Manas
|
 |
« Reply #315 on: September 09, 2013, 23:28:38 » |
|
evo jos jedan turisticki bus za OMSI i jos jedan promasaj opet iz Turske: Neoplan Tourliner ...Turci jednostavno neznaju napravit dobar bus za OMSI,sta vise ''dobar'' bus za njih je pojam... Kao model moze dobit malo vecu ocjenu,teksture tu i tamo,zvuk los, kamera katastrofa, kontrolna jos gora i jos dosta stvari koje netreba nabrajat.. 
|
|
|
|
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter

|
 |
« Reply #316 on: September 10, 2013, 18:59:16 » |
|
Mnogo sam ocekivao od ovog modela,izgledao je obecavajuce, ali opet fail. Kad stanem na stanicu poslije jedva krenem jer se gume zaglave ili sta vec, 1 sat vozim od warseva do kollataje xd Halilova 403jka je za ovog Neoplana pojam. A vidio sam da se sprema i Man Lions Coach, ali i njega cini mi se prave turci, mozda cak i ovaj sto je neoplana pravio, pa ako cemo gledati po ovom neoplanu, ne pise se dobro ni Manu 
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
 |
« Reply #317 on: September 10, 2013, 19:22:14 » |
|
MAN Lion's Coach pravi deset osoba  prvo cini mi se neki njemci pa onda dva rusa i evo turci sad... od rusa je najbolje izgledao tacnije od Birdy_Nam_Nam a drugi je pravio Toxan76 al njegov je tu i tamo losiji
|
|
|
|
|
|
|
noriscace
Putnik
|
 |
« Reply #318 on: September 10, 2013, 20:13:01 » |
|
Žali Bože vremena što sam skidao i probavao ga  Bude li i MAN ovakav, bolje da ga i ne stavljaju za download..nego, zna li neko šta bi moglo biti pa na Projektu na liniji 59 i 68 nemam ni putnika a ni drugi busevi ne voze..radilo mi je sve normalno i odjednom više nema..:/
|
|
|
|
|
|
|
vwgolfmk1
Pješak
Budući vozač a trenutno
|
 |
« Reply #319 on: September 10, 2013, 20:24:59 » |
|
Dobre strane Neoplana: - Dobar vanjski model Loše strane: - Kontrolna . Putnička kabina - krivi sicevi - retrovizori - skripte - stražnje radno svjetlo - štop svjetlo - turski tunning sa onim ružnim gumama što me posebno iritira - kamere F1 i F2 - Halsterbremse ima  - brisači .... i da ne nabrajam a ovo je vrhunac 
|
|
|
|
'ko rano rani, sam u nju upadne, al' ćud nikad. :DDDDDDDD
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter

|
 |
« Reply #320 on: September 10, 2013, 20:39:35 » |
|
Žali Bože vremena što sam skidao i probavao ga  Bude li i MAN ovakav, bolje da ga i ne stavljaju za download..nego, zna li neko šta bi moglo biti pa na Projektu na liniji 59 i 68 nemam ni putnika a ni drugi busevi ne voze..radilo mi je sve normalno i odjednom više nema..:/ Nesto ti se poremetilo, obrisi mapu pa je ponovo ubaci, to sigurno pomaze, a ovako kad pocnes pravit samo gori belaj napravis
|
|
|
|
|
|
|
EM4
Pješak
|
 |
« Reply #321 on: September 10, 2013, 23:43:17 » |
|
Dobro šta ste se sad toliko uzbudili oko ovog modela to je BETA,jest da fali dosta toga ali nije ni neka katastrofa ako se zna da je to convert iz 18 wos haulin i da ga je autor radio prvi put,za nešto više ipak moraš imti dobro znanje u blenderu i sl. programima.Uostalom slijedi verzija 2 tog Tourlinera od istog autora,možda nešto i popravi  . Ionako turističkih modela nema pa je i svaki pokušaj dobar.Jedini koji će biti dobar je taj Volvo 9900 kojeg autor radi više od 1 god.,samo za usporedbu ovaj turčin za 27 dana.Najjače mi je to što majstori već svaki tjedan,mjesec obećavaj da će izać taj volvo i bit gotov pa ništa i još su stavili račun i skupljaju donacije a tipovi pazi iz Švedske ili finske nisam siguran ali uglavnom neki sjevernjaci najbogatiji dio europe i skupljaju donacije,a turčin besplatno :Koliko para toliko muzike  btw. Volvo bi trebao izaći ovaj mjesec sigurno,tvrdi autor  Pozdrav i čestitke BiH na pobjedi
|
|
« Last Edit: September 10, 2013, 23:51:26 by EM4 »
|
|
|
|
|
vwgolfmk1
Pješak
Budući vozač a trenutno
|
 |
« Reply #322 on: September 11, 2013, 12:55:01 » |
|
Prije će izać OMSI 3 nego taj Volvo... trebao je izaći još u 7 misecu pa ništa... to me pomalo nervira jer gledaju na sve sitnice i prave manual dokument od 100 stranica... mislim, za mene potpuno nepotrebno... nikad to nisam koristio... Ja mislim da je on dobar i ovakav kakav je i da ga može slobodno dat u javnost a ne mudrijat... svi čekamo najbolji međugradski autobus i svi ga pitaju kad će a oni to pomalo... 
|
|
|
|
|
|
|
EM4
Pješak
|
 |
« Reply #323 on: September 11, 2013, 13:25:26 » |
|
Prije će izać OMSI 3 nego taj Volvo... trebao je izaći još u 7 misecu pa ništa... to me pomalo nervira jer gledaju na sve sitnice i prave manual dokument od 100 stranica... mislim, za mene potpuno nepotrebno... nikad to nisam koristio... Ja mislim da je on dobar i ovakav kakav je i da ga može slobodno dat u javnost a ne mudrijat... svi čekamo najbolji međugradski autobus i svi ga pitaju kad će a oni to pomalo...  Hehe da omsi 3 .... nego ne preostaje nam ništa drugo nego strpit se još ovaj mjesec,valjda će biti nešto od njega od tolikog čekanja možda nas ugodno iznenade  inače je ovo za sad jedini ozbiljniji tur. bus koji izlazi u skoro vrijeme drugih nema tek je nek tip počeo radit setru s 315 gt hd i to jako dobro izgleda čak su teksture i sam model po meni bolje od ovog Volva,tako da pričekajmo još malo u nadi je spas
|
|
|
|
|
|
|
DjordjeC63
Pješak
|
 |
« Reply #324 on: September 11, 2013, 14:20:21 » |
|
Osim buseva novih, bilo bi dobro da se izbace neke nove (velike) mape.
|
|
|
|
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter

|
 |
« Reply #325 on: September 11, 2013, 14:24:25 » |
|
Prije će izać OMSI 3 nego taj Volvo... trebao je izaći još u 7 misecu pa ništa... to me pomalo nervira jer gledaju na sve sitnice i prave manual dokument od 100 stranica... mislim, za mene potpuno nepotrebno... nikad to nisam koristio... Ja mislim da je on dobar i ovakav kakav je i da ga može slobodno dat u javnost a ne mudrijat... svi čekamo najbolji međugradski autobus i svi ga pitaju kad će a oni to pomalo...  Hehe da omsi 3 .... nego ne preostaje nam ništa drugo nego strpit se još ovaj mjesec,valjda će biti nešto od njega od tolikog čekanja možda nas ugodno iznenade  inače je ovo za sad jedini ozbiljniji tur. bus koji izlazi u skoro vrijeme drugih nema tek je nek tip počeo radit setru s 315 gt hd i to jako dobro izgleda čak su teksture i sam model po meni bolje od ovog Volva,tako da pričekajmo još malo u nadi je spas Jel imas neki link od te Setre 315 GT-HD ili sliku, bilo sta?
|
|
|
|
|
|
|
vwgolfmk1
Pješak
Budući vozač a trenutno
|
 |
« Reply #326 on: September 11, 2013, 14:59:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
EM4
Pješak
|
 |
« Reply #327 on: September 11, 2013, 15:22:06 » |
|
Yeah that is  a što se tiče novih mapa lako za to mnogi ih rade,a i ništa lakše napraviš sam svoju mapu u editoru ili doradiš neku, dok za model napravit moraš imat itekako znanje i mnogo je teže i kompliciranije.
|
|
« Last Edit: September 11, 2013, 15:29:51 by EM4 »
|
|
|
|
|
Manas
|
 |
« Reply #328 on: September 11, 2013, 15:54:25 » |
|
koliko sam vidio ta Setra ima oko 150 hiljada poligona pa bi to mozda moglo predstavljat problem za slabije kompjutere...
|
|
|
|
|
|
|
EM4
Pješak
|
 |
« Reply #329 on: September 11, 2013, 16:35:34 » |
|
koliko sam vidio ta Setra ima oko 150 hiljada poligona pa bi to mozda moglo predstavljat problem za slabije kompjutere...
Da imaš pravo,znam da je bilo više tih poligona ali je dosta tog smanjio upravo zbog toga što si naveo.Mislim da moj komp nebi trebao imati velikih problema : Intel Core i3 3.20 GHz, 4 GB RAM, AMD Radeon HD 7700 series, i Windows 8 64-bit
|
|
« Last Edit: September 11, 2013, 16:41:54 by EM4 »
|
|
|
|
|
|