bhbus.ba
November 16, 2024, 14:32:14 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 58   Go Down
  Print  
Author Topic: Kantić - Razno/Diskusije (2)  (Read 133275 times)
Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #180 on: December 20, 2012, 15:05:50 »

Nije numerisao Cheesy
Takodjer mislim da je Šema odlično sjela Cheesy
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #181 on: December 20, 2012, 16:00:58 »

Je li to Kantic numeriso autobuse? Vidim broj 54. Sema je odlicno sjela,svaka cast.
To je od predhodnog vlasnika ostao garažni broj Wink

borislav
Kondukter
**

« Reply #182 on: December 20, 2012, 20:35:40 »

Koji su modeli setri sto su zadnje stigle?

SETRA THE BEST
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #183 on: December 20, 2012, 20:49:59 »

Setra serije 400, comfort class, modeli 415 GT-HD 3x i 416 GT-HD (troosovinka)

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Goran SK
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #184 on: December 21, 2012, 06:52:11 »

Je li to Kantic numeriso autobuse? Vidim broj 54. Sema je odlicno sjela,svaka cast.
To je od predhodnog vlasnika ostao garažni broj Wink

Kad pogledas prve slike od GT serije nije bilo brojeva ,tako da je moguce pocelo numerisanje
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #185 on: December 21, 2012, 15:44:36 »

ko zna, možda i jest, ali da je krenuo od broja 1, nije mogao stići do gbr 54 Cheesy

Eltadei
Pješak
*

« Reply #186 on: December 22, 2012, 16:13:59 »

@altadei,kolega,a sta je sa inflacijom,normalno je da poskupljuju i karte kad sve poskupljuje. A Kantic je najeftiniji kod prevoza ucenika. To ce ti svaki ucenik potvrditi a i lako je provjerljivo,cini mi se.

Kakve veze ima povećanje agregatne razine cijena u odnosu na vrijednost novca sa ovim mojim komentarom? Jesi li ti svjestan sta pises...

Druga stvar, ja sam samo rekao u tom dijelu "Kantic jeftiniji od Abusa", nisam ulazio u stanje autobusa odnosno voznog parka...Procitajte malo sta sam napisao i shvatite...Rekao sam samo da nije istina to sto kaze da je jeftiniji. Kantic je glavni na opcini Tesanj, uredu tako je, Kantica svi hvale, jer on ima autobuse koje slabo ko ima...Slazem se, čovo je glavni, zna raditi svoj posao, i ja bih kad se moram voziti autobusima, vozio sa ovakvim kao što su kod njega...samo sam rekao da nije istina da su mu karte jeftinije nego kod Abusa. Moze se prije reci da su iste cijene tj. =, nego da su jeftinije. Budimo realni i objektivni...Svi ovdje nesto uzdizu Kantica, čovjek je vec dovoljno u nebesima, ne moze mu niko nista, najjaci je na regiji, ali pricajmo ono sto je istina, a ne ono sto je netacno...Kada je direktor Abus line-a kupio od Tese Setru s 228 dt, svi ste govorili kako oni nisu normalni, gdje ce sa tim voziti djake, to se ne radi tako, a joMu sada poslao S 431 DT da vozi djake i onda svi pisete covjek je spreman na sve pa makar i da salje s 431 dt...znaci vlasnik abusa nije bio normalan kada je za djake uzeo od tese 228 dt, a mujo je normalan kada je poslao 431 dt...za mene su oni svi normalni, da se razumijemo, jer su gazde, imaju novca, a mi svi od toga nemamo nikakve koristi...samo ako za jedan potez kantica kazete svaka cast, vidi se profesionalnost, a za isti potez kod drugih firmi kazete ovi nisu normalni zapitajte se onda malo, da li ste vi objektivni...i po svemu sudeci ovaj forum bi se trebao zvati KANTICbus.net/forum, ne BHBus, jer o Kanticu je sve najbolje, niko ne vidi nista lose...U mene rodica putovala sa njima do Svedske, sjedila na drugom sjedistu, a vozaci dobacuju jedan drugom "Imamo ih Boga mi dosta koje bi se mogle poje*ati, bil volio", upravo tim rijecima, zatim osoba iz Zenice koja se zalila da su vozaci za Njemacku takodjer vulgarni, pricaju ono sto je neprijatno cuti...i onda govorimo o nekoj profesionalnosti? Ma dajte molim vas, mozete mi svi sasovati sve po redu, ali ne mozete mi reci da nije istina da su karte jeftinije nego u Abusu...

