papajoe
Putnik
I tako; dođeš mi u san...
|
|
« Reply #60 on: February 02, 2012, 17:18:38 » |
|
Pitanje bilo kome ko zna: Kod ove ZAKove Setre 315UL mi se dopala shema, zna li iko ko tu shemu ima vani... Tj, da li je to necija oficijelna shema!?
|
|
|
|
Ti si sitna riba u ovom moru plavom... Sitna riba!
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #61 on: February 12, 2012, 00:01:37 » |
|
Jel iko uhvatio ovu Mecu danas na pravcu izmedju Banja Luke i Medjugorja??? ZAK je ovom Mecom odvezao Sampione BiH u fudbalu na pripreme u Medjugorje!
|
|
|
|
|
|
|
wigec
Kondukter
|
|
« Reply #62 on: February 12, 2012, 00:12:05 » |
|
Jel iko uhvatio ovu Mecu danas na pravcu izmedju Banja Luke i Medjugorja??? ZAK je ovom Mecom odvezao Sampione BiH u fudbalu na pripreme u Medjugorje! ja ga vidio u Donjem Vakufu iso mi sledja i jbg nisam uspio i poslje sam zvao Enesa da ga upeca i stas i njemu se desila ista situacija hahhaha kako sam vidio isto da je ga neki brko vozio
|
|
|
|
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #63 on: February 12, 2012, 12:29:15 » |
|
Jel iko uhvatio ovu Mecu danas na pravcu izmedju Banja Luke i Medjugorja??? ZAK je ovom Mecom odvezao Sampione BiH u fudbalu na pripreme u Medjugorje! ja ga vidio u Donjem Vakufu iso mi sledja i jbg nisam uspio i poslje sam zvao Enesa da ga upeca i stas i njemu se desila ista situacija hahhaha kako sam vidio isto da je ga neki brko vozio Taj 'brko' ko sto ti rece ja u firmu dosao prije 15tak dana i vec je zaduzio da vozi Borac na gostovanj, pripreme i ostalo! Drugo, Setra 315 GT-HD im prekjuce ostala u kvaru u gradu. Od 10h kad je ostala, do 19h je stajala u blizini kruznog toka i jedva su uspjeli (sto bi rekao Zika iz Zikine dinastije) skarabudziti da je dovuku do garaze da se ne vidi da im je vozilo u kvaru! I trece, stize im jos jedna Setra i to najvjerovatnije ce je kupiti od Bocac tursa jednu od one dvije sto imaju iste (bijele sa zeleno-plavim linijama), mada nije iskljuceno da ce biti bijela sa ljubicastim motivima! Barem se tako prica po garazi! E sad, ako oni lazu lazem i ja!
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #64 on: February 12, 2012, 14:56:36 » |
|
Evo da vas obradujem,ja sam uslikao 0404 ali sam sa zada jer je autobus na nekih 25 kilometara od Donjeg Vakufa-Gracanica naisao oko 1 sata zakasnjenja,sigurno su bili negdje na odmoru kod Bugojna.Iznenadio me je pa eto kakva je takva je slika.Samo nisam neznam kako su mogli proci na Mkaljenu i od jablanice dole jer sam cuo da je promet za kamiione i autobuse obustavljen.
|
|
|
|
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #65 on: March 08, 2012, 00:08:22 » |
|
Juce (06.mart) Setra 315 GT-HD se uputila na put dug vise od 1300km. Pod ingerencijom TA Zepter Passport Banja Luka, Setra je na 6-dnevnom putesestviju u Istambulu. Ocekujem slike po povratku iz Turske!
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #66 on: April 24, 2012, 16:06:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #67 on: May 11, 2012, 19:22:43 » |
|
Jel iko uhvatio ovu Mecu danas na pravcu izmedju Banja Luke i Medjugorja??? ZAK je ovom Mecom odvezao Sampione BiH u fudbalu na pripreme u Medjugorje! ovo je moja slika sa stranice prije a slikano ispred stadiona u Tuzli..Zasto je samo nisi citirao a ne skinuo i pod svoje ime postavio.Nisam ja "tezak"na slikama al nije po pravilima foruma.E sad ja nisam dugo citao pravilnik pa se mozda sta izmijenilo.
|
|
|
|
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #68 on: May 11, 2012, 20:23:46 » |
|
Jel iko uhvatio ovu Mecu danas na pravcu izmedju Banja Luke i Medjugorja??? ZAK je ovom Mecom odvezao Sampione BiH u fudbalu na pripreme u Medjugorje! ovo je moja slika sa stranice prije a slikano ispred stadiona u Tuzli..Zasto je samo nisi citirao a ne skinuo i pod svoje ime postavio.Nisam ja "tezak"na slikama al nije po pravilima foruma.E sad ja nisam dugo citao pravilnik pa se mozda sta izmijenilo. Oprosti prijatelju, nisam imao losu namjeru!
|
|
|
|
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #69 on: May 11, 2012, 20:27:08 » |
|
Jel ovo slikano negdje na putu za Sarajevo? Gledam datum nastanka slike, a dan kasnije Borac igrao sa Zeljom na Grbavici! Zna se da Zak vozi Borac.
|
|
|
|
|
|
|
damir fido
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #70 on: May 11, 2012, 20:32:42 » |
|
Ma to sam odmah i pretpostavljao,nije problem.
|
|
|
|
|
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #72 on: June 15, 2012, 10:22:07 » |
|
Sarajevo, jel tako??? Imao sam info da ide za Sa i mislio da javim da ga uhvate na putu... Ali nasao se neko da to i uradi!
*zabranjeno citiranje zadnje poruke
|
|
« Last Edit: June 15, 2012, 21:17:44 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
papajoe
Putnik
|
|
« Reply #73 on: June 16, 2012, 09:53:21 » |
|
Banja Luka AS Medicinska Elektronika 10 jun 2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|