borislav
Kondukter
|
|
« Reply #435 on: January 02, 2012, 16:00:41 » |
|
Danas sam se vozio kraljicom i nemam sta reci za nju. SVE POHVALE...
|
|
|
|
SETRA THE BEST
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #436 on: January 02, 2012, 17:23:29 » |
|
Danas sam se vozio kraljicom i nemam sta reci za nju. SVE POHVALE...
autoprevozova jel.
|
|
|
|
|
|
|
borislav
Kondukter
|
|
« Reply #437 on: January 02, 2012, 17:46:56 » |
|
Top Turistova.
|
|
|
|
SETRA THE BEST
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #438 on: January 02, 2012, 17:52:34 » |
|
Top Turistova.
mislio sam da je autoprevoz banja luka pa sam mislio malo losih kritika dati u vezi tog autobusa,ali sve u vezi firme.
|
|
|
|
|
|
|
borislav
Kondukter
|
|
« Reply #439 on: January 02, 2012, 18:06:46 » |
|
Top Turistova.
mislio sam da je autoprevoz banja luka pa sam mislio malo losih kritika dati u vezi tog autobusa,ali sve u vezi firme. Nisam se nikako vozio u njihovoj setri. U AP je propast.
|
|
|
|
SETRA THE BEST
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #440 on: January 02, 2012, 18:15:48 » |
|
ma AP vidio sam svoju nikako ne odrzava.a zanimljivo je da svi svedsku voze ili setra ili scania.bil mi mogao uslikati tu kabinu za pusace interesuje me kako je to uradeno.
|
|
|
|
|
|
|
borislav
Kondukter
|
|
« Reply #441 on: January 02, 2012, 18:33:51 » |
|
Uslikacu prvom prilikom. AP nema sta ne salje za svedsku a najmanje ide setra 431 dt. Pretezno su to Van Hool, skanija, temsa i da ne nabrajam vise. Nema kod njih odrzavanja. Samo vozi dokad moze.
|
|
|
|
SETRA THE BEST
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #442 on: January 05, 2012, 20:11:41 » |
|
S 415HD, Kroko trade
|
|
|
|
|
|
|
borislav
Kondukter
|
|
« Reply #443 on: January 09, 2012, 00:07:01 » |
|
Procitajte samo komentar jednog clana hrvatskog foruma i njegovog prijatelja koji se vozio u kraljici. Prijatelj mi se neki dan vozio sa jednom njihovom setrom u swe. Jako se zalio na udobnost autobusa, kao nedostatke je naveo "tvrda sjedista" i mali razmak izmedju njih .. Pa prijatelju nebi izmisljao .. Inace poslije toga je imao problema sa ledjima .
Jaro se vozio u setri u kojoj sam se i ja skoro vozio.
|
|
|
|
SETRA THE BEST
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #444 on: January 09, 2012, 00:33:10 » |
|
Postoje svakakve princeze kojim ni kožna fotelja nije udobna
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #445 on: January 09, 2012, 00:51:25 » |
|
Procitajte samo komentar jednog clana hrvatskog foruma i njegovog prijatelja koji se vozio u kraljici. Prijatelj mi se neki dan vozio sa jednom njihovom setrom u swe. Jako se zalio na udobnost autobusa, kao nedostatke je naveo "tvrda sjedista" i mali razmak izmedju njih .. Pa prijatelju nebi izmisljao .. Inace poslije toga je imao problema sa ledjima .
Druze ja sam napisao to i ne znam sta ti tu nije jasno?? moj nick na onom forumu je balja .. ako se covjek nije osjecao udobno, nije mogao pruziti sic, jer je djevojci i iza njega isto tako bilo tijesno..Top Turist ima 2 setre 431 DT ako mozes poslati mi koju sliku iz unutrasnjosti .. Ja sam samo iznio ono sto mi je momak rekao .. Iz Sarajeva su ih potrpali u kombi bilo je meni se cini oko 11 putnika zajedno sa torbama .. Ako je tebi bilo udobno ne mora znaciti da je i njemu .. Inace sam rekao rekao da necu vise sudjelovati na ovom forumu ni u radu, ali eto na ove prozivke jednostavno moram odgoviriti .. Druze nemoj misliti da sam lajik presao sam x kilometara u autobusu .. Otac mi je vozac autobusa vec 40 godina, obisao je sve od swe, spanije, italije, ceske .. Brat mi vec 10 godina vozi autobus.. I dobro znam stanje u svakoj firmi, jer se druzim sa vozacima, znam i o autobusima dosta toga, jer ponekad sudjelujem i u opravcima.. i molicu te lijepo da me vise ne prozivas ...
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #446 on: January 09, 2012, 00:53:57 » |
|
I u Espegaerdovih Setri su nekakva loša sjedišta ...
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #447 on: January 09, 2012, 02:14:26 » |
|
Druze ja sam napisao to i ne znam sta ti tu nije jasno?? moj nick na onom forumu je balja .. ako se covjek nije osjecao udobno, nije mogao pruziti sic, jer je djevojci i iza njega isto tako bilo tijesno..Top Turist ima 2 setre 431 DT ako mozes poslati mi koju sliku iz unutrasnjosti .. Ja sam samo iznio ono sto mi je momak rekao .. Iz Sarajeva su ih potrpali u kombi bilo je meni se cini oko 11 putnika zajedno sa torbama .. Ako je tebi bilo udobno ne mora znaciti da je i njemu .. Inace sam rekao rekao da necu vise sudjelovati na ovom forumu ni u radu, ali eto na ove prozivke jednostavno moram odgoviriti .. Druze nemoj misliti da sam lajik presao sam x kilometara u autobusu .. Otac mi je vozac autobusa vec 40 godina, obisao je sve od swe, spanije, italije, ceske .. Brat mi vec 10 godina vozi autobus.. I dobro znam stanje u svakoj firmi, jer se druzim sa vozacima, znam i o autobusima dosta toga, jer ponekad sudjelujem i u opravcima.. i molicu te lijepo da me vise ne prozivas ... Tko je uopće od nas ostalih shvatio da se radi o tebi, tvom komentaru ili bilo što slično da upućuje na tebe osim što si ti sam pročitavši ovo osjetio potrebu da reagiraš jer SAMO TI znaš da je ovo tvoj komentar ? Nigdje nije navedeno ni da je to napisao član S 417 HDH, niti balja... Mogao je biti bilo tko... Jasno je da mnogo stvari utječe na komfor putnika - raspored i broj sjedišta u autobusu (čitao sam o S 431DT koja ima natrpanih 87 sjedišta - halo??? ), o proporcijama putnika (visina, težina, dob itd.)... Tako da je potpuno neprikladno uspoređivati 2 različita putnika sa strane borislava i sve je stvar subjektivnog osjećaja, a s druge strane je neprikladna ovakva tvoja izjava gdje izazivaš tenzije zbog nečeg što NITKO nema pojma da si to baš TI napisao.... Stoga nema potrebe da se osjećaš prozvanim.
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #448 on: January 14, 2012, 01:39:35 » |
|
S 417GT-HD
|
|
|
|
|
|
|
Marioo12
Putnik
|
|
« Reply #449 on: January 14, 2012, 21:29:49 » |
|
Kakva je razlika između 416HDH i 417HDH? 416HDH malo ima nakošenu prednju stranu?
|
|
|
|
|
|
|
|