A ti kolega sto spominjes inflaciju, prvo dobro promotri sta znaci pojam inflacija, deflacija, recesija i stagnacija...prije nego sto li mene upitas sta je inflacija?

Lijep pozdrav svima...
Semir
Voditelj Voznog Parka

« Reply #187 on: December 22, 2012, 16:40:43 »

Ocel ljudi iko ista pametno i zanimljivo napisat,kad će setre krenut sa radom i tako to a ne pisat o nekim ekonomskim pojmovima

Eltadei
Pješak
*

« Reply #188 on: December 22, 2012, 16:54:17 »

Ocel ljudi iko ista pametno i zanimljivo napisat,kad će setre krenut sa radom i tako to a ne pisat o nekim ekonomskim pojmovima

Znam da su danas svi dignuti, u podne se vracao iz Zenice, mimoisli se sa 4-5 njihovih autobusa...oko 1000 karti prodato na Njemackim linijama....(tako cuo od vozaca jednog)...
Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #189 on: December 22, 2012, 16:56:57 »

Evo ja cu napisat da je recimo danas bilo PREEEE VELIKA guzva.
Dakle sa Šamca su  Njemacke i Švicarske autobuse dočekali djački autobusi i dovezli ih sa granice do Euro Kantic Pupme.
Dakle sa granice su bila krcata Setra 315 HDH,Cityliner n 116 i Skyliner n 122.
Zatim su stigli S 431 DT iz njemacke i druga S 431 DT,ne znam tacno odakle,ali mislim da je i ona iz Njemacke stigla,a onda i 417 HDH i Austrije.
Zatim je ponovo došla 315 HDH sa Pumpe do TC Etna,takodje puna,a iz nje su putnici presjeli u jednu 431 dt.
Onda dolazi drugi N 116 koji dovozi putnike za drugu S 431 DT i ona ide za Njemacku.
Znači dvije S 431 DT Danas došle iz Njemacke,samo natocile gorivo na OMV kod TC Etna,okrenule se i opet pune za njemacku.
Takodjer je S 417 hdh ponovo otišla za Austriju isto natocila gorivo i nazad.
Eto da ne bude da se samo svadjamo stavit cu i koju sliku,ali ovako u Linkovima jer nisu najbolje ispale :S:
Nazalost nisam mogao poslikati s 431 DT i ostale buseve koji su bili,jer nisam imao vremena.

http://ch-slike.com/FYuF
http://ch-slike.com/FYu6
kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #190 on: December 22, 2012, 18:15:31 »

ko zna, možda i jest, ali da je krenuo od broja 1, nije mogao stići do gbr 54 Cheesy
@altadei,kolega,a sta je sa inflacijom,normalno je da poskupljuju i karte kad sve poskupljuje. A Kantic je najeftiniji kod prevoza ucenika. To ce ti svaki ucenik potvrditi a i lako je provjerljivo,cini mi se.

Kakve veze ima povećanje agregatne razine cijena u odnosu na vrijednost novca sa ovim mojim komentarom? Jesi li ti svjestan sta pises...

