bhbus.ba
December 29, 2024, 04:51:18 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 70   Go Down
  Print  
Author Topic: Špedicija turist, Bugojno  (Read 235056 times)
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #915 on: May 30, 2012, 14:04:16 »

Nemoj da bi ga neko unio po ovim tablicama u vp. i nisu samo na njemu ovakve tablice ima njih malo više.

kako ćega unijeti kad se i ne vide...a kakve su tablice na njemu? Neke divljak ili Huh??
Kolega transformers ako nisi procitao temu od pocetka ne mozes shvatiti krsenje zakona u ovoj firmi.
Stvarno da Bog sacuva :/
Jedne tablice koriste na 3 busa ( msm imaju 1 original i jos 2 napravljene ) tako da Boze pomozi .

The Doctor
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #916 on: May 30, 2012, 14:21:44 »

Izgleda da je ova Špedicija cirkus firma, ne zna se ni ko plaća a ni ko pije.

mirza
Vodič puta

« Reply #917 on: May 30, 2012, 15:00:34 »

Izgleda da je ova Špedicija cirkus firma, ne zna se ni ko plaća a ni ko pije.
Pije Hozić jer je on pokrao sve što se moglo ukrasti,a plaćaju radnici koji su osrali bez posla, bez penzije i plata(ovi radnici koji još uvjek rade)

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
tufko
Putnik
*

« Reply #918 on: May 30, 2012, 15:41:03 »

Ja sam jednom pitao Muju da li je registrovan i on kaze da jest ali ga je na prvoj voznji za Sarajevo docekala inspekcija u Vitezu i poslala na vandredni tehnicki gdje su mu skinuli tablice zato sto mu je napukla gornja sajba.Ja mslim da su ove tablice napravili da bi ga mogli odvuc da poprave sajbu.Faruk a na kojem si ti busu vidio jos ove tablice ja sam bio sinoc na stanici i bili su svi busevi tamo i nisam upratio da nijedan bus sa ovim tablicama.

flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #919 on: May 30, 2012, 15:47:54 »

Na tim tablicam anekada voza 0305 Mercedes a i onaj kombi kockasti xD

The Doctor
tufko
Putnik
*

« Reply #920 on: May 30, 2012, 15:59:08 »

Na tim tablicam anekada voza 0305 Mercedes a i onaj kombi kockasti xD
jel mislis na ovog "kockastog"on se vozi na svojim regama
http://img4.imageshack.us/img4/7099/pb251059.jpg
a O305 ja kad sam je god vidio bila je na regama od ovog kockastog i jos
na ovim regama se vozao onaj Mercedes 307

flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #921 on: May 30, 2012, 16:54:33 »

Dino aj sam tu svaki dan ti dodjes jednom sedmicno , a i enes ti moze potvrditi da vozaju 3 busa na jednim tablama xD

The Doctor
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #922 on: May 30, 2012, 20:00:56 »

Dino tj tufko je dobro rekao za ovog malog kombija on ima orginal tablice kao i jedna 0303 koja je ex.Putnik,ostalo koliko sam vidio nema od ovih slabih vozila. Eh sad da na jedne tablice vozaju to nisam siguran jer imaju 2 vozila na dvoje slične tablice.

mirza
Vodič puta

« Reply #923 on: May 30, 2012, 23:21:41 »

Dino tj tufko je dobro rekao za ovog malog kombija on ima orginal tablice kao i jedna 0303 koja je ex.Putnik,ostalo koliko sam vidio nema od ovih slabih vozila. Eh sad da na jedne tablice vozaju to nisam siguran jer imaju 2 vozila na dvoje slične tablice.
Slične tablice imaju MB 307 i onaj mali kombi MB.

allen_A
Kondukter
**

« Reply #924 on: June 03, 2012, 00:37:20 »

Dokle je to sve spremno ici ,  zalosno ljudi, pa ne znam kakve koristi imaju te tablice na vozilu koje vrsi javni prevoz putnika ako nema saobracajnu od tih tablica, ne daj Boze kakve nezgode i povrede putnika, a oni nemaju fakticki osigurane putnike. Malo je i smijesno da vozite dvospratni autobus koji ima 70. sjedista i nabacite na njega table od kockastog kombija koji mozda ima u polisi osigurano15-20 putnika.
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #925 on: June 03, 2012, 11:37:35 »

Dokle je to sve spremno ici ,  zalosno ljudi, pa ne znam kakve koristi imaju te tablice na vozilu koje vrsi javni prevoz putnika ako nema saobracajnu od tih tablica, ne daj Boze kakve nezgode i povrede putnika, a oni nemaju fakticki osigurane putnike. Malo je i smijesno da vozite dvospratni autobus koji ima 70. sjedista i nabacite na njega table od kockastog kombija koji mozda ima u polisi osigurano15-20 putnika.

drug nije to ni malo smiješno to je kriminal, krivotvorenje isprava. Ne mogu da vjerujem da saobracajna policija to do sada nije skontala i poduzela zakonom predviđene mjere....
tufko
Putnik
*

« Reply #926 on: June 03, 2012, 11:46:21 »

drug nije to ni malo smiješno to je kriminal, krivotvorenje isprava. Ne mogu da vjerujem da saobracajna policija to do sada nije skontala i poduzela zakonom predviđene mjere....
ma nemogu ni skontat kad voze ujutro i navece kad nema policije

mirza
Vodič puta

« Reply #927 on: June 03, 2012, 13:04:49 »

ma nemogu ni skontat kad voze ujutro i navece kad nema policije

Ma skontala je to policija već nekoliko puta, ali jbg kod nas u BiH svaki inspektor i sudski radnik ima svoju cijenu. Pa koliko puta su Špedicijini autobusi vraćeni u Bugojno pod policijskom pratnjom, za dva-tri dana autobus ima nove tablice, novus aobraćajnu i opet na cesti.

mirza
Vodič puta

« Reply #928 on: June 06, 2012, 19:25:17 »

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #929 on: June 08, 2012, 21:23:17 »

Pred polazak na vječni san.

Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 70   Go Up