jozip
Putnik
|
|
« Reply #45 on: October 28, 2011, 20:47:14 » |
|
ma nije pu bu nista znao sta on zna i on cuo od ljudi u kafani to se vec pricalo od ljeta samo se cekalo kada ce kes isplatiti i da preuzmu
|
|
|
|
BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD ***** putujte sa najudobnijim autobusom...... Široki Brijeg-Innsbruck
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #46 on: October 28, 2011, 20:55:21 » |
|
ma nije pu bu nista znao sta on zna i on cuo od ljudi u kafani to se vec pricalo od ljeta samo se cekalo kada ce kes isplatiti i da preuzmu
nemoj tako da nije znao.da nije znao ne bi iznosio u javnost.odavno se cekalo na to da ih autocommerce preuzme,tako da covjek nije izmislio jer se njegova informacija ostvarila.
|
|
|
|
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #47 on: October 28, 2011, 21:02:53 » |
|
ma nemam ja nista protiv pu bu nego on je iznio u javnostt a tad autocomerce nije ni pogledala firmu a kamlo isplatila to se vec prica u gradu od ljeta i mogao je svak iznijet u javnost mogao sam i ja ali stacu iznosit kad tada nije uzeo to je se pricalo odavno a tek danas je autocomerce preuzeo ja sam svjedok i vidjeo sam svee kako je protekloo ali dosta o tome viseee necemo se stim zamarat
|
|
|
|
BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD ***** putujte sa najudobnijim autobusom...... Široki Brijeg-Innsbruck
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #48 on: October 28, 2011, 21:23:04 » |
|
kad se sve desi, javi pa cemo zakljucati temu Dakle sve ove buseve da prebacimo u Autocommerce?
|
|
|
|
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #49 on: October 28, 2011, 22:06:27 » |
|
nemoras ih dubsteru prebacivat ili kako oces vidjet cemo do srijede oceli stavljat logo firme pa cu poslikat ako nestave do srijede onda premjestaj u autocomerce.pozz
|
|
|
|
|
|
|
PU_BU
Putnik
|
|
« Reply #50 on: November 04, 2011, 22:24:57 » |
|
SLUSAJ BALAVAC KAD BUDES YNAO INFORMACIJA KOLIKO JA ZNAM ONDA SE JAVI A NEMOJ DA TI JA TA USTA ZATVARAM,PA TO STO SAD KOMENTARISES YNA SE VEC TRI MJESECA!! I PRODJI SE MENE I MOJIH KOMENTARA!!
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #51 on: November 04, 2011, 23:04:18 » |
|
Smirite malo tenzije, prepirke i grube riječi razmjenjujte preko privatnih poruka.
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #52 on: December 01, 2011, 21:59:53 » |
|
jesu sva vozila prešla u Auto commerce? Ako jeesu da zaključamo temu?
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #53 on: December 02, 2011, 18:08:23 » |
|
Clan jozip kaze da su odavn ta vozila u krugu firme auto comerce i da se spremaju prinove u vp
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #54 on: December 02, 2011, 21:24:17 » |
|
ova sva vozila osim specialke premjestite u vozni park autocomerca jer su kupili citavu firmuuu a o prinovama ce te biti obavjestenii.pozz
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #55 on: December 02, 2011, 22:37:27 » |
|
dakle sve je jasno, tema ide na zaključavanje. Ako ima još nešto da se kaže, neka mi se obrati preko pp
|
|
|
|
|
|
|
|