Druga stvar, ja sam samo rekao u tom dijelu "Kantic jeftiniji od Abusa", nisam ulazio u stanje autobusa odnosno voznog parka...Procitajte malo sta sam napisao i shvatite...Rekao sam samo da nije istina to sto kaze da je jeftiniji. Kantic je glavni na opcini Tesanj, uredu tako je, Kantica svi hvale, jer on ima autobuse koje slabo ko ima...Slazem se, čovo je glavni, zna raditi svoj posao, i ja bih kad se moram voziti autobusima, vozio sa ovakvim kao što su kod njega...samo sam rekao da nije istina da su mu karte jeftinije nego kod Abusa. Moze se prije reci da su iste cijene tj. =, nego da su jeftinije. Budimo realni i objektivni...Svi ovdje nesto uzdizu Kantica, čovjek je vec dovoljno u nebesima, ne moze mu niko nista, najjaci je na regiji, ali pricajmo ono sto je istina, a ne ono sto je netacno...Kada je direktor Abus line-a kupio od Tese Setru s 228 dt, svi ste govorili kako oni nisu normalni, gdje ce sa tim voziti djake, to se ne radi tako, a joMu sada poslao S 431 DT da vozi djake i onda svi pisete covjek je spreman na sve pa makar i da salje s 431 dt...znaci vlasnik abusa nije bio normalan kada je za djake uzeo od tese 228 dt, a mujo je normalan kada je poslao 431 dt...za mene su oni svi normalni, da se razumijemo, jer su gazde, imaju novca, a mi svi od toga nemamo nikakve koristi...samo ako za jedan potez kantica kazete svaka cast, vidi se profesionalnost, a za isti potez kod drugih firmi kazete ovi nisu normalni zapitajte se onda malo, da li ste vi objektivni...i po svemu sudeci ovaj forum bi se trebao zvati KANTICbus.net/forum, ne BHBus, jer o Kanticu je sve najbolje, niko ne vidi nista lose...U mene rodica putovala sa njima do Svedske, sjedila na drugom sjedistu, a vozaci dobacuju jedan drugom "Imamo ih Boga mi dosta koje bi se mogle poje*ati, bil volio", upravo tim rijecima, zatim osoba iz Zenice koja se zalila da su vozaci za Njemacku takodjer vulgarni, pricaju ono sto je neprijatno cuti...i onda govorimo o nekoj profesionalnosti? Ma dajte molim vas, mozete mi svi sasovati sve po redu, ali ne mozete mi reci da nije istina da su karte jeftinije nego u Abusu...

A ti kolega sto spominjes inflaciju, prvo dobro promotri sta znaci pojam inflacija, deflacija, recesija i stagnacija...prije nego sto li mene upitas sta je inflacija?

Lijep pozdrav svima...
Treba li sta dodati na ovo gore? Ponavljam ti jos jednom,Kantic je jeftiniji od Abusa.To su cinjenice,fakti.A sto se tice ekonomije,mozemo kolega na privatnim postovima da nastavimo raspravu Wink
SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #191 on: December 22, 2012, 19:03:48 »

Lijep pozdrav svima...
Treba li sta dodati na ovo gore? Ponavljam ti jos jednom,Kantic je jeftiniji od Abusa.To su cinjenice,fakti.A sto se tice ekonomije,mozemo kolega na privatnim postovima da nastavimo raspravu Wink
Ima se dodati samo da ova djeca sto su na forumu i sto se voze sa njima tvrde da je ispravno sto 431 dt vozi djake...naravno objasnilo se zasto je i isla zato sto je 328 dt bila u kvaru,naravno opet i 328dt je na visem nivou od 228 dt što si spominjao tako da...svaka čast na komentaru

Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #192 on: December 22, 2012, 20:09:22 »

Uvijek ista priča uvijek.
Sve se svodi na to kako je šteta slati ovaj bus,kako onaj.
Pa jest šteta je,to smo dosada XXXX puta zakljucili i svaki puta opet iznova. Dajte vise.
Eltadei
Pješak
*

« Reply #193 on: December 22, 2012, 22:51:22 »

I ova djeca sto pisu po forumima, prvi razred srednje, babo vozi kod kantica, normalno da ce pricati da je Kantic dobar, da im babo radi u Jelah busu rekli bi, Jelah bus je glavni, najbolje buseve imaju...tako nekako...( Naci ce se onaj jedan u ovom postu )

A u prethodnom postu sam pogrijesio, umjesto "...nije istina da su karte jeftinije nego u Abusu..." htio sam napisati "je istina da su karte jeftinije nego u Abusu"...omaška u pisanju.!!!
Setra Top Class
Kondukter
**

« Reply #194 on: December 22, 2012, 23:15:24 »

Ha ha ha.
Nisam  nikad' reko' da je Kantic najbolji,dobar jest i to je činjenica.
I sam znas da sve sto sam napisao,da je istina zato nemoj dzabe pricat.
Jesam ja za A Buss nekad nešto loše rekao,za Jelah Bus ? Nisam.
Za kantica sto sam govorio nisam ništa rekao pogresno,samo cinjenice.
Prema tome...
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 58   Go Up
  Print  

Jump to: