00:37:20 » |  | 

Dokle je to sve spremno ici ,  zalosno ljudi, pa ne znam kakve koristi imaju te tablice na vozilu koje vrsi javni prevoz putnika ako nema saobracajnu od tih tablica, ne daj Boze kakve nezgode i povrede putnika, a oni nemaju fakticki osigurane putnike. Malo je i smijesno da vozite dvospratni autobus koji ima 70. sjedista i nabacite na njega table od kockastog kombija koji mozda ima u polisi osigurano15-20 putnika. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| transformers | 
								|  | « Reply #925 on: June 03, 2012, 11:37:35 » |  | 

Dokle je to sve spremno ici ,  zalosno ljudi, pa ne znam kakve koristi imaju te tablice na vozilu koje vrsi javni prevoz putnika ako nema saobracajnu od tih tablica, ne daj Boze kakve nezgode i povrede putnika, a oni nemaju fakticki osigurane putnike. Malo je i smijesno da vozite dvospratni autobus koji ima 70. sjedista i nabacite na njega table od kockastog kombija koji mozda ima u polisi osigurano15-20 putnika.
 drug nije to ni malo smiješno to je kriminal, krivotvorenje isprava. Ne mogu da vjerujem da saobracajna policija to do sada nije skontala i poduzela zakonom predviđene mjere.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| tufko 
								Putnik    Offline 

| 
								|  | « Reply #926 on: June 03, 2012, 11:46:21 » |  | 

Dokle je to sve spremno ici ,  zalosno ljudi, pa ne znam kakve koristi imaju te tablice na vozilu koje vrsi javni prevoz putnika ako nema saobracajnu od tih tablica, ne daj Boze kakve nezgode i povrede putnika, a oni nemaju fakticki osigurane putnike. Malo je i smijesno da vozite dvospratni autobus koji ima 70. sjedista i nabacite na njega table od kockastog kombija koji mozda ima u polisi osigurano15-20 putnika.
 drug nije to ni malo smiješno to je kriminal, krivotvorenje isprava. Ne mogu da vjerujem da saobracajna policija to do sada nije skontala i poduzela zakonom predviđene mjere....ma nemogu ni skontat kad voze ujutro i navece kad nema policije |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

|  |  | 
	| 
			| 

| mirza | 
								|  | « Reply #927 on: June 03, 2012, 13:04:49 » |  | 

drug nije to ni malo smiješno to je kriminal, krivotvorenje isprava. Ne mogu da vjerujem da saobracajna policija to do sada nije skontala i poduzela zakonom predviđene mjere....ma nemogu ni skontat kad voze ujutro i navece kad nema policijeMa skontala je to policija već nekoliko puta, ali jbg kod nas u BiH svaki inspektor i sudski radnik ima svoju cijenu. Pa koliko puta su Špedicijini autobusi vraćeni u Bugojno pod policijskom pratnjom, za dva-tri dana autobus ima nove tablice, novus aobraćajnu i opet na cesti. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged | 

| 
			| 

| mirza | 
								|  | « Reply #928 on: June 06, 2012, 19:25:17 » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Logged |